Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy wam też teraz strona nie działa?

CMS DB Error

DB error: Can not connect to database!
mysql error: Host 'lv1244.hosteam.pl' is blocked because of many connection errors; unblock with 'mysqladmin flush-hosts'
mysql error number: 1129
date: 15.12.2013 @ 11:42

Teraz nawet serwer nie działa <3

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co się dzieje z serwerem? Wywala, misje zbugowane z deka i nie da się teraz wyjść..

Endymionie, wielki techniku i fejmie mpc'owy wytłumaczysz nam co się dzieje?

0 administracji na forum - spierdalacie sprawę, która naprawdę jest dobra..

Odbugujcie wszystko, miała być w nocy aktualizacja specjalnie filmy do 3 oglądałem, patrze a tu ani widu ani słychu po Administracji...

A myślałem, że NGS serio nie da dupy :x

­graphic.png

Opublikowano

Co się dzieje z serwerem? Wywala, misje zbugowane z deka i nie da się teraz wyjść..

Endymionie, wielki techniku i fejmie mpc'owy wytłumaczysz nam co się dzieje?

0 administracji na forum - spierdalacie sprawę, która naprawdę jest dobra..

Odbugujcie wszystko, miała być w nocy aktualizacja specjalnie filmy do 3 oglądałem, patrze a tu ani widu ani słychu po Administracji...

A myślałem, że NGS serio nie da dupy :x

Masz racje , ale co się stało z NGS nie wiadomo od piątku wieczora nikt go nie widział ani nie słyszał a teraz serwer ma problemy a go nie ma !!!

837371446280124127260.png
Opublikowano

Masz racje , ale co się stało z NGS nie wiadomo od piątku wieczora nikt go nie widział ani nie słyszał a teraz serwer ma problemy a go nie ma !!!

Pewnie dostali DDoS'a i wyjebało całą bazę.

Administracja albo śpi albo się opierdala.

Opublikowano

Pewnie dostali DDoS'a i wyjebało całą bazę.

Administracja albo śpi albo się opierdala.

Albo nie potrafią ogarnąć serwera, i postanowili spierdolić, ale pieniędzy nie zwróca, wezmą sobie.

­graphic.png

Opublikowano

Albo nie potrafią ogarnąć serwera, i postanowili spierdolić, ale pieniędzy nie zwróca, wezmą sobie.

Wątpię w to ;)

Dostali DDoS'y bo gdyby zrobili tak jak mówisz wyłączyli by serwer od razu. A tak wypierdalało ludzi co 10 - 15 min, lagi itp ;)

Opublikowano

Wątpię w to ;)

Dostali DDoS'y bo gdyby zrobili tak jak mówisz wyłączyli by serwer od razu. A tak wypierdalało ludzi co 10 - 15 min, lagi itp ;)

no poki mają graczy, to się starają ;d

­graphic.png

Opublikowano

Ledwo wróciłem do domu i od razu naprawiłem serwer, ludzie spokojnie. Zamiast wypisywać farmazony na temat upadku serwera zajęlibyście się czymś pożytecznym.

Serwer już działa! Jednak mam dla was złą wiadomość. Święta z Ascarial muszą zostać przesunięte na wtorek, ze względu na drobne problemy techniczne. We wtorkowy poranek, dokładnie o 8:00 zaczną dropić skarpety!

Opublikowano

Technik Endymion_ ? Jak tak to serwer polecam ze względu na jego doświadczenie w techniczeniu :) a ogólnie serwer i prezentacja podoba mi się :)

Opublikowano

Ledwo wróciłem do domu i od razu naprawiłem serwer, ludzie spokojnie. Zamiast wypisywać farmazony na temat upadku serwera zajęlibyście się czymś pożytecznym.

No dobra event na Wtorek a kiedy aktualizacja (była ale misje u yang shin nadal nie działają mi) nie mogę misji wykonać i co z ZM kiedy Corvin wróci i je rozda czekam trzeci dzień miało być wczoraj o 19 niby tak pisał Franklin i Kira , ale jeszcze do tej pory nie ma ???

Opublikowano

Mam pytanie kto wam tworzy grafikę bo jest świetna !

@topic

Może dodacie fmsa do npc xD

Bronie na 30lvl można zdobyć z kufra lub z bestów bardzo łatwo lub kupić ich ceny to jakieś 200-400k bardzo mało

Opublikowano

No dobra event na Wtorek a kiedy aktualizacja (była ale misje u yang shin nadal nie działają mi) nie mogę misji wykonać i co z ZM kiedy Corvin wróci i je rozda czekam trzeci dzień miało być wczoraj o 19 niby tak pisał Franklin i Kira , ale jeszcze do tej pory nie ma ???

Nie było mnie na weekend w mieście, nie miałem zatem dostepu do komputera, za co przepraszam wszystkich. Biore się teraz za nadrabianie swoich zaległości z dwóch dni. Co do serwera, firma Hosteam miała awarie maszyny, ot cała dyskusja wyżej. Jeśli zgłosiłeś nam problem, rozwiążemy go, póki co nie dostałem od Ciebie żadnego PW, jakoby Ci coś nie działało. Pozdrawiam.

Opublikowano

Z dnia na dzień bijemy rekordy graczy online. Dziękujemy za sporę zainteresowanie serwerem! Dołożymy wszelkich starań, aby był on dla Was wręcz idealny i żebyście zostali na nim na dłużej ;)

0n523d.jpg

Opublikowano

Nie było mnie na weekend w mieście, nie miałem zatem dostepu do komputera, za co przepraszam wszystkich. Biore się teraz za nadrabianie swoich zaległości z dwóch dni. Co do serwera, firma Hosteam miała awarie maszyny, ot cała dyskusja wyżej. Jeśli zgłosiłeś nam problem, rozwiążemy go, póki co nie dostałem od Ciebie żadnego PW, jakoby Ci coś nie działało. Pozdrawiam.

Nie mogę wysłać ci wiadomości na PW ponieważ pisze , że ten użytkownik nie może otrzymać wiadomości a co do zgłoszenia zgłaszałem w grze na PW , ale nie tobie chyba .

Opublikowano

rejestracja wyłączona?

Rejestracaj jest włączona ;) Jesli masz problem odezwij sie na PW.

Nie mogę wysłać ci wiadomości na PW ponieważ pisze , że ten użytkownik nie może otrzymać wiadomości a co do zgłoszenia zgłaszałem w grze na PW , ale nie tobie chyba .

Mozliwe, ze mam pelna skrzynke, zaraz ją wyczyszcze i porozmawiamy na PW ;)

Kolejna paczka kodów dla graczy Ascarial.pl, za które otrzymacie darmowe Smocze Monety do wykorzystania w ItemShopie. Kody należy wpisać do usługi za 3,69 PLN.

ce89858e

7aba6ef6

ee1b3a2c

Kto pierwszy ten lepszy!

Opublikowano

dodajcie 10%szansy na egzo z metkow bo egzo najdozszy wspomagacz.

Egzo dropia chyba odpowiednio z bossów. Chcemy jednak, aby idea tego serwera miała sens, w przeciwnym wypadku każdy miałby wszystko po tygodniu i gra nie miała by sensu. Poza tym zmniejszylismy szanse na drop broni 75lv z kufrów.

Opublikowano

Dozwolony fishbot ? ne ne ne sciągnie multum młodszych graczy co spowoduję że serwer runie w przeciągu poł roku :ninja:

Opublikowano

Dozwolony fishbot ? ne ne ne sciągnie multum młodszych graczy co spowoduję że serwer runie w przeciągu poł roku :ninja:

Fishbot jest legalny

8:36 i skarpety nadal nie lecą...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...