Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dozwolony fishbot ? ne ne ne sciągnie multum młodszych graczy co spowoduję że serwer runie w przeciągu poł roku :ninja:

Dlaczego ma stanąć niby w ruinie? Ten serwer jest tak przemyślany, aby stał tak długo jak Ravia, czy Tiveria, bądź Avalon, uwierz mi ;)

Fishbot jest legalny

8:36 i skarpety nadal nie lecą...

Informowaliśmy, że dzisiaj zostanie włączony ich drop, spokojnie, wieczorem zrobimy drobną przerwę i rozpoczniemy Święta z Ascarial :)

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po pierwsze nie podobają mi się bronie dla woja ostatnie .

Server całkiem fajny lecz parę -

Największym z nich jest Administracja Ts'a . Czy wgl Admini Servera wiedzą kto jest Administratorem TS'a i co on na tym TSie robi ?

Tutaj proszę kilka SS'ów co ''Pan'' Administrator robi ciekawego .

Nie ładnie tak DDoSować na Tsie myślisz ,że DDoSy są bezkarne ? :)

Aktualnie czekam aż ponowisz czyny cwaniaczku za 2 zł .

Tutaj 3 ssy które zrobiłem i myślę ,że parę osób zrozumie o co tu chodzi .

mpcmpcpng_nqwwnwx.png
mpcpcpcmp_nqwwnsh.png

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Po pierwsze nie podobają mi się bronie dla woja ostatnie .

Server całkiem fajny lecz parę -

Największym z nich jest Administracja Ts'a . Czy wgl Admini Servera wiedzą kto jest Administratorem TS'a i co on na tym TSie robi ?

Tutaj proszę kilka SS'ów co ''Pan'' Administrator robi ciekawego .

Nie ładnie tak DDoSować na Tsie myślisz ,że DDoSy są bezkarne ? :)

Aktualnie czekam aż ponowisz czyny cwaniaczku za 2 zł .

Tutaj 3 ssy które zrobiłem i myślę ,że parę osób zrozumie o co tu chodzi .

mpcmpcpng_nqwwnwx.png
mpcpcpcmp_nqwwnsh.png

tutaj nie ma dowodów że cię ddosował ktoś:v

Opublikowano

Czy Ty jesteś niewidomy ? 3 ssy czarno na białym wszystko pokazane ,że DDoS poleciał a ten mówi ,że dowodów nie ma face palm ...

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Dlaczego ma stanąć niby w ruinie? Ten serwer jest tak przemyślany, aby stał tak długo jak Ravia, czy Tiveria, bądź Avalon, uwierz mi ;)

Informowaliśmy, że dzisiaj zostanie włączony ich drop, spokojnie, wieczorem zrobimy drobną przerwę i rozpoczniemy Święta z Ascarial :)

Czyli o której?

Czy Ty jesteś niewidomy ? 3 ssy czarno na białym wszystko pokazane ,że DDoS poleciał a ten mówi ,że dowodów nie ma face palm ...

Niestety nie masz racji.

Ja też moge napisać, że zddosuje policyjne komputery bo mam ip z dupy wzięte ;)

Mogłeś dać ss z client info ;)

Opublikowano

ULOMNY SERVER TEPLEM SIE NA PUSTYNIE NIE CHCIALO WEJSC OKNO DO GRY WIEC NACISKLEM ESC JAK CHCE SIE ZALOGOWAC TO PISZE ZE TWOJA POSTAC JEST ZALOGOWANA KURRWWA MAC DO CHUJJA PANA CO ZA BLEDY

Opublikowano

up

Nie stresuj sie też dopiero założyłem postać poszedłem polować na 9 dzikich psów bo w zamian nagroda 1k yang....

nie popusze mówie bo to prawie na 2 poty małe a tutaj bum zbugowało postać;d

JAKI NOWYROK TAKI CAŁY ROK:>

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Opublikowano

ULOMNY SERVER TEPLEM SIE NA PUSTYNIE NIE CHCIALO WEJSC OKNO DO GRY WIEC NACISKLEM ESC JAK CHCE SIE ZALOGOWAC TO PISZE ZE TWOJA POSTAC JEST ZALOGOWANA KURRWWA MAC DO CHUJJA PANA CO ZA BLEDY

Zamiast spamić w tym temacie i wyzywać, opisz ten problem mi na PW, pierwszy raz sie z czyms takim spotykamy.

up

Nie stresuj sie też dopiero założyłem postać poszedłem polować na 9 dzikich psów bo w zamian nagroda 1k yang....

nie popusze mówie bo to prawie na 2 poty małe a tutaj bum zbugowało postać;d

JAKI NOWYROK TAKI CAŁY ROK:>

Tak samo ja UP. Napisz do mnie na PW z dokladnym opisem problemu.

Opublikowano

No już tobie napisali "zostaniesz połączony z serwerem" a ja nawet nie wiem kim jesteś to co będe sie tobie tłumaczył jak nie widze GM nad głową tutaj;d

Założe nowe konto jak będzie trzeba na razie szukam serwera który działa ...a jest troche podobny do tego właśnie tylko to "działa" to potrzebne mi jest

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Opublikowano

No już tobie napisali "zostaniesz połączony z serwerem" a ja nawet nie wiem kim jesteś to co będe sie tobie tłumaczył jak nie widze GM nad głową tutaj;d

Założe nowe konto jak będzie trzeba na razie szukam serwera który działa ...a jest troche podobny do tego właśnie tylko to "działa" to potrzebne mi jest

Problem już rozwiązaliśmy, przepraszamy, że takowy wystąpił, dołożymy wszelkich starań, aby nie miało to miejsca w przyszłości.

Kiedy będą te jebane skarpety dropić?

Chce wkońcu mieć jakąś fryzure i kostium ...

O godzinie 06:00 rano zostanie włączony Event Świąteczny. Będzie on trwał do 28.12, podczas jego trwania będziecie mogli zapatrzeć Cię w świąteczne fryzury oraz kostiumy. Ponadto na środku Góry Sohan pojawi się Choinka, na której będziecie mogli powiesić wydropioną przez siebię Skarpetkę, po jej powieszeniu otrzymacie jeden z losowych przedmiotów :)

Wesołych Świąt życzy ekipa Ascarial.pl

Opublikowano

Problem już rozwiązaliśmy, przepraszamy, że takowy wystąpił, dołożymy wszelkich starań, aby nie miało to miejsca w przyszłości.

O godzinie 06:00 rano zostanie włączony Event Świąteczny. Będzie on trwał do 28.12, podczas jego trwania będziecie mogli zapatrzeć Cię w świąteczne fryzury oraz kostiumy. Ponadto na środku Góry Sohan pojawi się Choinka, na której będziecie mogli powiesić wydropioną przez siebię Skarpetkę, po jej powieszeniu otrzymacie jeden z losowych przedmiotów :)

Wesołych Świąt życzy ekipa Ascarial.pl

Miał być 15, wczoraj i dziś wieczoram a nagle jest jutro o 6:00. Organizacja zajebista !

Serwer teraz DDoS'y chyba dostaje bo chanele padają jak mrówki.

Opublikowano

logowanie padlo ? chcialem zmienic ch i bum blad podczas laczenia

serwer polecam ... kazda postacia da rade " grac " bez jakiegos tam pro eq dzieki tym ks smoczego pancerza itp ;p dorobic sie mozna nawet w m1 na metkach :] itp itd ;D

rs2h.jpg

Opublikowano

logowanie padlo ? chcialem zmienic ch i bum blad podczas laczenia

serwer polecam ... kazda postacia da rade " grac " bez jakiegos tam pro eq dzieki tym ks smoczego pancerza itp ;p dorobic sie mozna nawet w m1 na metkach :] itp itd ;D

Przerwa chyba jest bo Event chyba włączają .

837371446280124127260.png
Opublikowano

Przerwa techniczna była od godziny 6 do 7 nad ranem, podczas jej trwania włączyliśmy Event Świąteczny. Zapraszamy do gry ;)

Opublikowano

Serwer mi się bardzo podoba, jest serio super ale parę małych uwag. Głównie to taka,

Serwer naprawdę super lecz mam (i nie tylko ja) kilka uwag. Mianowicie kontakt Administracji z graczami (nie wiem jak jest na ts ale ponoć to samo) jest znikomy, wręcz praktycznie zerowy (raz zdarzy się, że gdy admin jest dostępny odpisze na SB na forum komuś). Zmieńcie to, bo banda jakiś łebków ciśnie na haksach a wy nic z tym nie robicie, co w sumie z lekka denerwuje. Druga sprawa jest taka, że miał być już dawno odbugowany motyw z spadającym HP przy zsiadaniu/wsiadaniu na konia czy cokolwiek - dalej nic z tym nie zrobione.

Teraz jest event świąteczny - Miała być choinka, choinki nie widać..

Po za tym ludzie piszą różne bugi na forum, nawet nie zaglądniecie do tematu.

Po za tym miło by było, gdybyście ogarnęli jakiegoś Auto-Patchera. :)

­graphic.png

Opublikowano

200 defa i 200 ataku dają chyba wszystkie wierzchowce za 260 zm poza lwem.

Co do serwera to polecam, bardzo dobre połączenie elementów harda z mediumem, gra nie jest monotonna, nawet przy dość długim expie w m2. Graczy też gra dosyć sporo, bo sklepiki stawiane są już nawet obok handlarki i kowala :).

Opublikowano

ktory wierzchowiec daje 200defa i 200ataku.

za ile zm i na ile godzin jest? daje like

Polarny i kometka dają 200 defa i ataku na 72 h

Co jest z serwerem wyrzuca a teraz mam błąd ?? Ddoss'y

837371446280124127260.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...