Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SFAndroidBot 2.0

Pan Marcel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 223
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobrze by było jak by dodali automatyczne oddawanie golda do gildii, dodawanie stat. Też fajnie by było gdyby zrobił ktoś bota na privy na androida :P

Opublikowano

Dobrze by było jak by dodali automatyczne oddawanie golda do gildii, dodawanie stat. Też fajnie by było gdyby zrobił ktoś bota na privy na androida :P

Wystarczy, że w pole 'serwer' wpiszesz link do serwa, działa sprawdzałem :).

Opublikowano

szkoda że nie ma pokazanego ile trwa misja itd. chyba że to tylko u mnie pokazuje w pasku 00:00:00 i awa. 89,5

okej zwracam honor ;d ładnie działa brawo :>

Pomogłem ? daj lika :)

POZDRO DLA TYCH CO NIGDY SIĘ NIE PODDALI I DĄŻYLI DO SWOJEGO CELU .

Opublikowano

Czy na pewno on tylko robi misje itd. I nie wysyła żadnych informacji np. Hasło itd. W jakiś sposób do właściciela? W dzisiejszych czasach trza uważać na ludzi. :x

Choć bardzo bot mi się przydaje. ;)

sygnatura.png

Opublikowano

Czy na pewno on tylko robi misje itd. I nie wysyła żadnych informacji np. Hasło itd. W jakiś sposób do właściciela? W dzisiejszych czasach trza uważać na ludzi. :x

Choć bardzo bot mi się przydaje. ;)

Nie wysyła, boce już parę miesięcy tym botem i żadnego haka ani nic :)

Nawet jak by wysyłał, to i tak tylko login i hasło. Bez emaila Ci nie zabiorą konta.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mam 3 konta na s.29 na woju dziala ,a na zwiadowcy i magu nie dziala :( Pisze ze ON ,ale na zadaniu pisze 0:00:00 i Awa sie nie zmniejsza :/

Reinstall nie pomaga :(

Help ?

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Mam 3 konta na s.29 na woju dziala ,a na zwiadowcy i magu nie dziala :( Pisze ze ON ,ale na zadaniu pisze 0:00:00 i Awa sie nie zmniejsza :/

Reinstall nie pomaga :(

Help ?

Czasem tak jest, zazwyczaj pomaga odśwież i wyłączenie 'auto start'. Pamiętaj, że nie możesz się logować na konto jak używasz bota bo się przerwie wtedy.

Opublikowano

Mam mały problem. Za każdym razem jak nacisnę "odśwież" aplikacja wyłącza się z komunikatem "Aplikacja SfAndroidBot przestała działać".
-Czysty HTC ONE S 

Opublikowano

Nie działa

Dawniej Voldemort jk.

Będę grał tak długo. aż  pewnego dnia powiem sobie skromnie

-Wszystko czego chciałem, dzisiaj należy do mnie 

Opublikowano

Ciekawe, bo mi wszystko chodzi. Jaką masz wersję androida?

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

xSkiLL a czemu jak klikam start to pisze ze mam 20awki i nie pokazuje czasu do kolejnej bitwy a jak klikam stop to normalnie ze mam 0awki i np. 5min do bitwy.

Opublikowano

@Neneko wszystko działa tylko nie widać czasu jaki jest do kolejnej akcji. Tak to jest ok. Tylko troszkę mnie to dziwi... Gram na s29. Wbiłem w ustawienia żeby atakował po rankingu i wziąłem od 40tyś do 60tyś ( bo co chwilę zakładają konta i sie ranking zmienia) i na 4 bitwy nic do klasera nie wbiło. A przez noc. (9H)  wbiło 11% z czego kilka porażek ale było ustawione od 17tyś . :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

https://m.facebook.com/sfandroidbotv20

Najlepszy bot do sf nie chce używać :droida ani mieć wlaczonego kompa.

Zmienili skrypty.Może nawet kexxon założyć fundusz na jk str dużo osób się złoży na dobra apkę.ps jak używać sf:droid ,jest zapłata sms.

?

Albo w skl googleplay za 1zł 16 tys pobran bez jego wiedzy ,ale ja bym zapłacił

Macie kontakt do pan marcel

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...