Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj! v2

iRokushou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanko gram sobie Dual Blade i mam 20 lev poszedlem do tego Garden cos tam pogadalem z wszystkimi i na koncu mam qesta ze musze przyniesc Mirror of Insight. Skad mam wziasc to MIRROR OF INSIGHT ??

• Odpowiedzi 973
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mirror of Insight

Sold for: 1 mesos

Effects: - Max per slot: ?

Dropped by: -

Description:

A legendary item that can supposedly grant you the power of insight. Take it over to Lady Syl.

Available from: -

Used for: Dual Blade: Time for the Awakening (Level 20 and above)

PL

Mirror of Insight

Cena sprzedaży: 1 Mesos

Efekty: - Max za slot?

Wypada z: -

Opis:

legendarny element, który rzekomo może udzielić Ci możliwość wglądu. Weź go do Lady Syl.

Dostępne z: -

Używane do: Dual Blade: Czas na przebudzenie (Level 20 i wyżej) quest.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kuur***a ludzie, czy wy nie macie litości ??!! WSZYSTKIE pytania problemy piszemy w tym temacie!! Dziekuje dowidzenia.

Zadania

[x] zdobyc 50 postów

[x] zdobyc 100 postów

[ ] zdobyc 500 postów

[x] zdobyc pozycje Beginer

[x] zdobyc pozycje Mpc User

607cf5a64e9731553903e142cb435fb33614.png

Opublikowano

Mam mały problem z odpaleniem EMS... Włączam gre na Viście, gra się nie włącza jest po prostu czarny ekran, jezeli daje w trybie zgodności z Windows XP lub jakimkolwiek innym to wyskakuje błąd i pisze żebym wyłączył to... I co mam zrobić? Cały czas uruchamiam to jako administrator

Opublikowano

ja mam tak samo nieraz, a tez mam viste, musze poprostu czekac z 2min az ten czarny ekran zniknie i wtedy okno logowania maple sie pojawia, a jak to nie pomorze to ze stronki maple pobierz maple na viste specjalne :D

Opublikowano

Mam prosbe o wycene 2 scrolli na ems na tym 1 serwie jesli to cos zmienia. shoes dex 10% i shoes jump 10%.

Z gory dziekuje

Opublikowano

Siema wszystkim.

Wczoraj ściągnąłem eMS zainstalowałem i było wszystko ładnie,pięknie.

Włączam i tu nasuwa się problem gdy już otwiera mi się eMSi klikam "Play" to nic się nie dzieje, nie pojawia sie Hack Shield poprostu okienko znika.

Nie rozumiem co się stało bo niedawno jeszcze normalnie wchodziłem :mellow: .

Próbowałem ściągnąć i zainstalować na nowo ale nic to nie dało.

Pomocy :(

Opublikowano

Witam, mianowicie mam taki problem:

Gdy ktoś mnie dodaje do familly, albo ja dodaje kogos wszystko przebiega jak powinno, wysyłam zapro on akceptuje, lub na odwrot. Tylko, że po akceptowaniu nic sie nie dzieje nie mam familly klikam F nie ma, że jestem w jakies rodzince, u nich tez sie nie pokazuje. O co chodzi?? Z góry dzieki za pomoc...

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

835402.gif

Click here to feed me a Star Fruit!

Get your own at Flyffables!

Opublikowano

Witam, mam otóż taki problem:

Włączam normalnie Maple Story, ładuje się Hshield, słyszę charakterystyczny dźwięk który słychać w momencie pojawienia się loga Nexon'a, wtedy gra mi się wyłącza i pojawia się Error w którym jest napisane: The Connection to the server has ben ended. Try again later.

Próbuje już tak od 3 dni i gra dalej nie działa. Odinstalowywałem grę, wyłączałem Antywirusa czytałem różne artykuły w sieci, lecz żaden nie poskutkował proszę o szybką pomoc.

Opublikowano

nie wie ktos moze czy na EMS wbił lub będzie wbijał BigBang bo słyszalem za miał byc na początku wakacji a dopiero ściągam :D

Zadania

[x] zdobyc 50 postów

[x] zdobyc 100 postów

[ ] zdobyc 500 postów

[x] zdobyc pozycje Beginer

[x] zdobyc pozycje Mpc User

607cf5a64e9731553903e142cb435fb33614.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Furious15: sprobuj pokombinowac z Firewallem, ew. dowiedz sie u providera czy nie blokuje Ci portow.

Zakladajac ze grasz na Europie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam mam problem z pobieraniem instalatora pobralem downloader z strony maplestory.com i sciaga mi 2,14GB kiedy uznaje ze jest sciagniete sa 4 pliki setup.exe setup-1.bin setup-2.bin i taki plik z dluga nazwa .kms .

i kiedy chce zainstalowac zaczyna instalowac i pojawia mi sie okno w ktorym pisze : An error odccured while trying to copy a file.

The source file is corrupted. i dalej pisze mi ze ignoruj zeby zignorowa itd :D ja mam wina 7 32-bit daje + za pomoc.

Opublikowano

siema mam pytanie warto sciagnac maple story ? ztego co slyszalem ma ponad 2gb! jak sa mniejsze np. do 1gb prosze o link :)

z gory dzieki

macio12984.png

PRO :D

Opublikowano

Mam pewien problem. Teraz jest na europe event z tymi ewolującymi ringami. Mam przy sobie ring lvl 5 i chce go ewoluować na wyższy poziom, to pisze że nie otrzymałem jeszcze pierścienia o.0 O co chodzi?

Mam jeszcze pytanie, a mianowicie co to jest i co się z tym robi?

s.bmp

pryn246.png

Opublikowano

Mam pewien problem. Teraz jest na europe event z tymi ewolującymi ringami. Mam przy sobie ring lvl 5 i chce go ewoluować na wyższy poziom, to pisze że nie otrzymałem jeszcze pierścienia o.0 O co chodzi?

Mam jeszcze pytanie, a mianowicie co to jest i co się z tym robi?

Aktualnie na EMS jest problem z tymi ringami są zbugowane.... pogadaj z npckiem, że chcesz ring to da Ci kolejny i bedziesz miał 2.

Opublikowano

Nie grałem w maple ze 3 miesiące, dalczego nie moge dodawać skilli wind breaker 3 job? "You're lacking Level 1 or 2 Skills"

@edit

Już wiem, znaczy że trzeba w niższy job skille dać

Opublikowano

Rozdaj je w niższych jobach . Ew. SP reset

EMS Kradia :

115Dk dead

117 WH+ SUPRA ACTIVE

47 Dual Blade

Sprzedam Fairfrozem 124 czy 126 att

KUPIE XBOW 110 ATT+

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...