Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SFAndroidBot 2.0

Pan Marcel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 223
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

teraz mi poszlo na s25, dobilo 6 lvl i koniec :( pisze, ze mam ponad 60 awki, a zadania nie robi tylko caly czas pisze "czeka"... co chwile pisze "rozpoczynanie zadania", a go jakos nie rozpoczyna... help!! :c

Opublikowano

Spawdzcie ustawienia postaci, czy napewno wszystko jest prawidwlowo ustawione. Niedlugo udostepnie nowa wersje, ktora prawdopodobnie rozwiaze te problemy

Opublikowano

Jakby byla jeszcze mozliwosc usuwania kont i opcja ustawiania na ile godzin ma ustawic warte po ukonczeniu awki to by bylo ok. Bot smiga jak nalezy :)

Edit.

Gdybys jeszcze dodal opcje rozdawania w statystyki bylabym zadowolona. :)

Opublikowano

Mi nie działaja tylko odstępy czasowe ani na s5 ani s26 :/ Mam pytanie czym jest to spowodowane i jak temu zaradzic. W ustawieniach zaznaczylem "odstepy pomiedzy akcjami" od 50 do 51 (kombinowalem tez z innymi). Help ! Troche boje sie o bana bo robi walki na arenie, po 1 sekundzie idzie na lochy i po kolejnej sekundzie zapuszcza misje :/

Opublikowano

Mi nie działaja tylko odstępy czasowe ani na s5 ani s26 :/ Mam pytanie czym jest to spowodowane i jak temu zaradzic. W ustawieniach zaznaczylem "odstepy pomiedzy akcjami" od 50 do 51 (kombinowalem tez z innymi). Help ! Troche boje sie o bana bo robi walki na arenie, po 1 sekundzie idzie na lochy i po kolejnej sekundzie zapuszcza misje :/

Mozliwe ze cos przeoczylem. O bana sie nie martw, bo administracja nic nie robi, dopoki kots cie nie do niej nie zglosi.

Opublikowano

Testowałem bota od 22:45 do 23:59 i wszystko było fajnie. Tylko że nie ma wszystkich opcji co w SfBocie. Jeśli będą, co dzień będę dawał like ;)

o78y.png

CPU: AMD Athlon X2 Dual-core 2.1GHZ GPU: ATI Mobility Radeon HD 4500 SERIES RAM: 3GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...