Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ETERNITY [Dedyk] [Medium/Easy]

The Naid

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 609
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z mojej półgodzinnej obserwacji serwer wydaje się być fajny i dobrze dopracowany, aczkolwiek zniechęciła mnie do dalszej gry mała ilość graczy jak na start, gdzie powinno być najwięcej, a odczułem maksymalnie 300 osób.

Wyjdź z miasta, to się grubo zdziwisz o.0. Gadanie głupot po prostu.

Do tego weź po uwagę, że ludzie niestety mają problemy. Zobaczysz jaki ogrom ludzi będzie do jutra, serwer jest zajebisty i masa osób jest.

1336584123357966.png

Opublikowano

Z mojej półgodzinnej obserwacji serwer wydaje się być fajny i dobrze dopracowany, aczkolwiek zniechęciła mnie do dalszej gry mała ilość graczy jak na start, gdzie powinno być najwięcej, a odczułem maksymalnie 300 osób.

Dziwisz się? Nie widziałem na yt jakichkolwiek zapowiedzi serwera u większych jutuberów.

Po przegraniu paru chwil na serwerze stwierdzam iż serwer jest naprawdę okej, póki co.. lecz zobaczymy jak to się potoczy.

Ja na serwerze grać nie będę, ale życzę powodzenia!

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Na serwerze aktualnie jest 700 graczy i ciągle przybywają nowe.

Patcher nie działa... :x Dajcie pliki potrzebne do wejścia.

Czy masz clienta z bety?

0LsM05U.png

Opublikowano

Na serwerze aktualnie jest 700 graczy i ciągle przybywają nowe.

Czy masz clienta z bety?

hahahahahaha 700 graczy ? haahahahahaaa

http://eternitymt2.pl/ranking.php?poz=520

( tylko 530 postaci, ahhh) nie no, doobre ; )

@aw, nie ma co kłamać, to na złe idzie :C :C . Ogólnie mało osób..

Opublikowano

I jak wrażenie na starcie? warto grać czy wyszedł syf jak to bywa teraz z serverami?

Opublikowano

Gosciu o nicku Fubus pisal ze Bug SM jest bo jezeli tak to podziekuje.

Dziwne bo mówił, że ma 8k SM a jakoś nikt nie miał więcej niż 200sm więc słaby kit.

0LsM05U.png

Opublikowano

Zwiększcie drop zmianek, fms.

You know my name. Not my story. You see my smile. Not my pain. You notice my cuts. Not my scars. You can read my lips. Not my mind.

Opublikowano

Trochę pograłem ale jednak nie dla mnie takie hardy.

25lvl tylko 1 zmianka ?! Ładny żart jak dla mnie ...

nie zwiększone spoty metinów i mobów przy 600 luda ?! To nie dla mnie...

Ładny interfejs to nie wszystko, ten serwer nie jest grywalny w moim odczuciu.

Za tydzień stanie się on zwykłym, szarym hardem z 200-300 osobami online.

Polecam osobom co mają upodobania z pl. Długie, męczące bicie w m2, na orkach przy zwykłych spotach. Taki PL z wieloma zmianami graficznymi

Ogólnie tym co lubią się pomęczyć, zamęczyć i wymęczyć eq polecam bo graficznie zrobili to ciekawie i nie odczuwane są ataki.

Osobom co preferują medium/easy odradzam bo się wkurwicie tylko jak ja :))

Opublikowano

Wszystko było ustalana z graczami, więc nie bardzo rozumiem problem @UP, na serwerze jest na prawdę przyjemnie ;)

Ogarnie ktoś moda albo obejście HS ? :>

A grac bez tego nie potrafisz ?

1336584123357966.png

Opublikowano

the naid maszyne lacze 4 tb ramu 512 gb 64 procesory po 8.0 ghz pozdrawiam dobre wkrety jak taka maszyna ponad 2 miliony zlotych kosztuje czlowieczku ehehehehehe taka maszyna na serwer bez reklamy uhuhuhuhu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...