Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj! v2

iRokushou

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 973
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nic do Ciebie nie pisałem obraźliwego więc o chuj się przypierdalasz. Edytowałeś posta, na którego odpowiedziałem i udajesz cwaniaka.

Opublikowano

Spokój do chu** pana

To jak? GM może zobaczyć czy ktoś kiedyś hackował czy nie? Narazie sie wstrzymałem z boceniem bo mi sapią że mam hacki Podobno nawet raporty na mnie poszły.
Nie, jak sam cie nie złapie albo nie dostanie dobrego raporta to gówno może
weż Rodrick gdyby nie ja to byś wgl nie wiedział co to czit.Więc nie kozacz tera/
wybitnie mnie ciekawi jak mu pomogłeś ...
Jak ma ktoś evana i czituje na kami,to powie jak je ustawić bo mi nie działa ;x mam kami normalnie teleportuje do potwora ale mi nie chce go bić.. jak zaznacze attak o co chodzi.,.pomóżcie ;x
Ja mam evana i powiem ci tyle że niektóre skrypty kami nie działają z każdą klasą ... niestety jest nią evan. Więc na kami nie zajedziesz nigdzie ... chyba że znajdziesz dobrego trainera.
człowieku gram w maple 5 lat!! i jak włączyć czity mi ,powidział kumpel,a nie poradnik...ty widocznie jesteś zerem.
I nic nie osiągnąłeś? Nawet jednego 100+? I mamy rozumieć że grasz od początku powstanie Europe maple ... czy grałeś na globcu? Bo nie wierze dzieciom takim jak ty.
Witam.

Orientuje się ktoś ile na EMS(kardia) kosztuje Overall Dex 60%?

w sumie to jest warty od 3m do 6,5m zależy komu sprzedajesz ...
xanxus-o.gif

Opublikowano

Może tu mi ktoś wreszcie odpowie na to pytanie które zadaje już od paru dobrych tygodni

Jak ustawić na tych teraz aktualnych botach do MS-a tak żeby moby same się teleportowały do ciebie z np wyższych lub niższych poziomów mapy

Opublikowano
Może tu mi ktoś wreszcie odpowie na to pytanie które zadaje już od paru dobrych tygodni

Jak ustawić na tych teraz aktualnych botach do MS-a tak żeby moby same się teleportowały do ciebie z np wyższych lub niższych poziomów mapy

Nie ma czegoś takiego ... jedynie co to ty możesz respamować sie w dowolnym miejscu lub używać opcji kami. Moby teraz fvacuja sie tylko w prawym dolnym rogu...

xanxus-o.gif

Opublikowano
no właśnie dlatego chce zęby tak mi robiło z te moby przechodzą mi do prawej strony każdego urwiska i wogule nie spadają strony każdego urwiska i wogule nie spadają
Po co się jąkasz jak ci mówie że sie nie da ... chyba ze znajdziesz specyficzną mape ... zdaje mi sie ze w Mushrom Castle na 1 badz 2 mapie te grzybki są na swoich platformach zfvacowane w prawo.
Jak zdobyć ring mule?
Musisz zrobić sobie przerwę na co najmniej 3 miechy w graniu na danym koncie. Po tym czasie jedna z postaci otrzyma mule ring.
xanxus-o.gif

Opublikowano

Długo nie grałem w Maple Story EU.

Problem polega na tym, że nie pamiętam pin'u. Dane do jego zresetowania też utraciłem. Znam tylko hasło ID wirtualne Imię i nazwisko (EDIT :oczywiście pytanko z odpowiedzią też pamiętam).

Jedyne co mi jest potrzebne to adres e-mail, którego po prostu nie pamiętam. Używałem ich wielu a pamiętam adresy może ze 3 + ten który teraz używam.

Pytanie :

Jak "zdobyć" adres e-mail na który jest użyty na moim koncie?

headerlogoc.png

Opublikowano

Witam. Mam problem z Maple Story kiedy odpalam grę przez stronę internetową ściąga mi się HackShield i jak się on uptaduje to po kilku sekundach wyskakuje error a oto zdjecie

http://img705.imageshack.us/i/help2a.png/

. Jak nie możecie się doczytać to tam jest taki kod

0x30000090(805306512)

. Proszę o pomoc.

Opublikowano

@xaforib

jesli grasz na EMS to zaloguj sie na koncie w maple i wejdz na forum

tam powinna byc zakladka My Profile

Your email address: xxxxxxxxx

mam nadzieje ze ci to dobrze wytlumaczylem

@ kazik95pl

jak nie wiesz to sie lepiej nie odzywaj

Opublikowano

Mam takie pytanie:

dlaczego jak klikam play w ms to nic się nie dziej proces się wyłącza hsshield nie reaguje? może ktoś pomóc może to wina że mam wi-fi ale mojemu koledze z wi-fi działa ;/ to jest najgorsze plska, p.s mam klienta ems.

Opublikowano

Mam pytanie gdzie zrobić Dual Blade prosił bym o mape dojścia do tego npc i jeszcze o builda tej postaci.

Opublikowano

Siemanko mam pytanie

jak zagrać w maple story ?

Mianowicie mam taki problem włączam gre loguje się i trzeba nacisnac ok albo cancel naciskam OK i wywala do pulpitu i wlacza sie stronka główna ...

z góry dzieki za pomoc

Opublikowano

Injectowanie, bypass, trainer...

Krótko mówiąc bardzo proszę o wytłumaczenie mi lub odesłanie mnie do odpowiedniego tematu.

Jak teraz opadlić cheaty ? (pare tematów niżej jest trainer do GMS)

Czy muszę injectować ? (jeżeli tak - to jak ?)

Jak często teraz banują ? (na oko jaką mam szanse zeby nie zostac zlapanym po 6h cheatowania na vacu?)

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

Yo. Zrobiłem nową postać , wybrałem Dual Blade , wbiłem 10lvl , poleciałem statkiem i gdzie mam teraz iść i z kim pogadać żeby zostać dual bladem? Z Dark Lordem w Kerning City?

37496916.png

Opublikowano

Może mi ktoś pomóc? Otóż to włączam GMS przez internet po zalogowaniu się na stronie klikam game start i wchodzi mi od razu do postaci no więc chcę założyc postac i klikam na resistance i nagle czarny ekran ale z menu naokoło myszka zacięta na środku i nic nie mogę zrobic . Muzyka jest na lagu i tak w kółko 3 razy próbowałem i wciąż nic. POMOCY D: a i jeszcze nie odpala mi się żadne menu ani nic tylko automatycznie po kliknięciu start game na stronie mapla włącza mi się gra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...