Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z choinki miałbym Wierzchowiec i Pet. Obydwa można zdobyć z oddając skarpetki na Choinke, natomiast Kostiumy są u Św. Mikołaja, tak, jak pisaliśmy wczesniej.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystkich graczy Ascarial.pl zapraszamy o 20:00 na konkurs OX. Przypominamy również, że do 1 stycznia potrwa Event Świąteczny, podczas którego możecie m.in zdobyć darmowego peta oraz wierzchowca oddając skarpetki na Choinke! Zapraszamy do gry.

Opublikowano

91gl.png

3jvs.png

iboh.png

cwhe.png

Ponadto zostaną wprowadzone drobne poprawki, wymienione niżej na liście:

- Zostanie zablokowana możliwość przywołania Metinów/Bossów w m1.
- Zostanie poprawiony bug z traceniem HP przy schodzeniu z konia.
- Zostanie poprawiony efekt cooldownu przy skillach.
- Zostanie poprawiony problem z odnawianiem się misji u Yang-Shina
- Zostanie poprawiony problem z grafiką run po relogu.
- Zostaną dodane nowe misje do Księgi Misji Łatwej, Średniej, Trudnej.
- Zostanie zwiększone DMG dla Archera.

Administracja Ascarial.pl

Opublikowano

Mam pobranego najnowszego Clienta i update z dziś. Rozpakowałem Clienta, rozpakowałem Update, wkleiłem wszystko do Clienta (tam gdzie powinienem) i wciąż wyskakuje wiadomość że mam nie aktywną wersję clienta..

@EDIT Problem rozwiązany, trzeba odpalić grę poprzez metin2client.exe a nie Ascarial.exe.

Pozdrawiam :).

sygnayd.png

Opublikowano

Mam pobranego najnowszego Clienta i update z dziś. Rozpakowałem Clienta, rozpakowałem Update, wkleiłem wszystko do Clienta (tam gdzie powinienem) i wciąż wyskakuje wiadomość że mam nie aktywną wersję clienta..

Odpalasz z pliku metin2client.exe ?

Opublikowano

Wszystkich graczy Ascarial.pl, zapraszamy o godzinie 20:15 na Event ZUO! Więcej informacji już wkrótce w grzę. Przypominamy również, że do poniedziałku na Sohan stoi choinka, dzięki której możecie otrzymać darmowego peta oraz wierzchowca, także nie zwlekajcie z dropieniem skarpetek :)

Opublikowano

Ile średnio gra osób ?

ok. 500 w trakcie dnia, w ciągu najbliższego miesiąca mamy cel osiągnąć 1200 online, warto nadmienić, że na starcie mieliśmy zaledwie 120, także progres jest ;)

Zapraszamy do oceny nowego setu Zbroi dla 115-125lv, który pojawi się przy najbliższym update gry do wersji 1.5:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=566658906761795&set=a.566249753469377.1073741830.548179098609776&type=1
Opublikowano

ok. 500 w trakcie dnia, w ciągu najbliższego miesiąca mamy cel osiągnąć 1200 online, warto nadmienić, że na starcie mieliśmy zaledwie 120, także progres jest ;)

Zapraszamy do oceny nowego setu Zbroi dla 115-125lv, który pojawi się przy najbliższym update gry do wersji 1.5:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=566658906761795&set=a.566249753469377.1073741830.548179098609776&type=1

Możecie łaskawie zobaczyć na forum dział Zgłoszenia - Odwołania?

Odbanować mnie na shout boxie?

Jeżeli nie zmienicice stosunku do graczy, nie będziecie mieli ich wielu

Opublikowano

Możecie łaskawie zobaczyć na forum dział Zgłoszenia - Odwołania?

Odbanować mnie na shout boxie?

Jeżeli nie zmienicice stosunku do graczy, nie będziecie mieli ich wielu

Bez powodu bana nie dostałeś, patrzymy tam regularnie 3/4 razy dziennie.

Zapraszamy wszystkich graczy Ascarial.pl na OX, który odbędzie się o 21:00. Do granięcia ciekawe nagrody ;)

Opublikowano

Japier... normalnie nie idzie wytrzymać nawet się z Gm nie da skontatkować.

Mieli dodać biologa ale nie dodali mieli naprawić bugi ale nie naprawili naprawdę szkoda zaczynać gry na tym serwerze.

A administracja częściej odpisuje na mpc niż na swoim forum.

Opublikowano

Tak jak up. Szkoda czasu na ten serwer nic nie poprawili. Czekam na tego biologa i czekam i dalej nic... Chyba sobię odpuszczę. A był to jeden z hardów na którym chciało mi się grać. No nic niedługo startuje nowey serwerek. Dzięki za grę ale dłużej nie zniosę braku odpowiedzi i bugów...

Opublikowano

Japier... normalnie nie idzie wytrzymać nawet się z Gm nie da skontatkować.

Mieli dodać biologa ale nie dodali mieli naprawić bugi ale nie naprawili naprawdę szkoda zaczynać gry na tym serwerze.

A administracja częściej odpisuje na mpc niż na swoim forum.

Jeśli napiszesz, na pewno odpiszemy Ci na to, czasami zdarzy się tak, że nie jesteśmy w stanie odpisać w ciągu 10/15 z powodu napływu pytań, aczkolwiek staramy się regularnie wszystkim pomagać. Na naszym forum masz pełno tematów dotyczących pomocy, wystarczy tam zajrzeć.

Tak jak up. Szkoda czasu na ten serwer nic nie poprawili. Czekam na tego biologa i czekam i dalej nic... Chyba sobię odpuszczę. A był to jeden z hardów na którym chciało mi się grać. No nic niedługo startuje nowey serwerek. Dzięki za grę ale dłużej nie zniosę braku odpowiedzi i bugów...

Pisalismy niejednokrotnie, ze wszystkie bugi, ktore zgłaszaliscie przez swieta, zostana poprawione przy update 1.5. Wystarczy wejsc na nasze forum i przeczytac co tam piszemy, w końcu od tego ono jest.

Super server, miłą atmosfera. Cud malina :) Polecam i zapraszam nowych graczy :D

Dzięki ;)

Opublikowano

konkurs na ascarialu do wygrania baobao

http://www.youtube.com/watch?v=8xBRu31Heug

Fajna inicjatywa. Wielki plusik dla Ciebie.

W nocy została dodana Wieża Wygnańców i wprowadziliśmy nowy set Zbroi. Dzisiaj zostanie udostępniony Wam PATCHER, za pomocą którego będziecie mogli zaktualizować grę, a także nowe bronie. Wejście do Wiezy Wygnancow znajduje się pod wejsciem do groty. Bramy piekieł pojawią sie w ostatniej części Update 1.5, ze względu na konieczność testowania ich pod różnymi wariantami.

Opublikowano
Wszystkich graczy Ascarial.pl zapraszamy na Inwazje Bossów, która odbędzie się dziś o godzinie 16:00! Więcej informacji już w grze. Nawiazując do update 1.5, wprowadziliśmy dziś w nocy Wieże Wygnańców oraz Nowy Set Zbroi, przy najblizszych przerwach pojawią się kolejno Nowy Set Broni, Nowa mapa dla 85lv (Nefrytowa Zatoka) i 110lv (Góry Grzmotu), przy ostatniej przerwie Bramy Piekieł

Szczęśliwego nowego roku życzy,
Team Ascarial.pl
Opublikowano

Jak dla mnie bez zmian z początków - Administracje mało rozmawia z graczami. Niestety lecz nie wróce.

­graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...