Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ep3] Genesis Last chaos

Damn.♥

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 967
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bez cashu a raczej buffów się nie ugra,169 lvl,próbuje dropnąć eq w tym zamku w merak,eq +18 zaklin - 22k hp,i mob ma mnie na 2 skille. ;)

Wiem. Ale jakoś ludzie sobie radzą... Ja też. Nie kupowałam cash a dropię tam dość normalnie. Gunnerem idzie sprawnie bo siata jest obszarowa, więc polecam :P

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Domcia o ktorej bedziesz w grze? To bys dodala mnie do gildii ;] Podbijemy ten serwerek co nie? ;d

Opublikowano

Ja już gram tutaj sprawnie,z buffami mam 59k hp,idę tam z igni i dropie :P mam dużo części b5e/b6e w tym -10...wie ktoś może po ile takie coś schodzi ??

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Prosze jest napisane co zmieniono w tych postaciach ale nie wiem ile %( prawdopodobnie do 700% moze wiecej na 5lvl skila warmaster ma 660% a jest teraz 7 lvl tego skilla ) zwiekszyli te skille tytan.

Warmaster Uppercut boosted

Highlande Trick Swing/Axe Cracher boosted

Ja do 185 lvlu mialem set 90 lvlu. Dostajecie dary tam macie boostery na hp z pandora bossow tez leca. Majac 40k hp spokojnie expisz. Mozna kupic lub dropnac na poczatek czesci -10( z 2400 hp ) sporo hp daja .

No i expcie pety smoki i koniki sporo dobrego daja tutaj ( atak celka hp itd ).

Opublikowano

Zaraz wbije , jest ktoś teraz online ?:D Ciekaw jestem tego serwera :] Jakiś dokładniejszy opis expa / dropu podał by ktoś ? Z góry dzięki :]

56685804704469024697.png

Opublikowano

Virhi <3 Wbijaj ! ;] Razem pogramy ;] Exp do 165 idzie szybko 2h? moze szybciej pozniej musisz robic questy ,ale tego to nwm bo jeszcze do tego nie doszedlem ;] Jakby co gra tu Doma , MyTime i kilka osoba z AiO ;] Zapraszam

Opublikowano

Jak tu expić? Wbiłam 130 i nie wiem co dalej, standardowo zadania do Moraski czy co? :P

Jak wolisz. Questy dają max 1lvl, więc można zrobić zawsze to darmowe kilka lvli.

Ja expiłam tak: do 110 w Juno, następnie questy do Nairat i w Nairat te odbierz/oddaj same, później biłam w tym dzikim Merac (dev coś tam) do 145, zrobiłam questy do Mondshine i dalej w dzikim Merac do 165. Później dostajesz questy tam dwa, za które jest przyzwoita nagroda, są one powtarzalne i dają dosyć dużo expa, ja robiłam w kółko jeden, ten łatwiejszy aż do 175lvla. Później niby bije się w Prison aż mobki są niebieskie, i znowu dzikie Merac, na najmocniejszych potworkach. Poza tym, popatrz na forum, jest guide jak expić, bo to tylko mój sposób :D

k1hvCVp.gif

Opublikowano

do 165 na mobkach potem masz zadanka powtarzalne dwa 2 w Devastated Merac do 175 :P

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

Opublikowano

do 165 na mobkach potem masz zadanka powtarzalne dwa 2 w Devastated Merac do 175 :P

Expienie cały czas na mobkach jest mało opłacalne i dłuższe niż zrobienie kilku questów, chyba, że ktoś lubi się bawić.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Doma gdzie ty jestes? Chce dojsc do twojej gildi ! ;]

Za 10 minut będę na ch4, więc mogę Cię przyjąć ale nasz gildia jest malutka (4 osoby) =)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Ja mam 181 lvl,i teraz chyba albo do 185 prison lub na tych w dev merak,tam gdzie jest castle siege ;p chociaż nie wiem czy coś leci tam exp ? :D

Niby w Prison się expi do końca:p

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Domi ,a nie mozesz dojsc do wielkiej polskiej gildii tak zwanych Iluminaci? Duzo polakow , bardzo duzo osob maja 185 , pomocna gildia co ty na to? ;]

Opublikowano

Expienie cały czas na mobkach jest mało opłacalne i dłuższe niż zrobienie kilku questów, chyba, że ktoś lubi się bawić.

ja prosto się udałem do dev merak i 165 raz dwa wbiłem tam

co do expa 180+ to w ramslo lab na bossach z pbi expb bałwanem i tymi innymi i limitem , 2% około za bossa leci a respi się szybko

21bn1va.jpg

Opublikowano

ja prosto się udałem do dev merak i 165 raz dwa wbiłem tam

co do expa 180+ to w ramslo lab na bossach z pbi expb bałwanem i tymi innymi i limitem , 2% około za bossa leci a respi się szybko

A mobki dają ok 1% i respią się szybciej, jest ich więcej i padają na skilla :D

k1hvCVp.gif

Opublikowano

bijąc w ostaniej sali masz 2 bossy i pare normalnych respia sie tak ze prawie zawsze bijesz wiec :)

21bn1va.jpg

Opublikowano

bijąc w ostaniej sali masz 2 bossy i pare normalnych respia sie tak ze prawie zawsze bijesz wiec :)

Ale są mocniejsze, niż normalne moby. Z tego co pamięta, dmg mają duże i dużo hp, więc jaki sens w tym, jeśli w czasie bicia tego bossa, co dałby mi 2% ubiję 10 mobków co dają 0,5%, to mam 5% w tym samym czasie.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

do 183 tak potem reszta jest niebieska :) i juz mało daje

21bn1va.jpg

Opublikowano

do 183 tak potem reszta jest niebieska :) i juz mało daje

No ja słyszałam, że więcej niż mobki w dzikim merac i że ludzie expią tam do końca, bo dobrze się bije :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...