Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

-= MeumCraft.pl =- [RPG][Autorska Mapa][Autorskie Pluginy][Role Play][1.7.2] Start pełnej wersji - 19.02.2014 !

meumcraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja wiem o tym pisałem raz i dostałem wiadomość dokładną ,ale nie będę wywoływał entuzjazmu ,niech to admini napiszą.

Dalej no powiedz a nie .

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

:P nie możecie mieć informacji ze w weekeend bedzie serwer nawet na 50% bo musza czekac na aktualizacje pluginu lub

Usuną błąd który wywołał inny plugin jak bym miał spis bym im pomógł ale no coz nie jestem zaufany ;pp

post-797478-0-22852600-1429556938.png

Opublikowano

:P nie możecie mieć informacji ze w weekeend bedzie serwer nawet na 50% bo musza czekac na aktualizacje pluginu lub

Usuną błąd który wywołał inny plugin jak bym miał spis bym im pomógł ale no coz nie jestem zaufany ;pp

Za przeproszeniem to nie temat , Weź tą muchę nie wiem zabij bo mnie denerwuje xD

Opublikowano

u cb tez jest ta mucha?? ona jest jakims nolifem na mpc ;pp ( nie ma szzans mucha zostaje)

a propo tematu

Permissionssex jest bardzo łatwo naprawic bo wiem co się zbugowało ;P

ALE administracja nie chce pomocy ;pp

post-797478-0-22852600-1429556938.png

Opublikowano

u cb tez jest ta mucha?? ona jest jakims nolifem na mpc ;pp ( nie ma szzans mucha zostaje)

a propo tematu

Permissionssex jest bardzo łatwo naprawic bo wiem co się zbugowało ;P

ALE administracja nie chce pomocy ;p

Ciekawe czemu , może cię jakoś kojarzą może byłeś adminem i pierwsza edycje rozwaliłeś oj co ja mówię to nie możliwe ;P

Administracje nie żyje z tego co widzę.

Czyli to znak, w sensie administracja bardzo ciężko pracuję i nie ma czasu na powiadomienie forum :) .

Opublikowano

Żyjemy i mamy się dobrze. Chociaż ostatnio Paweł narzekał na ból gardła.. to pewnie szykuje się pogrzeb :/ xD

Pracujemy, chcemy wykluczyć wszystkie nieścisłości które zauważyliśmy podczas startu, a do tego przygotowujemy kilka nowych rzeczy jako niespodziankę dla was. Miłego dnia :)

06860813459606750192.jpg

Opublikowano

Ale przed świętami się uwiniecie ?

Aaa. Już wiem co to będzie za suprise , prezent na święta ( tzn serwer wystartuje w wigilię :D )

@edit MEUMCRAFT ma 69 postow ? przypadek ?

Opublikowano

Ale przed świętami się uwiniecie ?

Aaa. Już wiem co to będzie za suprise , prezent na święta ( tzn serwer wystartuje w wigilię :D )

@edit MEUMCRAFT ma 69 postow ? przypadek ?

Tak przypadek.

Trzeba być niespełna rozumu aby otworzyć serwer w wigilię, gdy wiele osób spędza czas z bliskimi, rodziną.

u2q6.jpg

Opublikowano

3up. Może i to prawda że najwięcej osób spędza ten czas z bliskimi , lecz skąd wiesz ze to będzie wtedy ponieważ nie ma napisane że to będzie w wigilię .

Opublikowano

Jak widać każdy kto chcę coś więcej osiągnąć na serwie zbiera spore grupki :P .

Jak widać masz rację. Z moim kumplami jest nas 5 . Wszyscy jesteśmy z Nordu :P
Opublikowano

bez urazy lecz widząc ile ludzi się zbiera do poszczególnych grup to radził bym ci do kogoś się dołończyć .
Choć samemu też dał byś rade pewnie jeśli byście szybko organizowali swoje działania :P .

Opublikowano

Jest dokładnie tak jak Robert napisał. W 4-5 osób oczywiście łatwiej zacząć grę niż samemu. Ale jeszcze lepiej jest zacząć grę w grupie 20-30 osób lub współpracować z taką grupą. Każdego chętnego do współpracy, czy to jedna osoba, czy to grupa osób, zapraszam na pw.

Nadchodzi Nova Regna!

http://www.youtube.com/watch?v=zKrHqp7o0GE

NR.

Opublikowano

Nas jest trzech. Mamy zamiar założyć miasto tudzież wioskę najszybciej jak się da i zrobić w chuja większe grupy xD

u2q6.jpg

Opublikowano

Maximus jeśli jest was trzech to radziłbym zrobić wioskę , a miasto zostawić dla liczniejszych grupek ( są tylko 4 totemy miejskie na jedną krainę ).

@ UP ja się jaram pisaniem już 3 i pół miesiąca :p ( takie życie ) ....

Opublikowano

Gdyby mniejsze grupy przyłączyły się do większych to przynjamniej byli miałby większą ochronę .

3up. pisanie nie jest złe zawsze pobudza nam wyobraźnie :P .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...