Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj! v2

iRokushou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wystarczy ściągnąć, kitterz source i wpisać nowe pointery, i skompilować

lub skorzystać z public Nipasd Bota, który ma działające UA

signature

• Odpowiedzi 973
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nic nigdy nie jest bezpieczne .... zawsze ktoś może cie podkablować ....

czy na EMS jump quest god mode i BGM sa patched?

Opublikowano

z tego co pamietam, tak, ale moglo sie to zmienic

W du*ie mam moja liczbe postow, pisze jak chce, byleby nie obrazac uzytkownikow, wylaczcie mi naliczanie postow, ale pozwolcie pisac tak, jak chce.

Opublikowano

chyba godmode na kroliczka z henesys pq :P

W du*ie mam moja liczbe postow, pisze jak chce, byleby nie obrazac uzytkownikow, wylaczcie mi naliczanie postow, ale pozwolcie pisac tak, jak chce.

Opublikowano

80lvl wbity na Gryphons i co dalej? Jakieś pomysły?

Przeglądałem cloud park i może do zipangu się wybrać tam jest taka mapa gdzie są Extra D.

Mapka prosta do pvaca i wydaje mi się że jest ich dość dużo.. Chyba że ktoś ma coś lepszego na oku :)

Pomocnik
Opublikowano

Dzisiaj na gryphon'ach widzialem 90+ lvl FW ktory biegal po 1 footholdzie ciagle i uzywał prawdopodobnie fire strike'a a gryphony sie same do niego zlatywaly a loot z nich spadal na tego footholda po ktorym on biegal. Wie ktos z was moze jak on w taki sposob expil i czego do tego uzywal? Napewno nie byl to svac :P

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Opublikowano

Może to był Slow DupeX? On ściąga moby do Ciebie.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Chciałbym sobie zrobić nd dema, ale nie moge znaleźć na to tutoriala u nas, ani na mpc forum, może ktoś mi coś podrzucić? A tak w ogóle działa teraz to?

Pomocnik
Opublikowano

Ale chyba jak narazie to slow dupex private?

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...