Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SFAndroidBot 2.0

Pan Marcel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Stworzylem nowego bota na androida. Nie jest jeszcze w pelni gotowy, ale napewno jest lepszy niz poprzedni. Mam zamiar dodac jeszcze sporo funkcji oraz optymalizacji ktore pomoga oszczedzic m.in. baterie. Bot pracuje w tle, nawet przy wylaczonym ekranie.

Min wersja androida: 2.2.x - Froyo

Screeny:

http://img209.imageshack.us/img209/457/0uar.png
http://img202.imageshack.us/img202/4752/ufua.png

Funkcje bota:
- Zadania, pod zloto lub expa
- Mozliwosc ignorowania pelnego plecaka (nie dotyczy lochow)
- Arena, wedlug wzkazanego rankingu, lub sugestji w zakladce arena
- Dolaczanie do wojen gildi
- Lochy - zwykle, atakujac potwora z najmniejszym poziomem, lub wierza
- Lustro - moze wchodzic do lochow/areny w trakcie warty/zadania
- Zbieranie i zakladanie kawalkow lustra
- Zbieranie kluczow i otwieranie lochow
- Opcjonalne Powiadomienia
- Odstepy pomiedzy akcjami
- Jezyki: Polski, Angielski

Fukncje ktore mam zamiar dodac w przyszlosci:
- Ustawienia warty, jak narazie daje warte na 1h gdy nie ma juz co robic (mozna wylaczyc calkowicie)
- Wiecej powiadomien
- Usuwanie raportow ataku ze skrzynki pocztowej
- Automatyczne kupywanie oraz uzywanie potow ze sklepu (moze jakies opcjonalne powiadomienie gdy bedzie niesmiertelka)
- Kupywanie wierzchowca lub powiadomienie gdy sie skonczy
- Automatyczne kupywanie statow
- Ogolna optymalizacja bota

Znane bugi:
- Bot moze miec problem z ponownym poleczeniem sie jezeli zostanie wylogowany (np kiedy zalogujesz sie sam)'
- Zegar w UI czasami przeskakuje
-

Update: 30/11/2013
- Awanturniczosc powinna byc wyswietlana prawidlowo
- lustro
- zbieranie kawalkow lustra (zaklada je automatycznie)
- zbieranie kluczy do lochow (otwiera lochy automatycznie)
- jezyk angielski
- powiadomienia
- ustawienia warty (bedzie wiecej)
- timer pokazuje teraz czas do areny, lochu, lub konca zadania/warty jezeli masz lustro lub wylaczona warte
- odstepy czasowe pomiedzy akcjami/"ruchami" bota

https://www.virustotal.com/en/file/acf0fa6cd1819b5fff32d49437e22aedb17a511f517c792effa950f527db811a/analysis/1385814505/]Scan

DL:

SpeedyShare: http://www.speedyshare.com/dxPm4/SfAndroidBot2.0.apk
ZippyShare: http://www15.zippyshare.com/v/71470307/file.html
  • Odpowiedzi 223
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam jedynie białego screena.

Edit. trzeba kliknąć przycisk menu i dodaj postać.'

Edit2. nie robi lochów

Jestes pewny ze zaznaczyles lochy w opcjach? Mozliwe tez ze masz zapelniony plecak, wtedy bot nie moze wejsc do lochow

Opublikowano

No, no. Zapowiada się naprawdę ciekawy program. :D Jeżeli zdołasz przenieść wszystkie funkcje z SFBot'a i może dodać coś od siebie to będzie najlepszy program tego typu (no i chyba jedyny na androida :D ). Czekam na kolejne wersje! :3

banner.gif
Opublikowano

Testowałem i wszystko jak narazie fajnie mi śmiga. Szkoda tylko , że się jakoś sam nie odświeża trzeba samemu to klikać ale i tak jest spoko :D

Opublikowano

Testowałem i wszystko jak narazie fajnie mi śmiga. Szkoda tylko , że się jakoś sam nie odświeża trzeba samemu to klikać ale i tak jest spoko :D

Bot odswieza sie sam jezeli jest wlaczony. Te ktore sa wylaczone loguja sie tylko kiedy wlaczasz apke, i dalej nic nie robia zeby nie przeszkadzac ci w razie gdybys sam siedzial na koncie

Opublikowano

Co do bota prawie idealny. Prawie, bo brakuje mi opcji wyłączenia tej warty co 1h... możesz coś z tym zrobić, lub ma ktoś bota do samego pvp?

Opublikowano

Co do bota prawie idealny. Prawie, bo brakuje mi opcji wyłączenia tej warty co 1h... możesz coś z tym zrobić, lub ma ktoś bota do samego pvp?

W przeciagu paru dni (moze i nawet jutro) udostepnie nowa wersje w ktorej bedzie opcja wylaczenia warty i pare innych funkcji, m.in. lustro, zbieranie kalawkow lustra i kluczy.
Opublikowano

Nowa wersja, w pierwszym poscie mozecie zobaczyc co dodalem. Mile widziane jakiekolwiek sugestie co do wygladu lub funkcjonalnosci.

A są zrobione odstępy czasowe przed wzięciem misji i zalogowaniem się do S&F tak jak to jest w sfbocie?

Tak, w opcjach dodane zostaly ustawienia
Rekrut
Opublikowano

Albo mam coś bugnięte albo nadal awanturniczość jest na tym samym poziomie. Na obu moich postaciach.

Ogólnie pomysł bardzo fajny, graficznie najpiękniej nie jest, ale liczy się funkcjonalność. :)

Powodzenia w dalszych pracach.

Opublikowano

Jak to zainstalować na androidzie :> ?

Wchodzisz w ustawienia telefonu, bezbieczestwo i zaznacz "Nieznane zrodla". Sciagnij plik na telefon, odpal i instaluj.

Kurde mam białego screena ;/

Na androidzie 3.0+ bedziesz mial ikonki na action barze u gory. Jezeli masz ponizej 3.0 to nacisnij klawisz menu, i tam bedzie wszystko.

Opublikowano

Wszystko działa pięknie

Dzięki ziomek ;)

Czekam na kolejne aktualizacje ;p

Bot nie działa na s26.sfgame.pl loguje ale nie chce robić zadań. Na innych serwerach działa wyśmienicie.

Mi działa na 26. Nwm może źle coś włączyłeś

Opublikowano

A w jaki sposób mogę usunąć daną postać?

Nie ma takiej opcji jak narazie. Mozesz zmienic nick, pass i server w opcjach na inna postac, lub jezeli masz ROOTa, wchodzisz w pliki apki, plik Accounts.xml i usuwaz recznie. Ewentualnie mozesz poczekac az dodam usuwanie postaci.

Opublikowano

Mhm najs. Testuje jak narazie ladnie. Tylko jak go odpalilem to zrobil loch po 5s arenke i znowu loch tylko nie wiem czy za grzyba bo nie pamietam ile mialem xD

Aktualnie awke jade ale po polnocy pokazuje ze mam dalej 0,0 awki a ja robi ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...