Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SFAndroidBot 2.0

Pan Marcel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 223
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Narazie stoją,robiłem kiedyś boty do podobnej strony jak francuskiej sf mobile(php),do swf jak oryginalne sf to narazie nie umiem(umiem tylko klikanie na x,y) :).Pozatym robie fora(do ogame dla sojuszu itp),strony www w javascript i php i troche aplikacji w java to narazie nie mam czasu się nauczyć obsługi swf.

Opublikowano

Jak czytam te posty to nie chce mi sie zaczynac programować.Sciągam eclipse bo z astudio mam problemy,bo gradle'sy recznie wgrywałem.

Opublikowano

Ludzie posłuchajcie teraz dokładnie ogarnijjcie sobie cały post potem piszcie pierdoly bo jak ja na to patrze to aż mi sie wchodzić na to odechciewa! K**** Mać ogarnijcie sie "mi nie działa" "mi nie działa" "a mi nie chce tego robić" "a mi tamtego" JPRDL KOMU DZIAŁA!! NO WŁAŚNIE NIKOMU!!! weźcie skończcie z takimi postami dzieciaczki -.-

Opublikowano

A mnie wszystko chodzi, czesem się przytnie, ale to nie problem. Jedynie brakuje mi kupowania umiejętności. Bo przy uzbieranych 40 bańkach, ręcznie sporo klikania. Mam nadzieję, że kiedyś wyjdzie aktualizacja :-)

Opublikowano

Zdobylem kod źrodlowy i naprawilem go, wszystko dziala, dodatkowo dodalem warte do 5h, dodawanie w statystyki podczas karczmy jak ma sie zloto..

o poprawke prosze pisac na gg 46062297 ze skanem daje ;)

Opublikowano

Ta kod zródłowy zdobyłeś a marcel nic nie napisał,długo zajęło ci odkompilowanie apki.

A skan to można w paint'cie zrobić.

Opublikowano

Podobno boty na Android nie działają ale przetesuję napewno.

Opublikowano

Podobno boty na Android nie działają ale przetesuję napewno.

Jak byś czytał posty wyżej to byś wiedział że ten bot na androida juz nie śmiga. Autor bota porzucił pracę nad botem.

76561198375594763.png

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...