Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SFAndroidBot 2.0

Pan Marcel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 223
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema czemu robi mi 1godz warty i na arenie wpisuje od 10 do 15 lvl zaznaczam według rankingu nie działa ? Fast odp.

Tu nie chodzi o lvl, tylko o ranking.

o78y.png

CPU: AMD Athlon X2 Dual-core 2.1GHZ GPU: ATI Mobility Radeon HD 4500 SERIES RAM: 3GB

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

witaj czy bot działa na android 2.3.7 czy zamały

Na samym początku tematu przecież pisze że

Min wersja androida: 2.2.x - Froyo

Opublikowano

Bot działał ale gdy wbiłem na konto sam to crashowal sie bot i arena nie działała.

Teraz przestał działać i pisze cały czas Czekam reinstale nie pomagają. :<

Opublikowano

Mi równiez zrobił dziś jednego questa a teraz cały czas pisze "Czeka"

POZYCJA W RANKINGU: 79    POZIOM GRACZA: 22      FIRMA: MMO     CZŁONEK OD: 08-03-2008

KONIEC GRY-2014 :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystko u mnie jak na razie działa idealnie. Wszystko prócz pewnego drobiazgu. Jeżeli zaznaczymy w opcjach "Dołączaj do wojen gildii", a danym kontem w żadnej gildii się nie znajdujemy, to po kliknięciu START, nic się nie będzie działo. Sprawdzane w dwóch sytuacjach i w obu ten sam efekt. :)

Opublikowano

Wszystko działało jak należy, aplikację pobrałem ze Sklepu Play. Problem pojawił się dzisiaj. Gdy próbowałem włączyć bota, wyskakuje że aplikacja została zatrzymana. Problem rozwiązałem, wystarczy pierwsze zadanie rozpocząć samemu i wszyskto śmiga :)

Opublikowano

Jak korzystam z tego przez telefon( mam pakiet internetu) to czasami zamula i nic nie robi. Wtedy musze od nowa go włanczać :/

Opublikowano

Fajnie, widze ze ktos na google play wrzucil bez mojej wiedzy... prawie 12k pobran. W kazdym razie jak znajde wolny czas to zrobie aktualizacje. Co do bugow, to nie zaznaczajcie lustra jezeli go nie macie itp.

Opublikowano

Byłaby możliwość, żeby wraz z rankingiem atakowało także wybraną profesję? Byłoby to przydatne przy wypełnianiu klasera, mi np. brakuje mnóstwo przedmiotów zwiadowcy i woja, które się dostaje przy pierwszych poziomach, a maga mam prawie wszystkie. A na samym dole rankingu widzę więcej magów niż innych postaci, więc nawet po włączeniu bota na cały dzień uzupełnienie klasera wzrasta minimalnie. 

Opublikowano

P.Marcel jest parę bledow np. Wierza zamiast wieża ::p i czasem licznik pokazuje 0:0:00 a nic nie idzie po kliknięciu start. :/

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć co źle zrobiłem.? Na koncie miałem 41 grzybów zostawiłem telefon z wi fi żeby robił misje i arene patrze z 41 grzybów zostało mi 0. ; / Mołgby mi ktoś pomóc. :)

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć co źle zrobiłem.? Na koncie miałem 41 grzybów zostawiłem telefon z wi fi żeby robił misje i arene patrze z 41 grzybów zostało mi 0. ; / Mołgby mi ktoś pomóc. :)

Nie włączyłeś żeby czekał przed każda akcją? Lepiej to ustawiać bo sporo bugów narazie jest i można grzyby tak tracić :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...