Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mamy chwilowy problem z maszyną, niedługo wszystko powinno wrócić do normy. Przepraszamy za utrudnienia.

Ok 200-300

Na serwerze gra w trakcie tygodnia ok. 350 online, w weekend ta liczba sięga 450/500 osób.

0n523d.jpg

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mamy chwilowy problem z maszyną, niedługo wszystko powinno wrócić do normy. Przepraszamy za utrudnienia.

Opublikowano

Kiedy ogarniecie bugi, i cziterów? :)

­graphic.png

Opublikowano

Kiedy ogarniecie bugi, i cziterów? :)

tak jak już informowaliśmy u nas na forum, średnio co dwa/trzy dni robimy przerwy techniczne z rana i poprawiamy na bieżąco bugi, które nam zgłaszacie. Jesli jakiś masz błąd, zgłoś go u nas na forum i poprawimy go przy najblizszej przerwie :) Co do Cheaterów, wiadomo, jak dostajemy jakies zgloszenie staramy sie interweniować, aczkolwiek nie zawsze jesteśmy w stanie zbanować np. 20 cheaterów na raz. Kiedy widzimy ich w grze wyjaśniamy z nimi sprawę ;) Pozdrawiam..

Opublikowano

tak jak już informowaliśmy u nas na forum, średnio co dwa/trzy dni robimy przerwy techniczne z rana i poprawiamy na bieżąco bugi, które nam zgłaszacie. Jesli jakiś masz błąd, zgłoś go u nas na forum i poprawimy go przy najblizszej przerwie :) Co do Cheaterów, wiadomo, jak dostajemy jakies zgloszenie staramy sie interweniować, aczkolwiek nie zawsze jesteśmy w stanie zbanować np. 20 cheaterów na raz. Kiedy widzimy ich w grze wyjaśniamy z nimi sprawę ;) Pozdrawiam..

Jak to napisał ziomek nie dawno na SB

,,Wasze aktualizacje wprowadzają tylko 40% obiecanych zmian'' ...

Wasz serwer nie działa, ty wiesz o tym? Wbijcie na forum i zróbcie o tym temat bo trochę osób się straszliwie niecierpliwi bo nie jest doinformowane - żadna nowość.

­graphic.png

Opublikowano

Tracicie graczy :( chciałem zacząć gre ale od 2 godzin nie moge.

Opublikowano

Prace już powoli się kończą, firma Hosteam musiała wykonać prace techniczne na maszynie. Za parenascie minutek serwer bedzie dzialal.

Opublikowano

Hohoho! Z okazji Świąt Bożego Narodzenia, Święty Mikołaj który przybył na serwer Ascarial.pl, przygotował dla jego graczy
kody, za które otrzymacie darmowe Smocze Monety do wykorzystania w ItemShopie. Kody należy wpisać do usługi za 3,69 PLN

2fbad241
90c3f5d4
cb206ca0
c9dd94c1
04b17f36

Wesołych Świąt życzy Ekipa Ascarial.pl :)

Opublikowano

1.poprawcie expa!

2.dodajcie pd 100% exp .

3.usuncie ulepki do 45 lub wiekszy/mniejszy.

Ta to serwer Hard a nie Medium . Trochę cię fantazja poniosła .

837371446280124127260.png
Opublikowano

Jak wejść na dungeon - komnata pająków ?

w V2 Lochu Pająków masz wejście :) Pracujemy nad Wiki Ascarial, juz wkrótce wszystko będzie dokładnie opisane.

Opublikowano

Niby miala być wielka reklama ,a na serwerze utrzymuje się stan 200-300 graczy ta liczba sama mówi za siebie jaki jest serwer i czy się podoba:)

Opublikowano

Niby miala być wielka reklama ,a na serwerze utrzymuje się stan 200-300 graczy ta liczba sama mówi za siebie jaki jest serwer i czy się podoba:)

200-300 to w tygodniu lecz w weekend do 500 jak nic dochodzi mi szczerze pasuje taka liczba graczy jest z kim pograć zrobić pvp nie ma większego ksucia i miło się gra a czy się podoba to na pewno .

837371446280124127260.png
Opublikowano

200-300 to w tygodniu lecz w weekend do 500 jak nic dochodzi mi szczerze pasuje taka liczba graczy jest z kim pograć zrobić pvp nie ma większego ksucia i miło się gra a czy się podoba to na pewno .

O to chodzi, takie serwery same popelniaja samobojstwa, pierw jest malo graczy, Ci grajacy na serio maja czas sie wykoksic, a potem nikt nowy nie dojdzie bo Ci co wbili wszystko bez przeszkod cisna na wolnym i uprzykrzaja gre nowym bo juz nie maja co robic. Wiele serwerow tak sie zabija.

zhda.png

Opublikowano

Nad reklamą cały czas pracujemy, co chwile pojawiają się nowe filmy u naszych youtuberów, myślę, że na liczbe graczy nie ma co narzekać, jedyne co możemy w tej kwestii powiedzieć, to że z czasem ta liczba na pewno wzrośnie, planujemy jeszcze sporo atrakcji dla Was w tym roku ;)

Macie screeny z m1:

0n523d.jpg

9uoot2.jpg

Opublikowano

Serwer chwilowo offline, więcej informacji na naszym forum. Poinformujemy Was w tym temacie, jak zostanie włączony.

Od piątku do niedzieli będzie zwiększony exp, drop oraz yang o 50%! Zapraszamy do gry!

Opublikowano

Do dupy reklama, do dupy zabezpieczenia i był już włam. Faktycznie opłaca się grać ...

Radzę pozmieniać passy, bo nigdy nic nie wiadomo :)

Opublikowano

Do dupy reklama, do dupy zabezpieczenia i był już włam. Faktycznie opłaca się grać ...

Radzę pozmieniać passy, bo nigdy nic nie wiadomo :)

Odezwał się człowiek, który nie gra na serwerze, uwielbiam wręcz takie komentarze. Włam był przez konto admina, jeśli założył byś konto i zagrał w tym momencie, zamiast rozpowiadać głupoty, zobaczyłbyś jak rzeczywiście sytuacja w tym momencie wygląda. W nocy ogarnęliśmy wszystko i nie sądze, aby taka sytuacja się powtórzyła.

Opublikowano

Hohoho! Święty Mikołaj który przybył na serwer Ascarial.pl, poraz kolejny rozdaje Kody na Darmowe SM! Kody należy wpisać na stronie do usługi za 3,69 PLN

d41e9dc9
eeedf554
dd36e3d1

Kto pierwszy ten lepszy! Do końca weekendu trwa również bonus 50% do expa, dropu i yang, a także dziś o 19:00 odbędzie się konkurs OX :)

Opublikowano

Jest nas coraz więcej i to jeszcze nie koniec! Pełną parą rozpoczynamy masę Eventów Świątecznych, już dzisiaj o 19 odbędzie się Konkurs OX, jutro na 14 planujemy IDOL'a na TS'ie, natomiast w niedziele czeka na Was Event ZUO! Zapraszamy do gry ;)

cx74vq.jpg

qqqkdl.jpg

Opublikowano

Uhu, widzę Makin usunął tego posta, a ja napisze jeszcze raz.

Podaj mi powód na PW to się dogadamy, a nie tak bez słowa wpadasz i usuwasz.

A więc ten serwer jest własnością administracji Reventiala, która znikła z waszymi pieniędzmi.

Tutaj macie SS z clienta, to logo tam było ja go nie dokładałem, wy też je macie:

lo9x67.jpg

Jak już robicie nowy serwer i chcecie graczy okłamywać to ruszcie trochę głowom.

Prawda jest taka, że nic nie potraficie i wszystko co tutaj macie jak chodzi o logowania itd. braliście na zamówienie, bo gdybyście co kol wiek tam sami robili zauważylibyście, że wam stare logo.tga zostało.

Także spaleni podwójnie. Po prostu uwielbiam bogate dzieci które wszystko kupują jako gotowce od szkopów i robią z siebie wielkich techników.

Cały serwer kupiony pewnie jak sam Revential.

I tak już od dawna wiem, że większość graczy m2 kocha jak się ktoś ich oszukuje i pakuje im przysłowiowego "ch*ja w japę".

Więc zaraz będą hejty w moją stronę. Proszę bardzo, miłego ;)

Nie polecam administracje ponieważ jest niewiarygodna i kłamliwa.

Także tyle ode mnie...

@Wydymion

Znalazłem to przypadkiem. Byłem ciekaw co tam macie :D

Na Nostidli nagrywam tzn. wybijam się na youtube.

Jestem powiązany z Vis**ria.

Natomiast ty zawsze byłeś kiepskim technikiem.

Masz SS'a, bo pewnie będziesz się upierał, że jestem powiązany.

qjbkil.jpg

Teraz możesz iść na skargę do administracji, szerokiej drogi.

2w4gxes.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...