Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj! v2

iRokushou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mialem podobny problem na windows 7

musisz w tym wyszukiwaniu na starcie wpisać cmd

znajdziesz cmd.exe

otwierasz to jako administrator i wpisujesz netsch winsock reset

musisz resetnąc kompa i grasz ale będziesz musiał tak robić co gre (czyli jak zgasisz gre to znowu tak musisz)

mi niewiem dlaczego ale teraz tego nie muszę robić

bardzo możliwe ze poplątałem nazwy bo jestem u kuzuna a na pamięć nie znam ale jak wruce to sprawdze i jak będzie konieczność to poprawie

• Odpowiedzi 973
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra, MS mi już działa. Jaka postać Waszym zdaniem jest dobra do cheatowania? I jak cheatować, żeby nie dostać bana, jakieś wskazówki czy coś, jakbyście mogli - to podajcie.

Opublikowano

Cheatuj blisko miasta w najbardziej popularnych expowiskach, włącz wszystkie hacki jakie masz, zrób nick Haxor, i graj zawsze na eu1. xD:D

A tak na serio to mini dungeony, puste channele, a postać wedle uznania, jedni mówią ze Woje dobre na haczenie a ja np. lubie mojego Evana xD

Opublikowano

Jest gdzieś jakiś tutorial - jak wyłączyć HackShielda? Ponieważ podczas odpalania MS'a, z cheatem - wyświetla mi się takie coś "HackShield: Hacking Threat detected (0x00010501) //Mam bypassa\

//Dobra, już załatwione. Trzeba było po prostu wyłączyć winjector, po odpaleniu się trainera.

Opublikowano

witam

potrzebuje ibota pod win7 64bit bo mam jednego odpala sie wszystko ladnie pieknie a jak zaznaczam autoloot i wchodze do gry to nie zbiera mi automatycznie wiecie moze co jest grane?

dzieki za pomoc pozdrawiam

Opublikowano

witam

potrzebuje ibota pod win7 64bit bo mam jednego odpala sie wszystko ladnie pieknie a jak zaznaczam autoloot i wchodze do gry to nie zbiera mi automatycznie wiecie moze co jest grane?

dzieki za pomoc pozdrawiam

dobra juz zrobilem :D

Opublikowano

Czy gm może zrobić coś takiego jak sprawdzenie każdego mojego wbitego lvla i wtedy zobaczy czy haczyłem? Bo wbiłem 90lvl i koles do mnie ze wszyscy wysyłają raporty do gma i spamują ze hackuje? xD

Że niby jak wbije 100lvl to gm mnie sprawdzi? :D

Opublikowano

90lvl Evan w jakieś 3tygodnie ale nie grałem codziennie. Bo ogólnie koleś (mój junior) mi takich rzeczy naopowiadał że jak sie wbije 100, 150, 200 lvl to sprawdzają. Nie chciało mi sie w to wierzyć ale nie chce też stracić takiej postaci.

Dorobiłem się jakiś 500m tym charem ;)

Opublikowano

Mam 50 dexa, 168 str, 40 lvl Aranem i missuje na easy na pyramid pq, czemu? Mam broń na 43 +6, dodatkowo przez ten czas wbije te 15 pktów w Dex, ale tak czy inaczej, wydaje mi się, że missować nie powinienem ;f

Opublikowano

bo żle rozdanego masz..myślisz ,że dlaczego nie gram?bo żle rozdałem i żle ci też poradziłem....sory z góry..

Opublikowano

Z tego co się dowiedziałem, to ACC się jeszcze wyrówna, jak się kupi Zaka, poza tym są sniper potiony. Ludzie mają po 40 dexa i na luzie dają radę na 70 lvlu.

Opublikowano

To jak? GM może zobaczyć czy ktoś kiedyś hackował czy nie? Narazie sie wstrzymałem z boceniem bo mi sapią że mam hacki xD Podobno nawet raporty na mnie poszły.

Opublikowano

To jak Ty cheatujesz... Ledwo 20 lvl wbiłeś i już Ci pisza, że masz cheaty? o.O Ustawiasz Auto CC Time:35, people:1 - zaznaczasz te dwa kwadraty i masz z głowy.

Opublikowano

Jak ma ktoś evana i czituje na kami,to powie jak je ustawić bo mi nie działa ;x mam kami normalnie teleportuje do potwora ale mi nie chce go bić.. jak zaznacze attak o co chodzi.,.pomóżcie ;x

Opublikowano

Kubik - gdybyś nie znalazł jakiegoś poradnika na forum/ ktoś by Ci tez nie powiedział - to też byś nie wiedział jak uruchomić cheata do ms więc...

Więc nie kozacz teraz

/Kazik, wiem, że edytowałeś post.

Opublikowano

człowieku gram w maple 5 lat!! i jak włączyć czity mi ,powidział kumpel,a nie poradnik...ty widocznie jesteś zerem.

Opublikowano

Umiesz czytać ze zrozumieniem? Piszesz mi, żebym nie kozaczył, bo Ty mi powiedziałeś jak uruchomić Cheata do MS. A Ty sam się dowiedziałeś od jakiegoś kumpla, więc wracaj do tego swojego Maple, kabanosie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...