Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ETERNITY [Dedyk] [Medium/Easy]

The Naid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

The Naid odpowiesz na moje pytanie? Ile osob online w godzinach szczytu ?

Odpowiem Ci gdy będą normalne dni robocze a nie okres swiąteczny bo aktualnie nie ma sensu prorokować. :)

0LsM05U.png

• Odpowiedzi 609
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na serwerze jest ledwo 200 graczy...

200 ? To chyba gramy na innych serwerach :D. Spokojnie jest z 600 osób, to na totalnym lajcie ;)

1336584123357966.png

Opublikowano

xD a bez tego nie ogarniasz ?

Dopiero zamierzam zacząć grać i to najlepiej na WarriorHacku. Jest tu jakiś OP cheater i ma coś takiego na ten serwer? :D

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Dopiero zamierzam zacząć grać i to najlepiej na WarriorHacku. Jest tu jakiś OP cheater i ma coś takiego na ten serwer? :D

Niestety nie działa ;D Po co Ci hacki na Easy ?

1336584123357966.png

Opublikowano

Wbilem i powiem wam ze tu nie ma nic z easy.

Chyba kolego mylisz, 4fun z easy/medium, a to duża różnica ;)

Który lvl wbiłeś, że jesteś w stanie to stwierdzić ?

1336584123357966.png

Opublikowano

Opyla się zaczynać ? wrzuci ktoś ss jednego z miast ( bardziej zaludnionego ) żeby ogarnąć ile ludu jest ?

W miastach malo , ale jak pujdziesz bic metiny czy expic to zaludnione na oko 600 typa + gra

Opublikowano

W miastach malo , ale jak pujdziesz bic metiny czy expic to zaludnione na oko 600 typa + gra

O wolnego spota w dzień na prawdę ciężko :D ew. nocka

1336584123357966.png

Opublikowano

Medium/easy? Co się stało z motywem harda?

Pewnie gracze przekonali Adminow, bo od samego początku robią wszystko pod graczy :)

1336584123357966.png

Opublikowano

Zrobili tyle ułatwień na pomysły graczy, że zmienili ten serwer. Serwer jak najbardziej polecam graczy jest sporo dla mnie jak i miło się gra.

Opublikowano

Motyw harda był chujowy. xD

Zrobili tyle ułatwień na pomysły graczy, że zmienili ten serwer. Serwer jak najbardziej polecam graczy jest sporo dla mnie jak i miło się gra.

Zmieniliśmy serwer, żeby graczom się grało jak najlepiej bo przecież to Oni grają a nie my.

0LsM05U.png

Opublikowano

Nie chce mi sie zabardzo szukać i czytać więc pytam. Jak skille z M na G ? I jak z G na P ? Jeśli ktoś może to proszę napisać z góry dziękuje :)

10 ku do G

Do P klasycznie

0LsM05U.png

Opublikowano

A co jaki czas można czytać KU ? i kamyki duchowe? Z czego dropią zwoje egzo ? i z czego dropią kamyki duchowe?

Czytać ku i kamienie można co 24h.

Zwoje egzo dropią np z Tajemniczych Skrzyń.

Kamienie duchowe dropią z metinów 40+, bossów itp.

No niby easy/medium a o skille P ciężko, bo się dropi ku i kd xD

Wszystko jest ciężkie gdy trzeba wyjść poza m1 dla niektórych.

0LsM05U.png

Opublikowano

Zmieniliscie na Medium/Easy?! Pisalem od samego poczatku ze bedzie to lepszy wybor :) Znow pobieram i zaczynam gre. Zobaczymy jak bedzie sie gralo. ELO ! :D

Opublikowano

Może i serwer fajny ale później robi się nudno, is robi za dużą przewagę gracze którzy wyjebali kilkaset albo i tyś (a są tacy mogę zapewnić) mają znaczną przewagę, oprócz tego graczy jest wydaje mi się coraz mniej, coraz więcej osób z topki odchodzi, i nie tylko topki.

NJxbd4x.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...