Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ETERNITY [Dedyk] [Medium/Easy]

The Naid

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 609
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@co do h startu ;_;

no nie wiem czy będzie taka stała :) zobaczymy.

@ Ip TS ?

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Niech tu jeszcze jakiś moderator zajrzy i zwarnuje, da możliwość nie pisania postów na 24 godziny, proszę. Tutaj robi się syf.

Przestaniesz do cholery jasnej płakać? Ciebie trzeba pilnować jak małe dziecko? Masz wszystko napisane, co i jak, zatykasz wtyczkę, a potem się dziwisz że nie możesz wejść na stronę serwera? To jest twój problem. To, że jest godzina między 19-20 start. To wybrali gracze. A adminstracja ma do wyboru albo o godzinie 19, lub 20. Rozumiesz to? Przestań płakać, spamować i weź się w garść.

@Edit

Dla twojej wiadomości. Nie piszę się spacji przed znakiem interpunkcyjnym.

Nie baw się w polonistę ,bo sam robisz dużo błędów w szkolę.

,,jęz.'' Powinno być np. ,, Niech pan uniemożliwi użytkownikowi TheLanser pisanie postów przez 24h.

Myślisz ,że jak Ciebie komputer poprawia i robisz to co karze piszesz bez błędów?

Mam każdą wtyczkę ,którą trzeba ,jakoś inne servery mają normalną stronę internetową.

v5fgbo.jpg

Chipsy cola gramy w lola

Opublikowano

Będzie 1 plik do pobrania przez patchera

Problemy z rejestracją nie są z naszej winy tylko ktoś nie umie po prostu się zarejestrować

Problem z odpaleniem strony? Restart modemu / routera lub przestań odświeżać jak psychol bo sam siebie blokujesz i jest problem.

TS będzie podany około 19:40

Start serwera o godzinie 19:45

Plik do pobrania damy do patchera jak i osobny link na forum (mpc i oflicial)

Nie będzie rat na start serwera

0LsM05U.png

Opublikowano

Nie baw się w polonistę ,bo sam robisz dużo błędów w szkolę.

,,jęz.'' Powinno być np. ,, Niech pan uniemożliwi użytkownikowi TheLanser pisanie postów przez 24h.

Myślisz ,że jak Ciebie komputer poprawia i robisz to co karze piszesz bez błędów?

Mam każdą wtyczkę ,którą trzeba ,jakoś inne servery mają normalną stronę internetową.

Nie bawię się w żadnego polonistę. Tylko jak ja widzę twój płacz, to mnie aż krew zalewa. Dwie formy są poprawne, ponieważ dużo ludzi tutaj spamuje niepotrzebnie i są takimi gadami jak ty. Perfekcyjnie Ty.

Jakoś inne strony Ci działają. Cóż, to już nie mój problem, nie szukam zaczepki, ale reagujesz na wszystko jak dziewczynka która zaraz ma wybuchnąć płaczem bo nie wie co zrobić ze sobą. Zrozum, nikt Ci nie poświęci 24/7 żeby jakiś plik, coś pomóc. Starają się pomóc wszystkim, nie jesteś pępkiem świata. Ogarnij się. A tak dla twojej wiadomości - miałem piątkę z Języka Polskiego na koniec roku, więc nie wiem o czym tutaj mówisz. Peace.

@Edit.

Jak widzisz, drogi userze. Naid wszystko wyjaśnił, odświeżasz jak psychol stronę, a potem sam ją blokujesz i masz żal, jakieś problemy do Administracji? Zastanów się raz, a dobrze. Odpowiem jeszcze raz, nie bawię się w Polonistę, dlaczego? Wkurzają mnie takie dzieci jak ty które muszą dostać odpowiedz po kilku sekundach, a jak nie to reagują płaczem i panikują.

Zakaz kopiowania sygnatury!

2e0pziq.png

Opublikowano

Pompa się szykuję tylko Naid postaraj się o jakaś reklame po starcie, bo nie będę na darmo top 1 wbijał.

oLqzgYC.png

Pasjonat
Opublikowano

Kurde czego nie moge sie zarejestrowac hasło przykładowe komputer0 powtorzylem i nie moze byc takie haslo o co chodzi?

Zacznijmy od tego że najpierw musisz nauczyć się czytać, wyraznie psize że hasło misu zawierać cyferkę i znak specjalny, np "!"
Opublikowano

Mam nadzieję, że nie będzie buga z kuponami SM :P

O KU*** jakie ceny w ItemShopie :O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...