Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SFAndroidBot 2.0

Pan Marcel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 223
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie spamujcie napiszcie jeśli komuś działa.Lub ma kod źródłowy,umie programować.Ja będę miał czas we wrześniu,wtedy zacznr co programować.Może coś wyjdzie jak tak to wrzuce.

Opublikowano

Niedziałania Mi

Boosz mowimy od trzech dni ze nikomu nie dziala a ty Hunters mowisz ze tobie nie dziala.

Znasz jakis sposob to to napraw jeden pisze ze bedzie to naprawiac dopiero od wrzesnia i jak bedzie miec czas wiec trzeba poprostu czekac

Wiec nienarzekaj ze tobie nie dziala bo NIKOMU nie dziala wiec jesli moge

Prosze nie walic postami "mi nie dziala" co 5 sek bo mowie jeszcze raz NIKOMU NIE DZIALA !

Dziekuje : )

Opublikowano

Zacznę coś robić we wrześniu.teraz prawko robię i nie chce sobie zaprzątać głowy.jak ktoś ma czas to trzeba swf z sf ściągnąć końcówkę ma 522 rozpakowac sprawdzić skrypty potem programować żeby załóg się.pobierał info o questach.obliczał śr np expa i akceptował questy.itp może z wspolrzednymi by zawsze akceptował pozycja przycisku akcep zad ale by nie obliczał ktoś ma czas to są poradniki na necie jak zrobić bota i aplikacje do progr w stylu sprawdź oblicz wybierz czekaj sprawdź itd.

Opublikowano

Potrzeba mi osoby bo u mnie net coś słabo działa.trzeba mi ściągnąć 2 programy i rozpakowac czy konwertowac pliki.podam linki.chodzi o macromedia flash player żeby rozpakowac swf i progr do odczytania xml z rozpakowanego apk.programy po 150 mb ok razem 300 mb i pliki że 15 mb max to podesle

Opublikowano

Nom i co pomoze ktos sanec'owi bo ja jakos tak nie za bardzo rozumiem o co chodzi i sie nie znam ;d INFORMATYCY , HAKERZY POMÓZCIE !

Opublikowano

Chodzi mi o rozpakow swf że stronki shakes wrzucenie do rara/zipa plików.oraz otworzenie kilku plików xml (z kodowaniem ,w notatniku wyświetla kilka linijek i znaczki)i skopiowaniu tekstu z xml do txt spakowaniu i wysłaniu mi.może będzie trzeba zmienic kilka skryptów lub ten z logowaniem w apce marcela

I będzie git

xD

Sciagnalem starsza wersję ma z 713 kb i pisze że problem z logowaniem

Opublikowano

Lochy w starszej wersji chodzą jak się włączy naraz starszą wersję(1.0) i nowa(2.0)w nowej da się start konta ,w starej doda się konto włączy lochy i gildie oraz da wymus zatrzymanie starszej wersji i znowu uruchomi

Opublikowano

Wiecie co jakby dalo rade zgadac sie z marcelem on zna program od podstaw

Na forach,chomikuj nie ma go od conajmniej 3 mies
Opublikowano
Opublikowano

Skany z antywirusa ? Nowy jestem na forum i nie wiem

Jak niezdążę to mogę wstawić nowe że skanami?

Opublikowano

Nie potrafie tego zainstalowac, pomoze ktos ?

Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...