Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak dla mnie bez zmian z początków - Administracje mało rozmawia z graczami. Niestety lecz nie wróce.

Jestesmy codziennie na forum oraz w grze, wystarczy sie nami zainteresowac :)

Ja żadnych problemów nie widzę, duzo graczy gra, expi dropi się przyjemnie. Zapraszam do gry warto.

Dzieki za opinie :)

z tym pozwoleniem na korzystanie z takich dopalaczy to słabo raczej :P

Tylko fishbot i BS jest dozwolony :)

Zapraszamy o 19:00 na Inwazje Kamieni Metin!

Opublikowano

Zamierzam zacząć grać. Panowie jak oceniacie serwer? Serwer hard, trochę nie bardzo mi się widzą hardy, ale ten przykuł uwagę moją. Jak z ulepszaczami, zobaczyłem że na wszystko czy ciężko tak naprawdę jest?

Serwer graficznie mi fajnie wygląda, ale ten hard..

Opublikowano

ile graczy online? mniej wiecej ?

400/500 :) Reklama cały czas idzie do przodu, do konca miesiaca mamy cel osiągnąć 1200 online :)

Opublikowano

400/500 :) Reklama cały czas idzie do przodu, do konca miesiaca mamy cel osiągnąć 1200 online :)

To powodzenia... xD

Serwer w miarę ciekawy , ale nie zagram ( raczej ).

Opublikowano

też jestem ciekaw jak z liczbą ONLINE , serwer bardzo mi się spodobał ale boje się że będą pustki a hard jest przedewszystkim jest pod dużą liczbę graczy

można SS z m1 np ?

Opublikowano

Wszystkich graczy Ascarial.pl zapraszamy o godzinie 19:15 na Inwazje Kamieni Metin! Więcej informacji w grze :)

Opublikowano

Strona mi tak wolno działa, że zrobienie konta było cudem, forum całkowicie offline. Wie ktoś czemu?

Opublikowano

Strona mi tak wolno działa, że zrobienie konta było cudem, forum całkowicie offline. Wie ktoś czemu?

Wszystko działa jak należy.

Opublikowano

SCIAGLEM LATKE DO TEGO KLIENTA Z DNIA 27 12 2003R I NADAL MNIE WYLOGOWUJE GDY CHCE SIE ZALOGOWAC WIE KTOS DLACZEGO?

pobierz patchera:

http://www.ascarial.pl/Ascarial_Patcher.rar

Wszystkich graczy Ascarial.pl zapraszamy na konkurs OX, który odbędzie się dziś o 19. Do zgarniecia atrakcyjne nagrody. Juz w przyszły weekend, czeka Was TURNIEJ PVP! Więcej informacji wieczorem u nas na forum ;)

Opublikowano

Dlaczego jak chce zrobic konto to jak wypełnie wszystko i klikne enter to nie ładuje sie juz nic wyświetla sie ups przeglądarka google chrome nie mogła połączyc sie ze stroną.

Forum tak samo nie działa

5qj.png

Opublikowano

Zastanawiam się nad zawitaniem na tym serwerze. Może mi ktoś wymienić jakie są plusy tego serwera ? Oraz w dwóch zdaniach przybliżyć jaka jest trudność drop/exp/yang ?

Opublikowano

EXP - Hard jak Hard , 30 lvl w około 5 godzin wliczając w to misje

drop/yang - z mobów wylatują szkaty oraz klucze , a yang zarobisz robiąc np misje albo dropiąć bronie na 30 lvl albo medale

Opublikowano

Przypominamy, że obowiązkowy do gry jest najnowszy Patcher Ascarial.pl:

www.ascarial.pl/Ascarial_Patcher.rar

Patchera wrzucamy do Clienta, po czym odpalamy go i aktualizujemy clienta. Po aktualizacji można uruchomić grę.

1389027784-U870856.png

linia-ozdobna.png

1. Na czym polega Event?

linia-ozdobna.png

W evencie wyłonimy najlepszych wojowników (szamanki, sury, ninje oraz wojowników) serwera w każdej z grup lvlowych. Grupy w których będziemy wyłaniali zwycięzców to:

Grupa 1: 60 - 74 lvl
Grupa 2: 75 - 94 lvl
Grupa 3: 95 - 110 lvl

By w danej grupie odbył się event musi być conajmniej 10osób ! Liczba uczestników w każdej grupie nie jest ogranicznona.

linia-ozdobna.png

2. Jak będą wyglądać zapisy na turniej?

linia-ozdobna.png

Wzór:

Nick: <nick postaci>

Lvl: <lvl postaci>

Profesja: <body/mental itd>
Klasa: <szamanka/wojownik/ninja/sura>
Królestwo: <królestwo do którego należy postać>

Zgłoszenie które zostało niepoprawnie wypełnione zostanie odrzucone, a każde poprawne przyjęte !

Zgłoszenia są przyjmowane przez 12 dni, od 7.01.2014r. od godziny 12:00 do 18.01.2014r. do godziny 23:59.

Po godzinie 23:59 temat z zgłoszeniami jest automatycznie zamykany !

linia-ozdobna.png

4. Zasady

linia-ozdobna.png

- Wszystkie walki będą odbywały się pod nadzorem organizatorów.

- O ustalonej porze gracze spotykają się w wyznaczonym miejscu przez organizatorów (19.01.2014r godzina: 18:00 = M2 - CH4 - Dozorca).

- Spóźnienie powyżej 5 min uznawane jest, za niestawienie się gracza ( Przegrana 3:0).

- Walka toczy się do 3 wygranych pojedynków, zatem możliwe wyniki to: 3:0 , 3:1 , 3:2 , 2:3 , 1:3 , 0:3.

- W przypadku wyrzucenia gracza z serwera walka zostaje powtórzona od wyniku, w którym zostala przerwana.

(przyklad: Mateusz wygrywa z Patrykiem 1:0, wyrzuca ich z areny. Ponowna walka zaczyna się od wyniku 1:0 dla Mateusza).

- Zakaz używania buffów (za wyjątkiem Szamanów).

- Gracz nie może przebywać w PT.

- Przeciwnicy dobierani są losowo.

Zakaz używania auto potów czerwonych i niebieskich ! walka przerwana wygrana rywala 3:0
Organizatorzy oraz administracja ma prawo do zmian w trakcie turnieju.

linia-ozdobna.png

5. Nagrody

linia-ozdobna.png

1 miejsce - Przedrostek [MISTRZ] przed nickiem oraz Zbroja Hwang na okres 1 miesiąca.

2 miejsce - 450 SM do wykorzystania w ItemShopie

3 miejsce - 200 SM do wykorzystania w ItemShopie

Jest to oficjalny Turniej PvP serwera Ascarial.pl

<<Temat z zapisami na naszym forum zostanie ZAKMNIĘTY 18.01.2014r. o godz: 23:59>>

ZGŁOSZENIA PRZYJMUJEMY NA FORUM SERWERA ASCARIAL W DZIALE DYSKUSJE

Opublikowano

Zgłoszenia na konkurs PVP przyjmujemy w specjalnym temacie w dziale dyskusje na naszym forum. Zapraszamy do udziału!

Opublikowano

Patchera wrzucamy do Clienta, po czym odpalamy go i aktualizujemy clienta. Po aktualizacji można uruchomić grę.

Opublikowano

Otrzymaliście bana na serwerze Ascarial.pl? Możecie odzyskać swoje konto! Zapraszamy do udziału w Akcji Unban!

Wejdź na forum serwera Ascarial.pl, w dziale Dyskusje znajdziesz temat

Ponadto przygotowaliśmy dla Was dwa kody na SM do Itemshopu za 3,69 pln, kto pierwszy ten lepszy :)

ed0d6884
dde0e77e

Opublikowano

Nowy TeamSpeak serwera:

tsforall.pl

Otrzymaliście bana na serwerze Ascarial.pl? Możecie odzyskać swoje konto! Zapraszamy do udziału w Akcji Unban!

Wejdź na forum serwera Ascarial.pl, w dziale Dyskusje znajdziesz temat

Ponadto przygotowaliśmy dla Was dwa kody na SM do Itemshopu za 3,69 pln, kto pierwszy ten lepszy :)

ed0d6884
dde0e77e

Opublikowano

Zrobił już ktoś nową bron na 85lv, ze swojej broni 75lv +9? ;)
Aby prawidłowo działały nowe bronie należy spatchować clienta. Patcher możecie pobrać z linku niżej, po pobraniu należy wkleić go do clienta.

1010569_465360200234765_284717148_n.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...