Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

-= MeumCraft.pl =- [RPG][Autorska Mapa][Autorskie Pluginy][Role Play][1.7.2] Start pełnej wersji - 19.02.2014 !

meumcraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po co ta złość :) w każdym społeczeństwie musi byc taki gadający osioł ze Shreka (i nie mam tu zamiaru nikogo obrazić - zwykle porównanie pasujące do charakteru kolegi) który ciagle pyta "a daleko jeszcze?" :) odpowiedz jest prosta - jak skończą to bedzie :)

Cierpliwości życzę :)

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurwa człowieku @XxzioloxX ty mnie wkurwiasz swoim pierdoleniem "kiedy będzie" "ale kiedy będzie" a co dopiero administracje...

Sory że się tak wyrażam ale był dziś post administracji, tam masz wszystko wyjaśnione!

Nie cwaniakuj dzieciaku . Ja nie będę zwracać na takie gupie komentarze tak jak twoje . Ja piszę bo ja jestem nie cierpliwy i kocham takie serwery . Jeśli masz problem mogę w inny sposób to rozwiązać .
Po co ta złość :) w każdym społeczeństwie musi byc taki gadający osioł ze Shreka (i nie mam tu zamiaru nikogo obrazić - zwykle porównanie pasujące do charakteru kolegi) który ciagle pyta "a daleko jeszcze?" :) odpowiedz jest prosta - jak skończą to bedzie :)

Cierpliwości życzę :)

Dobrze że powiedziałeś "nie mam tu zamiaru nikogo obrazić" Bo inaczej by było źle z mojej strony co bym mógł zrobić za obrazę innego użytkowanika.

Ja też nie chce przeklinać i wyzywać osób trzecich na tym forum. Jestem miły ale mam granicę.

Opublikowano

@Ziolo dzieciaczku to mnie w zerówce wołali jakieś 10 lat temu. Tak mam problem , i nie tylko Ja. Już mówiłem co masz zrobić jak się niecierpliwisz i nie wiesz czy idzie praca na serwerem do przodu, to wejdź na tego TS'a i porozmawiaj z Administracją, (chyba ze wstydzisz się swojego głosu to odpada).

Jeśli ktoś ma się tu niecierpliwić to Ja czekam na ten serwer jakieś 4 dobre miechy , jak tylko zobaczyłem " Meumcraft REAKTYWACJA" i nie pisze takich pojebanych komentarzy ja ty.

@Edit nie ma sensu dalszej kłótni , wiec zapraszam cie serdecznie na teamspeaka, gdzie zawsze można spotkać kogoś z administracji

Opublikowano

A więc nad projektem siedzi jedna osoba? :P

Bo znaleźć kogoś zaspokajającego oczekujących na forum to chyba nic wymagającego :D

@EDIT

podpinam.

23887249417938331776.png

A dołączenie odbywa się IG, ponieważ chcemy zachować klimat i poziom.

u2q6.jpg

Opublikowano

:P ziolo jak sie niecierpliwisz wbij na GG dodaj 44151174 radiator odpowiada na pytania ale musisz poczekac z 5 min i nie zawsze sie wszystkiego dowiesz bo informacje zastrzezone ;) to samo polecam reszcie (czekajcie na ts3) aż wbije jakikolwiek admin TS spamisz mu czy cuś wie (skutkuje tak samo jak GG) :)

(Przestańcie się kłócić bo to tylko pogarsza sprawę)

Administracja nie ma czasu na odpisywanie na wsze wszystkie posty bo robi z serwem wolicie czekać jeszcze 1 rok czy max.1tydzień to wasz wybór przeszkadzajcie lub nie

post-797478-0-22852600-1429556938.png

Opublikowano

Widzę, że robisz ostrą selekcję... Ja stawiam na klimat, nie jebanie ludzi :D powodzenia.

u2q6.jpg

Opublikowano

Widzę, że robisz ostrą selekcję... Ja stawiam na klimat, nie jebanie ludzi :D powodzenia.

Czasami trzeba zrobić ostrą selekcję,gdyż część ludzi jest zgrają zwykłych egoistów, którzy czekają tylko na chwilę słabości człowieka i potem mu jedynie dowalić z tego powodu, aby podbudować swoje ogromne ego i poczucie swojej doskonałości

Opublikowano

Pisze z telefonu. Jak sa jakies blendy ortograficzne to przepraszam.

Ja sie nie wstydze glosu, nie mam 10 lat, tak jak ty stwierdziles ja mam 16 lat, szkole i praktyki. Jesli masz jakies problemy do mnie . To pogadamy na ts . Bo twoje wybuchy agresji na forum nic nie wskuraJa.

Opublikowano

Jak cała swoją złość i nienawiść przelejecie na serwer to zapowiada sie zajebista edycja :)

Ja tam jestem pacyfistą

Make peace no wars :)

Opublikowano

Czasami trzeba zrobić ostrą selekcję,gdyż część ludzi jest zgrają zwykłych egoistów, którzy czekają tylko na chwilę słabości człowieka i potem mu jedynie dowalić z tego powodu, aby podbudować swoje ogromne ego i poczucie swojej doskonałości

Chodzi tu bardziej o to, że tutaj pierwsze karty gra klimat, nie skill w pvp (który w mc naprawdę nie istnieje)

u2q6.jpg

Opublikowano

Klimat robią ludzie, gracze, którzy wcielająca sie w swoją role, im lepiej to zarobią tym gra bedzie ciekawsza. Wywodzę sie z pokolenia ludzi którzy grali w MUD-y. 90% z Was nawet nie wie co to jest :). Tak wiec na MUD-ach człowiek potrafił grać na prawdę: mówił jak w średniowieczu, zachowywał sie jak w średniowieczu, nawet jesli nie miał z tego żadnej korzyści - ale trzymał klimat. Troll zachowywał sie jak troll, a kleryk jak kleryk - zawsze dobry, dobroduszny i nigdy nie przeklinal, nawet po sredniowiecznemu. :), a garnuszek nalewki z głogu nie był dla byle kogo. Smocze ziele jak sie najaralo to chcąc niechcąc człowiek (i nie tylko) plótł trzy po trzy .....

Stare dobre czasy - mam nadzieje ze Meum to przypomni i bedzie godnym następca prawdziwego RPG.

Jednak w 50 % to kwestia Adminów i tego jak zrobią serwer a reszta to gracze którzy bedą umieli (albo i nie) wcielić sie w swoją role.

:)

Opublikowano

Taa was to akórat najbardziej powinno obchodzić ,skoro nie dołączacie.

Nie ma skilla pvp ,buhahah dobry jesteś!Rozumiem ,że bijesz się żlę to tak sobie tłumaczysz ,umiejętność trafienia z dalekiej odległości ,bieg po drzewach i wygranie walki w takim samym eq jak przeciwnik to dla ciebie nic ,to marnie widzę twój los.

Dzięki up ,poprawie.

Opublikowano

@up a widziałeś kiedyś w średniowieczu ludzi uciekających przed innymi po drzewach?

To wlasnie jest RPG

Robisz to co fAktycznie sie da i mozna a nie to co dla Ciebie w danej chwili jest najlepsze.

Pzdr.

Opublikowano

Start po świętach :)

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Prościutko od RR ze skypa :)

czekam na lajki xD

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Ale nie dostaniesz^^

Tak do cholery jasnej!Po drzewach skakali ,masz to w każdej książce ,skakali tak ,że normalnie aż skakać chcę-,-

Sry ,ale poprostu tak durnych wypowiedzi nie zniosę ,jak można nie doceniać umiejętności walki czy tzw ,,parkoura".

Opublikowano

Ale nie dostaniesz^^

Tak do cholery jasnej!Po drzewach skakali ,masz to w każdej książce ,skakali tak ,że normalnie aż skakać chcę-,-

Sry ,ale poprostu tak durnych wypowiedzi nie zniosę ,jak można nie doceniać umiejętności walki czy tzw ,,parkoura".

Oczywiscie ze powinno sie doceniać, co wiecej, jak znam życie na pewno Ci sie to przyda, ale ....

Jeszcze bardziej powinno sie doceniać granie RP.

Nie wszyscy są super w PVP a mogą byc nieocenioną pomocą w grze. Innymi słowy nie samym PVP gra żyje.

Pzdr.

Opublikowano

Klimat robią ludzie, gracze, którzy wcielająca sie w swoją role, im lepiej to zarobią tym gra bedzie ciekawsza. Wywodzę sie z pokolenia ludzi którzy grali w MUD-y. 90% z Was nawet nie wie co to jest :). Tak wiec na MUD-ach człowiek potrafił grać na prawdę: mówił jak w średniowieczu, zachowywał sie jak w średniowieczu, nawet jesli nie miał z tego żadnej korzyści - ale trzymał klimat. Troll zachowywał sie jak troll, a kleryk jak kleryk - zawsze dobry, dobroduszny i nigdy nie przeklinal, nawet po sredniowiecznemu. :), a garnuszek nalewki z głogu nie był dla byle kogo. Smocze ziele jak sie najaralo to chcąc niechcąc człowiek (i nie tylko) plótł trzy po trzy .....

Stare dobre czasy - mam nadzieje ze Meum to przypomni i bedzie godnym następca prawdziwego RPG.

Jednak w 50 % to kwestia Adminów i tego jak zrobią serwer a reszta to gracze którzy bedą umieli (albo i nie) wcielić sie w swoją role.

:)

Nie oczekuj za dużo, wkońcu to minecraft, żaden RP w tym nie wypalił, i raczej nie wypali, w dodatku społeczeństwo... dużo osób to po prostu dzieci.

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...