Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Restia.eu [Dedyk] [Medium]

ShizeRxRestia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na serwerze gra 1500 osób, nie radze nawet patrzeć na te wypociny co pisze Zielak itp.

Jakoś trzeba niszczyć konkurencje zielak nie? Moderatora proszę o zmienienie z [HARD] na [MEDIUM] :)

zmienione. mam nadal problem z wejściem na stronę

Checking your browser before accessing restia.eu.

This process is automatic. Your browser will redirect to your requested content shortly.

Please allow up to 5 seconds…

o co chodzi?

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

• Odpowiedzi 525
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gra sie swietnie, polecam :]

A cos wiecej co moglbym napisac...

Plusy:

+duzo graczy

+zmianki / dodania - bez problemu, ladnie leca

+jest z kim pogadac, kilka fajnych ekip sie szykuje

+misje idealnie przystosowane, sporo yang z nich mamy, stac nas na wszystko co trzeba

Minusy:

-Drop i czytanie medali. W pol h droplem 2 medale i oba nie weszly

-Kowal - jara jak posrany :D Nie tylko moja opinia. Ale z 12 kozikow+6 na 7 weszly jedne... Cos w tym jest.

Zapraszam, shinsoo!

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Serwer na + , duzo osob online , ale pewnie duzo odpusci jak to zwykle, Kowal malo pali , zuzylem 7 bodzi i kupilem 2 fmsy i mam +9 36 sr.

Nie zagram bo wole serwery easy/medium ale powodzenia.

Opublikowano

Nikomu te jebane zbroje się nie podobają a Ci kretyni i tak je zostawili..

NIE POLECAM SERWERA, DLACZEGO ?

- NAVIA DLA KOLEGÓW :)

- DARMOWE SM DLA KOLEGÓW :)

- PRIV EVENTY DLA KOLEGOWR:)

- OGÓLNIE CZLONKOWIE GILDII INSPIRATION BĘDĄ WYŻEJ POSTAWIENI NA SERWERE :D

W DODATKU NAJSTARSZA OSOBA W ADMINISTRACJI MA 19 LAT I SKOŃCZYŁA EDUKACJE NA TRZECIEJ KLASIE GIMNAZJUM :)

( I TA OSOBA JEST NAJBARDZIEJ WYKSZTAŁCONA W CAŁYM TYM SMIESZNYM TEAMIE ) :D

NIE POLECAM

Szukasz dobrego serwera MEDIUM ?

[ ZOBACZ ]

Link do prezentacji

http://www.mpcforum.pl/topic/1104825-illusionmt2dedyknowy-medium/

Opublikowano

Oficjalny serwer- ahahaha.

Oficjalny serwer w europie ma tylko GameForge. To jest oczywiscie nielegalny priv. Szkoda, ze w Polsce nie robia to samo co w niemczech:) Zawsze mozna zglosic :) Moze pisemko urzedowy przyjdzie do administratora ;)

Ojj musze Cię zmartwić serwery w Polsce sa legalne. Czy to nasza wina ze pliki zostały wykupione i opublikowane dobrowolnie " za darmo " ?? Koles dowiedz się więcej na ten temat a później świeć swoją wiedzą na mpc :) Pozdrawiam. I oczywiście podziwiam tych dla których serwery w Polsce są nielegalne.... Ale na ten temat juz było tyle razy dyskutowane dlatego radził bym co poniektórym jeszcze troche poczytać
Gratulacje administracji za udany start mało jest takich startów teraz. Te proboszcze wszystkie hakiery niedobre :)
PS. Serwer Off ?? nie moge się zalogować pisze " błąd połączenia z serwerem "

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

W DODATKU NAJSTARSZA OSOBA W ADMINISTRACJI MA 19 LAT I SKOŃCZYŁA EDUKACJE NA TRZECIEJ KLASIE GIMNAZJUM :)

NIE POLECAM

Navi,eventy itp. o czym ty mówisz ?, max 19 ale chociaż Ci 19 latkowie są ogarnięci.

Opublikowano

Trzeba przyznać że serwer robi duże wrażenie i będzie ogromnym ciosem dla konkurencji.

Z pewnością przyciągniecie wielu graczy :).

Macie świetnego grafika no i technika oczywiście.

Ja niestety nie zagram gdyż czekam już na inny serwer

Życzę powodzenia.

lg9a.png

Opublikowano

Trzeba przyznać że serwer robi duże wrażenie i będzie ogromnym ciosem dla konkurencji.

Z pewnością przyciągniecie wielu graczy :).

Macie świetnego grafika no i technika oczywiście.

Ja niestety nie zagram gdyż czekam już na inny serwer

Życzę powodzenia.

Czemu pod każdą prezentacją piszesz prawie to samo gówno które nic nie wnosi tylko sobie posty nabijasz?

@topic

Na serwerze pustki i chyba niema co grać i parę bugów jest.

Opublikowano

Jak medium, to powiększcie % szans na ulepszenie, bo 10% na +9 to troszkę za mało. Moglibyście również dodać drop metali ze skrzynek :]. Zróbcie wreszcie medium z tego harda. ;]

Opublikowano

Jak medium, to powiększcie % szans na ulepszenie, bo 10% na +9 to troszkę za mało. Moglibyście również dodać drop metali ze skrzynek :]. Zróbcie wreszcie medium z tego harda. ;]

Skąd Ty wyczaiłeś 10% na +9?

Na FMS'y itd masz z 30% jak nie więcej, później pewnie będzie z 20%.

Opublikowano

Pograłem trochę... POLECAM SERWER! NAJLEPSZY MEDIUM/HARD! Polecam robić misje, bardzo dużo kasy, expa. A u biologa nawet na mniejszym lvlu nagrody typu wartość ataku, obrona. Wiadomo w niskiej sumie. (5-30) :)

Opublikowano

Jak dla mnie na razie też jest spoko i nie rozumiem czemu ludzie tak hejtują ten serwer .

Co ile czytamy medale ?

0qvf.png

Opublikowano

NIE POLECAM

Wróżbita Maciej?

dziendobry1sygnatura6.png

Opublikowano

Czemu pod każdą prezentacją piszesz prawie to samo gówno które nic nie wnosi tylko sobie posty nabijasz?

@topic

Na serwerze pustki i chyba niema co grać i parę bugów jest.

Nie tobie to oceniać co piszę i gdzie piszę. Ja tylko wyrażam swoją opinię a to że uważasz że, piszę ciągle to samo to już twój problem.

Powiedz mi jeszcze, na jakim serwerze nie ma bugów :) ?

@Topic

Ile osób jest mniej więcej na serwerze ? Bo nie jestem pewien czy pobierać :P.

lg9a.png

Opublikowano

Dokładnie

Dokładnie , a tyle czekałem no nic to dalej grać w lola ;/

Ale ziomus, to jest medium. Wejdz na server to sie przekonasz :-)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Moim zdaniem serwer słaby. Nie wnosi nic nowego, dosłownie...

1. System ulepszania jest bardzo słaby jak na mediuma, moim zdaniem poniżej normy (Taki sam system można spotkać na 95% innych serwerów). Mogliście dodać coś od siebie, chyba że macie problem z wgraniem modelu i ustawieniu mu ścieżki w .msa

2. Jak chodzi o wierzchowce to naprawdę poszliście po najmniejszej linii oporu, nie będę się na ten temat wypowiadał, bo tu nie ma o czym gadać dosłownie. Samo dno.

3. Dungeony ojejku... Nie dodaliście nawet jednego nowego dungeonu od siebie? Tutaj również słabo wypadliście, to zwykle ratuje serwery.

4. Biolog to porażka, te klejnoty to pewnie jeszcze z gotowego Niemieckiego questa który już 1.5 roku jest na epvp.

5. Nowa mapa hmm... Jej wcale nie ma od roku na globalach i na privach. Jesteście pierwsi gratuluje...

Dalej nie chce mi się pisać, bo mam dużo pracy. Ale serwer zrobiony byle jak i na szybko. Nic nowego na nim nie ma, same gotowce. Ja bym się na miejscu Sensuala pod tym nie podpisywał, bo to pokazuje jakim jest technikiem, padły mu już 2 inne serwery. Także osoby piszące, że mają utalentowanego arcy mistrza technika są żałosne. Jedyne czego mogę pogratulować Sensualowi to folderu "pack" na Algorii, chociaż pewnie i tak by go ktoś rozpakował jakby Algoria dłużej postała.

Dla mnie ten serwer to kpina, to co tutaj zaprezentowaliście można nazwać góra podstawką do robienia mediuma, a nie gotowym serwerem medium, a bajki z 2k graczy możecie w gimnazjum opowiadać (tam gdzie 3/4 administracji się teraz edukuje), jedna osoba w teamie jest dorosła i dojrzała, reszta to gimbusy hejterzy.

Zarobią na was hajs tym serwerem i się zwiną (gwarantuje wam, że nawet się przy nim nie napracowali, stworzenie czegoś takiego to 2 tyg pracy).

Także opuszczam prezentacje i nie wracam, bo śmierdzi tu biedą i gimbusami :s

linki poza mpc

Opublikowano

Zapraszam ^^

@pytanie co do strony głównej. Za każdym razem przechodzi mi na forum:/ jakaś rada?
ciasteczka poszły do kosza nic to nie dało

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...