Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SFAndroidBot 2.0

Pan Marcel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no jak wgl to trzeba odpali, czy jakies programy trzeba miec  czy cos ??

Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team|

• Odpowiedzi 223
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Opublikowano

w #172 macie skanyAdzik, w 31 Lip 2014 - 09:42, powiedział:

Albo ze strony virustotal albo przeskanować antywirusem i wstawić SS
ale zaraz dodam z virustotal bo sie czepiac bedziecie6628514071774781219224.jpeg4634414071774781219224.jpeg7171214071774781219224.jpeg1219114071774781219224.jpeg8169114071774781219224.pngTrzeba będzie napisać nową aplikacje w eclipse. :unsure:
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem. Włączam bota, wpisuje dane konta i fail.... Wsztko niby ok tylko misji nie robi -.- nawet starting nie ma... Dopiero jak nacisnę stop i start, to wtedy jest starting (mam po angielsku). Ale misji nie robi. Założyłem konto testowe i robi tylko pierwszą misję. Potem śpi -.- i nie chce ruszyć w ogóle. Android 4.2

Opublikowano

Mam problem. Włączam bota, wpisuje dane konta i fail.... Wsztko niby ok tylko misji nie robi -.- nawet starting nie ma... Dopiero jak nacisnę stop i start, to wtedy jest starting (mam po angielsku). Ale misji nie robi. Założyłem konto testowe i robi tylko pierwszą misję. Potem śpi -.- i nie chce ruszyć w ogóle. Android 4.2

Jeezu... Wez przeczytaj wszystkie posty nikomu nie chce dzialac wlasnie probuja rozwiazac ten problem i beda tworzyc bota -,-

Opublikowano

Apropo android studio wie ktos gdzie wsadzic gradle w wersji 1.12 (calosc w zipie) bo sciagam przez przegladarke.            androidstudio\plugins\gradle czy wypakowac i do androidstudio\plugins\gradle\lib czy gdzie

Edit 14-09-14

Dobra to już mam dla kogoś kto chce info C:\Users\nazwa_uzytkownika\.gradle\wrapper\dists\gradle-1.12-all\2apkk7d25miauqf1pdjp1bm0uo

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Używałem było wszystko dobrze na telefonie Xperia J potem po kilku miesiącach spróbowałem odpalić bota nie działało pisało tylko start.... czekałem i teraz próbowałem zainstalować na tablecie Nexus 7 z linku w opisie nie da rady. Proszę o pomoc.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Otóż tak bot korzystał chyba z sfwap.fr/wap/index.php ale
Because it doesn't work anymore since last update. If you like the old source download this :
wap_v09.13.zip
My mail can be found here  In the root of the web site url here.
Spróbuje z poprzednim source coś zrobić.

Opublikowano

Na razie testuję apk na jednym z kont (które nie ma polskich znaków), ale czegoś brakuje, bo wpisując konto z polskimi znakami wywala błąd, że zły login. Prosiłbym bardzo o poprawę tego. Trochę długo się zastanawia nad wyborem, ale to nie problem. Najbardziej zależy mi na polskich znakach. Prosiłem o to Pana Marcela ale urwał się z nim kontakt w poprzednim temacie. Z góry dzięki ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Działa Działa dzięki za Pomoc :)

jakim sposobem ???

pomuszcie coś i dajcie jakiś link z już zmodyfikowanym apk ( jak jest oczywiście ) bo słabo z programowaniem u mnie a ten bot na kompa mnie już wk***ia :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...