Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pan wyżej może się schować. Przypominam, że na Ascarialu jestem technikiem, a byłem współtwórcą serwera Revential i mogę korzystać z prac jakie tam wykonaliśmy razem z Krzywym. Na Ascarial robiłem parę rzeczy na zamówienie w duecie z Krzywym (On python, ja Lua), a Krzywy korzystał z podstawki root, locale_pl oraz uiscript z serwerwera Revential. Doczepić się nie macie do czego, więc szukacie czegoś takiego? Sądząc po Twojej sygnaturze, jesteś powiązany z Nostidlą, a nie powiem kto tutaj korzysta z gotowców na serwerze.

Bez odbioru.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Matesh, przeczytaj dokładnie to, co kolega wyżej napisał, to powinno wyjaśnić Tobie wszystko, nie mam w tej sprawie nic więcej do powiedzenia. Poza tym z tego co mi wiadomo, Azprime jest w Teamie Nostidli, także nie wiem dlaczego powiązujesz go z naszą ekipą.

Opublikowano

Matesh kolego, na początku tematu wypowiadałem się w tej kwestii z endymionem, nie którzy w przeciwieństwie do Nas nie tworzą durnych filmików na youtube i nie próbują ściągnąć potencjalnych dzieci na swój serwer (Tak, mówie o tym dziwnym tworze, którego napis masz w sygnaturze). Sam z tym serwerem nie mam nic wspólnego, pliki Reventiala zostały sprzedane wraz z clientem za fajną kwotę i osobiście wisi mi to z kim i gdzie wspólpracują. Osobiście pracuje nad własnym projektem i tylko na tym się teraz skupiam.

Opublikowano

Prosiłbym o zaprzestanie bezsensownego spamu w tym temacie, jeśli macie jakieś prywatne zatargi wyjaśniajcie je na PW, ten temat nie służy od tego. Pozdrawiam. Co do reszty, wypowiadziałem się parę postów wyżej z Endym.

wiki.png

eventy.png

Opublikowano

Do dupy reklama, do dupy zabezpieczenia i był już włam. Faktycznie opłaca się grać ...

Radzę pozmieniać passy, bo nigdy nic nie wiadomo :)

Pamietam Cie jeszcze z Reventiala, Tobie przydałby się gar bigosu na ból dupy, nie robisz w tematach na MPC nic poza hejtowaniem.

Opublikowano

Aktualnie na serwerze Ascarial.pl, trwa Event Świąteczny, zapraszamy do gry, przygotowaliśmy dla Was masę atrakcji w postaci specjalnych eventów, darmowych kodów na SM do ItemShopu, a także konkursów!

Jeśli komuś jeszcze nie działa client, przygotowaliśmy pełną paczkę po update na dzień 21.12.2013, zapraszamy do pobierania

http://ascarial.pl/Update_21_12_2013.rar

https://www.mediafire.com/?d6ft2tj06wu92d0

5oqa.png

eventy.png

wiki.png

Opublikowano

No serwer nam świruje wbijam do gry pobrane łatki i nagle wywala a teraz kiedy się loguje wybieram postać wywala hehe beka a Administracja śpi po nocnym update :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

Rozpoczynamy własnie nadzwyczajną przerwe techniczną. Serwer będzie przed około godzine, może troszke dłużej offline, ze względu na błąd przy naszym wczorajszym update, za co przepraszamy. Przypominamy również, że o 15:00 dzisiaj odbędzie się Event ZUO, natomiast jutro, w niedziele o 15:00 możecie spodziewać się IDOLa na naszym TS'ie ;)

Spokojnych świąt życzy,
Ekipa Ascarial.pl

Opublikowano

Wytłumaczycie to jakoś??

Już przyszedł piesek z pseudo administracji restiaxgówno i próbuje oczernić serwer na którym faktycznie był włam ale kilka dni temu i tego eq już nie ma na serwerze.

PS Ten wasz pseudo serwer padnie szybciej niż wam się to zdaje.

projekt.jpg

Opublikowano

No ja wam napisałem już wczoraj czyj jest ten serwer ;P

Wiadomo, że każdy serwer Wydymiona jest skokiem na kasę, może w końcu zmądrzejecie i nabijecie go na pal zamiast dawać się na hajs oszukiwać.

Bez obrazy, ale każdy grający na tym serwerze to skończony kre**n. Nie jest mi przykro, że straciliście hajs.

Wydymion zawsze wspierał swoich kolegów w grze.

Słuchajcie dalej tych pseudo techników i grajcie na ich serwerach.

Ja wam publicznie mówię, że tutaj nie ma osoby która jest w stanie zmienić ramkę systemowa w cliencie na taką jaka jej się podoba.

Tutaj poziom techników jest na poziomie podstawówki.

Wydymionku dalej pociskaj na gotowcach z epvp czy metin2zone, może kiedyś wam serwer wyjdzie - Oczywiście żart! Nieudacznik, nieudacznikiem pozostanie.

Także znikaj stąd z tymi swoimi gówno wartymi pseudo serwerami i nie pod**wiaj ludzi.

Wydymion pokazał po raz może już setny swoje pro elo umiejętności technika.

Mówiłem, że serwer pier**lnie jak tupolew w brzozę? Pier**lnął ;)

Ja zawsze zacnie i trafnie przepowiadam przyszłości serwerów na tym forum.

Raz co prawda moje wypowiedzi były przekłamane ale się już wyspowiadałem.

Jak ja mówię, że coś się poskłada to tak będzie ^^

@Semati

Z takimi bajeczkami to możesz iść bezpośrednio na ich forum nie tutaj.

Gwarantuje ci, że usunęli może z kilka itemów (mój kolega nadal się buja po serwerze w itemach które dostał na święta, nie wiem po co on tam gra...).

Oni nie mają nawet porządnych logów, mało! Oni to chyba nawet nie wiedzą co to są logi.

Większość itemów dalej jest na serwerze, a sam fakt włamu ukazuje umiejętności administracji.

Beka :D

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Już przyszedł piesek z pseudo administracji restiaxgówno i próbuje oczernić serwer na którym faktycznie był włam ale kilka dni temu i tego eq już nie ma na serwerze.

PS Ten wasz pseudo serwer padnie szybciej niż wam się to zdaje.

Muszę Cię zasmucić ale nie jestem w administarcji Resti, nawet na tym serwerze nie gram ;)

Jedynie mam tam ROOT-a na TS, i znam 2 lata R3specta, bubbexa i shizera, chodź za mną nie przepadają.

Więc sorry ale Ci się nie udało.

A co do tego ile postoi, to powiem Ci że się jeszcze zdziwisz.

Serwer wyglądał fajnie, ale niestety chyba już po.

A co do tego co napisałeś że eq już nie ma, to powiem Ci że się mylisz.

Opublikowano

No i spoko panowie, ulżyło już wam? Wy dalej hejtujecie, a my usuneliśmy całą kasę i itemy z navi z waszego włamania poprzez kopie bazy danych, która robi się co 5 minut, więc co Wam po tych filmikach, graczy tym nie odstraszycie, a raczej nakręcicie nam reklame. Próbujcie dalej, gwarantuje, że drugi raz Wam to się juz nie uda. Pozdrawiamy :)

To samo tyczy się serwera, prędko się go nie pozbędziecie, drugiego włamania już nie będzie, a jeśli chcecie sobie poddosować, to powodzenia. My dalej będziemy robić swoje, czyli tworzyć jeden z najlepszych hardów w Polsce. Z pozdrowieniami dla wszystkich hejterów.

Opublikowano

Serwer jest naprawde dobry.

Robicie szopke, że był włam.

Eq zostało usunięte, połowa osób stracone yangi odzyskała.

26 grudnia na sohan pojawi się choinka.

Dziś wchodzi update na mapy 90 :)

ZAPRASZAM NA SERWER !

Shinsoo <- wbijać

Opublikowano

Z moich okazji 22 urodzin, organizujemy o 19:00 konkurs OX. Zapraszamy wszystkich! Ponadto włączyliśmy 50% więcej expa, dropu i yang do jutra wink.png

Wiadomo kiedy on? ;f

Nad ranem byla przerwa króciutka na wprowadzenie aktualizacji gry do wersji 1,4. Między innymi dodaliśmy nowy Dungeon, który opiszemy wieczorem, oraz pare ciekawostek ;)

wrzuci ktos ta latke na multiupload albo mediafire? ;3

Po co na inny hosting? Jest na hostingu ascarial.pl i z całej reszty bedzie wolniej lecieć ;)

Opublikowano

ile graczy online jest?

Ok 500 online w dzień, możesz zobaczyć na filmikach naszych youtuberów :) W jinno gra najwiecej osob, kolejne jest Sonyong.

Z moich okazji 22 urodzin, organizujemy o 19:00 konkurs OX. Zapraszamy wszystkich! Ponadto włączyliśmy 50% więcej expa, dropu i yang do jutra wink.png

Opublikowano

No dobra, EQ i Yang usunięte z serwera a jak wytłumaczycie dawanie EQ.lvli, hajsu dla topki i dla najlepszych youtuberów co było w logach?

Chyba sam wiem lepiej co było w logach, po ataku który miał miejsce w czwartek, była CAŁKOWITA cofka serwera o 5 minut, czyli do czasu, przed atakiem, nic co miało miesce w czasie ataku, czyli dawanie leveli, rozdawanie eq, yang, i innych rzeczy, nie pozostało na serwerze po wgraniu backupa. Co do youtuberów, nie było odnotowaliśmy tego typu zajść z nimi w logach. Jesteśmy z Wami szczerzy, od razu zainterweniowaliśmy i informowaliśmy o całej sytuacji u Nas na forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...