Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To co dodacie tego team speaka serwerowego ? Zobaczcie ile osób jest za na waszym forum :)

Team-Speak serwerowy już dawno jest ;) Dzisiaj stworze jego zakładke na stronie, jakos umknęło to mojej uwadze, wybacz

game-ts3.eu

Co do zmiany expa na nowych mapach, a post jest kierowany do Corvina: Trzeba było chociaż raz wbić na tą mapę i wziąć chociaż jeden spot PRZED zmianą expa i jeden PO zmianie expa, a nie. Posłuchałeś jakiegoś buca i go zmniejszyliście, a moge sie założyć, że nawet ani razu na tej mapie nie expiłeś. Niech zgadne, to była propozycja Adasia? Jedna wielka komedia! Cwaniaczek wiedział, że będzie zmniejszany exp i specjalnie wbił sobie 110 żeby już mieć dostęp na nową mape, a nam tylko przysporzył kłopotów, bo jeżeli serio teraz za spot ma lecieć 0,50%, a nie 2,80% na 94lvl to chyba wam sie coś w głowa popierniczyło~ sorry. Powodzenia z expieniem dla tych, którzy dopiero na tą mapę wejdą, widze, ze nie oplaca sie juz dluzej na tym serwerze grac ~ spierniczcie go jeszcze bardziej droga Administracjo. gl & hf.

Beda jeszcze dodane trzy mapy przy najbliższym update, kolejno od 105 do 115 levela. Poza tym, to ma być serwer hard ;)

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Team-Speak serwerowy już dawno jest ;) Dzisiaj stworze jego zakładke na stronie, jakos umknęło to mojej uwadze, wybacz

game-ts3.eu

Beda jeszcze dodane trzy mapy przy najbliższym update, kolejno od 105 do 115 levela. Poza tym, to ma być serwer hard ;)

NGS wy troche nie kumaci jesteście :) Nie chodzi mi abyś dodał zakładke znam ip waszego ts'a. Chodzi mi tu o osobny ts aby graczom łatwiej było komunikować się. Na obecnym TS nie wiadomo gdzie co jest pełen chaos nie ma strefy ascarial nie mam pojęcia co to za ekipa tam siedzi są tam gracze różnych gier i nie wiadomo gdzie siedzą ci właściwi bardzo zły team speak :) także lepiej zróbcie swojego lub dodajcie strefe Ascarial i tam siedzcie bo gracze którzy mają problemy przeważnie uderzają od razu na ts'a a tutaj co ? Wejdzie i nie wie kto jest od Ascariala.

Opublikowano

NGS wy troche nie kumaci jesteście :) Nie chodzi mi abyś dodał zakładke znam ip waszego ts'a. Chodzi mi tu o osobny ts aby graczom łatwiej było komunikować się. Na obecnym TS nie wiadomo gdzie co jest pełen chaos nie ma strefy ascarial nie mam pojęcia co to za ekipa tam siedzi są tam gracze różnych gier i nie wiadomo gdzie siedzą ci właściwi bardzo zły team speak :) także lepiej zróbcie swojego lub dodajcie strefe Ascarial i tam siedzcie bo gracze którzy mają problemy przeważnie uderzają od razu na ts'a a tutaj co ? Wejdzie i nie wie kto jest od Ascariala.

Troche zle sie zrozumielismy ;) Przedystukujemy tą opcje u nas na forum.

Opublikowano

Wszystkich graczy Ascarial.pl zapraszamy na konkurs Znajdź GM'a, który odbędzie się dziś o godzinie 19:00. Do zdobycia będą atrakcyjne nagrody, takie jak Kostiumy Świętego Mikołaja, Magiczne Metale oraz Marmury Ripera! Zapraszamy do zabawy!

Opublikowano

Drobna przerwa techniczna na poprawienie błędów, wracamy za parenaście minutek, więcej informacji u Nas na forum.

Opublikowano

Pamietam Cie jeszcze z Reventiala, Tobie przydałby się gar bigosu na ból dupy, nie robisz w tematach na MPC nic poza hejtowaniem.

Też dobrze Ciebie pamiętam, hejtuje bo mi się podoba, a ty za to robisz ludzi w chuja !

Lepiej weź się do roboty, a nie serwery będziesz stawiać na miesiąc / dwa, żeby tylko zarobić.

Potrafisz napisać coś innego nie związane z dupą ? No widzę, że chyba jakiś uraz masz.

Czekamy na twój projekt, będę musiał się odezwać do pewnego człowieka, żeby tutaj ukazał jaką jesteś kurwą na kasę :)

Ps. Serwera oczywiście nie polecam, a moderatorów tego forum pozdrawiam za dawanie ptk. ostrzeżenie za napisanie 1 posta.

Opublikowano

Też dobrze Ciebie pamiętam, hejtuje bo mi się podoba, a ty za to robisz ludzi w chuja !

Lepiej weź się do roboty, a nie serwery będziesz stawiać na miesiąc / dwa, żeby tylko zarobić.

Potrafisz napisać coś innego nie związane z dupą ? No widzę, że chyba jakiś uraz masz.

Czekamy na twój projekt, będę musiał się odezwać do pewnego człowieka, żeby tutaj ukazał jaką jesteś kurwą na kasę :)

Ps. Serwera oczywiście nie polecam, a moderatorów tego forum pozdrawiam za dawanie ptk. ostrzeżenie za napisanie 1 posta.

Chopie z tego co wiem, azpirme nawet chyba w teamie nie ma o.O

Tylko największym błędem jest ten Norman z forum.

~Pozdrawiam.

Jest już CHOINKA?

Opublikowano

Chopie z tego co wiem, azpirme nawet chyba w teamie nie ma o.O

Tylko największym błędem jest ten Norman z forum.

~Pozdrawiam.

Jest już CHOINKA?

Choinka będzie postawiona dziś późnym wieczorem, więcej informacji na forum u nas znajdziesz.

Po co sie udzielasz, skoro nie grasz na serwerze? Ja jakiej podstawie oceniasz serwer? Co ten post ma wspólnego z tematem? Jeśli chcesz sobie wyjaśniać jakieś sprawy z innymi userami, rób to na PW, bo nic nie wnosisz do dyskusji nt. serwera. Tak jak już Azprime wspomniał, nie robisz nic innego hejtowaniem, także proponuje odstawić komputer na jakiś czas i wyjść na świeże powietrze. Azprime nie ma u nas w Teamie, sam się wypowiadał na ten temat na paru stronach tego tematu, wystarczy sobie cofnąć.

Opublikowano

Znowu jakieś włamania, znowu cofną mi 5 lvli... Bezsens.

Nie było żadnych włamań, po prostu drobna przerwa na poprawienie buga ;)

Serwer już online, przepraszamy za tą niespodziewaną przerwę, ale musieliśmy drobny bug poprawić. Zapraszamy jutro o godzinie 19:00 na konkurs OX, natomiast Choinka pojawi się na serwerze dziś po północy i będzie można otrzymać świątecznego peta oraz wierzchowca Przygotowaliśmy dla Was również dwa kody za 3,69 pln, które wymienicie na darmowe SM! Kto pierwszy ten lepszy!

2155b3ca

e47ec7f2

Opublikowano

Znudziło mnie te ciągłe czekanie.. najwyższa pora zmienić serv. Papatky.. <papa>

Opublikowano

Wszyscy cię endymion propsowali ale nic z tego nie wyszło, topka wbiła lvl na bugu (a raczej nieumiejętnym dobraniu expa przez Ciebie.)

Jak ktoś chcę tam jakieś eq kupić za sms + postać to chętnie sprzedam !

@AW

Kiedy będzie choinka? ;d

­graphic.png

Opublikowano

Drodzy gracze, informujemy, że o godzinie 12:00 odbędzie się przerwa techcznina. Po przerwie zostanie wprowadzona między innymi Choinka, a w niej opcja wymiany skarpetek na peta oraz wierzchowca. Do tego zostaną poprawione drobne bugi. Zapraszamy również dzisiaj o godzinie 19:00 na Konkurs OX. Choinka będzie stała do 1 stycznia, skarpetki można wymienić jednorazowo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...