Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ETERNITY [Dedyk] [Medium/Easy]

The Naid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakiś teamspeak?

Na chwile obecną nie ma teamspeaka, a raczej jest nie podane ip. Prawdopodobnie będzie podane jak wystartuje serwer.

Zakaz kopiowania sygnatury!

2e0pziq.png

• Odpowiedzi 609
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czemu nie moge zalogować sie do is ?

Strona nie działa :P

widać wszystko na stronce przecież nie działa w jakim sensie ?

Strona jak i IS działa tylko odświeżacie ciągle pewnie i sobie sami zapychacie wejście.

0LsM05U.png

Opublikowano

nie umieja nawet sie okreslic co do godziny startu serwera zachowanie ze strony graczy z teamu jest godne pozalowania nie wiem czy ten serwer jest godny by moja swieta noga na nim stanela

truty tylko z ripera?

oLqzgYC.png

Opublikowano

To zrestartuj modem / router.

Zresetowanie modemu nic nie da... Problem leży po waszej stronie. Stronie nie działa, a patcher nie chce się ładować. Powiedź lepiej co zjebaliście a nie na graczy zganiasz.

Opublikowano

19-20

YYY DZIENKY KURWA MAC NIE WIEDZIALEM ,CHODZI MI CZY NP. 19:30 a nie ,rownie dobrze mozesz podać w tym roku...

@Topic ... nawet zarejestrować się nie mogę ... znak specjalny to np ,, @ '' rozumiem?

v5fgbo.jpg

Chipsy cola gramy w lola

Opublikowano

Macie jakąś reklamę ?

BTW. Kiedy Oficjalny start?

O reklamę to oni się chyba zbytnio nie postarali, ponieważ mało co widzę Zapowiedzi u kogoś itd.

aw: Jakieś raty na początek serwera będą?

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

YYY DZIENKY KURWA MAC NIE WIEDZIALEM ,CHODZI MI CZY NP. 19:30 a nie ,rownie dobrze mozesz podać w tym roku...

@Topic ... nawet zarejestrować się nie mogę ... znak specjalny to np ,, @ '' rozumiem?

Znaki specjalne : ! , @ , # ,$ ,% ,^ ,& ,* ,( .) itd

Opublikowano

No ale nie pomyślałeś o tym, że będzie milion ataków ? Poza tym 10-30min nie zbawi Cię jeżeli zalogujesz się później, a nie pierwszy staniesz na dzikich psach. boże...

Tak znaki specjalne : ! @ # $ % ^&*()

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

Mam pytanie !

Czy jak nie zaaktualizuje clienta ( teraz ) tylko po 1 w nocy to bd mógł teraz grać ?

tak tylko łatke ściągniesz aby odpalić.

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

Niech tu jeszcze jakiś moderator zajrzy i zwarnuje, da możliwość nie pisania postów na 24 godziny, proszę. Tutaj robi się syf.

Przestaniesz do cholery jasnej płakać? Ciebie trzeba pilnować jak małe dziecko? Masz wszystko napisane, co i jak, zatykasz wtyczkę, a potem się dziwisz że nie możesz wejść na stronę serwera? To jest twój problem. To, że jest godzina między 19-20 start. To wybrali gracze. A adminstracja ma do wyboru albo o godzinie 19, lub 20. Rozumiesz to? Przestań płakać, spamować i weź się w garść.

@Edit

Dla twojej wiadomości. Nie piszę się spacji przed znakiem interpunkcyjnym.

Zakaz kopiowania sygnatury!

2e0pziq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...