Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SFAndroidBot 2.0

Pan Marcel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ehh na warcie sie zacial i pozniej juz nic nie robil jak sie skonczyla

@

Wszystko fajnie ale bot nie dziala po wygasnieciu ekranu :( Jak zrobisz zeby dzialal w 'hibernacji' to bedzie dobrze.

• Odpowiedzi 223
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No no. :D Bot wyśmienity i staje się coraz lepszy. Mam nadzieję, że nie przestaniesz go rozwijać tylko wraz z kolejnymi update'ami gry będzie ulepszany. :D

banner.gif
Opublikowano

Pochwała Ciężkiej Pracy

Ci powiem, że do wczoraj używałem starej wersji. Gram na 14 kont i ciężko wszystko samemu zrobić. Tamten czasem mial problemy (np. nie wykorzystywał awki tylko stał w miejscu). Teraz w porównaniu do tamtego ten wprost idealny ;) Nie ma żadnych zamułów, aby zmienić hasło wystarczy nowe wpisać, no wprost idealnie :-)

Opublikowano

ehh na warcie sie zacial i pozniej juz nic nie robil jak sie skonczyla

@

Wszystko fajnie ale bot nie dziala po wygasnieciu ekranu :( Jak zrobisz zeby dzialal w 'hibernacji' to bedzie dobrze.

Powinno dzialac z wygaszonym ekranem, nie mam z tym zadnych problemow. Moze uzywasz jakies aplikacji do oszczedzania bateri ktora blokuje inne aplikacje z budzenia z 'hibernacji' jak np. Greenify.

A czy jak ustawie bota i mi ekran zgaśnie to bot nadal działa czy już nie?

Tak, dziala z wylaczonym ekranem. Czytaj pierwszy post.

Pobieram bota prosto na telefon i wyskakuje mi "nie można otworzyć pliku" o co chodzi?

Wejdz w ustawienia, bezbieczenstwo i zaznacz "Nieznane zrodla". Jezeli nie pomoze sproboj otworzyc inna aplikacja
Opublikowano

Proszę o wstawienie bota na hosting chomikuj.pl bo moj tel nie może sciagnac z sppedy i tego drugiego z gory dzieki.

Gotowe, link w pierwszym poscie
Opublikowano

Jak to odpalic na tablecie prestigio ? Bo pobralem ale niegdzie nie moge tego znalezc ...

Gdy klikam w pobrany plik pisze: cant't open file , nie wiem czemu ;/

Opublikowano

Jak to odpalic na tablecie prestigio ? Bo pobralem ale niegdzie nie moge tego znalezc ...

Pierwszy raz slysze o takiej marce... W kazdym razie nie powinno to miec znaczenia jezeli tylko masz android 2.3 lub wyzej. Uzyj jakiegokolwiek menagera plikow i znajdz plik .apk, pewinie bedzie w jakims folderze pod nazwa "Download". Upewnij sie ze masz zaznaczone "Nieznane zrodla" W opcjach -> bezbieczenstwo.

Gdy klikam w pobrany plik pisze: cant't open file , nie wiem czemu ;/

Sproboj otworzyc inna aplikacja

Opublikowano

Właśnie mało znana marka w Polsce i trochę trudno się połapać bo mam system po angielsku i do tego troche "pogmatwany" . Jak otworzyć inną aplikacją ? Wiem o co chodzi ale nie mam nic do wyboru gdy otwieram .

Opublikowano

Nie mogę tego nadal ściągnąć niewiem czym to jest spowodowane zawsze gdy sciagam z obojetnie jakiiego hostingu laduje sie chwile i pobieranie nie udane ;(((

Najwyrazniej problem lezy z twojej strony, nic nie poradze.

Właśnie mało znana marka w Polsce i trochę trudno się połapać bo mam system po angielsku i do tego troche "pogmatwany" . Jak otworzyć inną aplikacją ? Wiem o co chodzi ale nie mam nic do wyboru gdy otwieram .

Sciagnij jakikolwiek menager plikow, znajdz ten plik i otworz. Ewentualnie mozesz sprobowac sciagnac jakiegos apk installera

Kiedy będzie aktualizowany s26?? Bo narazie nie działa, loguje ale nic nie robi..

Bot powinien dzialac na kazdym serwerze. Osobiscie nie testowalem, ale innym na s26 dziala bez problemu. Nie wiem w czym lezy problem
Opublikowano

Mógłbyś sprawdzić na s26?

Wlasnie sprawdzilem, dziala bez problemu. Moze zle wpisales dane, sprawdz w opcjach postaci.
Opublikowano

mi na s13 smiga pieknie, niestety na s25 juz nie :c zrobilem sobie dzisiaj konto, wzialem gryfa i 2 misje, a potem chcialem sobie popykac na bocie... ale nie moge zrobic ani jednej misji, tylko wciaz pisze "czeka" :( w czym problem??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...