Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj! v2

iRokushou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poda ktos jakies Trainery na EMS bo jak pogralem TezJin Trainer to pisze Nie mozna uruchomić aplikacji ponieważ jej konfiguracja jest niewlasciwa . Problem ten moze rozwiązac ponowne zainstalowanie aplikacji help!

h6IduA1.png

• Odpowiedzi 973
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest aktualnie jakiś bot i czy za bota mogę dostać bana? Chodzi mi o zwykłego bota, który sam używa jednego skilla i używa poty. Botując będe przy komputerze, ale chodzi mi o to, czy gm wykryje mi tego bota jak vac'i itd. bo tego akurat teraz trzymam się z daleka.

Opublikowano

a fix do kami vaca działa? Nie chce mi sie z tym bawic :D

Zadania

[x] zdobyc 50 postów

[x] zdobyc 100 postów

[ ] zdobyc 500 postów

[x] zdobyc pozycje Beginer

[x] zdobyc pozycje Mpc User

607cf5a64e9731553903e142cb435fb33614.png

Opublikowano

czyli robie sobie przerwe z maplem ;D

Zadania

[x] zdobyc 50 postów

[x] zdobyc 100 postów

[ ] zdobyc 500 postów

[x] zdobyc pozycje Beginer

[x] zdobyc pozycje Mpc User

607cf5a64e9731553903e142cb435fb33614.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, orientuje się ktoś może, czy jest działający multi client pod najnowszą wersję EMS?

Opublikowano

a byl temat, byl poradnik, sam kiedys taki pisalem, kurcze musze poszukac i sie odezwe do Ciebie na PM jak znajde.

Opublikowano

jest jakiś działający priv server pod ems v.66? A jeżeli nie, to jak można takiego owego zrobić >.<?

Opublikowano

Witam

Mam zamiar kupić NX (daopay)

Mam numer z Play'a (jak wiadomo bywa różnie z zasięgiem)

I moje pytanie jest takie czy mogę spokojnie zamówić te NX przez mój nr. Czy tez kupić starter z Orange

Opublikowano

@reem

to pytanie kieruj pod dzial o serverach prywatnych.

@Grzego

mysle ze przez dotpay mozna normalnie bezproblemowo. tylko nie wiem czy mowisz o ems/gms. Ale chyba normalnie jest taka mozliwosc i dziala bez wiekszych problemow. Zawsze pozostaje Ci wypelnic blankiet na poczcie i wykonac przelew albo poprosic rodzica o przelew interenetowy.

Opublikowano

No to teraz pytanie z wyższej półki. 3 lata temu kolega pokazał mi EMS. I od tego czasu gram w ę grę r różnymi przerwami. Czasem z nudów czasem jakiś ban poleciał... I mam moją ukochaną postać - jedyną która mi się nie znudziła po wbiciu 40 lvl... Jest to assasin lvl 52 ale staty rozdawałem normalnie- to nie jest dexless, ani low dex i zauważyłem że moje hity są baaardzo niskie. Mam ilbissy, rękawiczki +8 att... w sumie to jeszcze ze 3 mil kasy by się znalazło. I nie wiem co robić. Czy mam założyć nową postać, czy teżgrać starą. Ale nowa postać ma minus bo nudzi mnie robienie tych samych questów od nowa. Wczoraj se włączyłem maple na godzinkę, Wziąłem evana wbiłem 17 lvl i jak skończyły się questy związane z profesją i zauważyłem te same, nudne i męczące to mi się odechciało. MA moim 52 sin mam ponad 500 wykonanych questów... Robiłem wszystko jak leci a i tak mam teraz z 50 nowych otwartych ale nie chce mi się ich kończyć. CO zrobić nową postać cleric lub i/l czy dexless sin? (mam mało kasy w sumie..)

Opublikowano

jest kilka opcji

na GMS jak wprowadzili bing bang to zresetowali wszystkim AP wiec moze na EMS tez tak zrobia

mozesz kupic NX na allegro i zresetowac staty

mozesz zrobic jakiegos maga (nimi sie bardzo dobrze kase zbiera)

albo grac swoim sinem dalej ze smutkiem i z bolem na duszy

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ma ktos Jakegos Hacka Chodzi mi NP o vaca ktory mnie do Mobow przycioga albo Ze moby zbieraja sie w 1 miejscu prosze O odp dam +'a ! :mellow:

Post 100 Complete

Post 150 Complete

Post 200 Loading

Post 300 ErroR

xDDaj [+] Nie zaszkodzi ci ; D xD

Opublikowano

Ma ktos Jakegos Hacka Chodzi mi NP o vaca ktory mnie do Mobow przycioga albo Ze moby zbieraja sie w 1 miejscu prosze O odp dam +'a ! :mellow:

Taki może być? Vaccum

Opublikowano

xD Taki nie moze byc Chodzi mi na EMS V66

A o Kami vac albo jakis inny x :rolleyes:

Post 100 Complete

Post 150 Complete

Post 200 Loading

Post 300 ErroR

xDDaj [+] Nie zaszkodzi ci ; D xD

Opublikowano

Mam problem gdy włączam europe maple story to po jakichś 10 sekundach od włączenia gra sie wyłącza i pisze Connection to server has ended. Please try it again later lub nic nie pisze raz to raz to.

Chce zagrać co mam zrobic??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...