Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Restia.eu [Dedyk] [Medium]

ShizeRxRestia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 525
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak to jest z tymi petami na start? Wystarcy,ze zalozylem konto czy musze jeszcze postac stworzyc aby je dostac?

Po za tym forum jak i strona jest z balantii,lekko zmodyfikowana.Zawiodlem sie...

Opublikowano

Ej no jak to - przeciez pokazywali ze maja wierzchowce kostiumy fryzury i te inne i co. Reasumując Marniejsza kopia balanti + niby medium a hard. Grałem chwile to wiem

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Serwer nie wypał, hehe. Nie polecam marnować czasu na ściąganie klienta. Już nie będę wspominał, że opóźnienie było MEGA. Na początku - start 25 październik. Potem 26 październik godzina 18. Potem czekamy na start o 20. Następnie przełożony na 21. NARESZCIE wystartował z kilkugodzinnym opóźnieniem o godzinie 22. Serwer mega niedopracowany, chociaż mieli tak dużo czasu, żeby dopiąć wszystko na ostatni guzik. Już po samym wejściu na stronę WWW odechciewa się grać, bo jest ona tak brzydka, że chuj. I to na tą stronę czekaliśmy tyle czasu? Hmm, po odpaleniu klienta tło z PL.. Gdy chcemy coś napisać na wołaju przed 15 poziomem, otrzymujemy komunikat po angielsku. Gdy pierwszy raz wejdziemy na serwer dostajemy komunikat taki sam jak na PL'u. Mamy nawet tutaj misję Pusta Butelka oraz Znajdź Handlarza zbrojami (co chce zjeść na obiad) co na serwer rzekomo MEDIUM jest głupie. Jest to zwykły syf, rzeczy nie zmienione z PL'a.. naprawdę, klient, strona WWW oraz sama gra = jest chujowa.

Serwer nie polecam, niestety zawiedliście mnie chłopaki. W sumie dużo jest takich serwerów z mega pompą na początku, a potem dupa. Teraz też tak jest. Serwer for hajs. Życzę aby padł jutro.

Metin2

Opublikowano

nie wiem czy tylko ja mam problem z rejestracja;/ na stronie daje zaloz konto i przekierowuje do reje na forum ;/

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickie Karviooo

Opublikowano

Radzę zrobić inne loginy i hasła niż macie na innych serwach i emailach i przeskanować clineta

Dokładnie, radzę dawać inne passy niż macie zarejestrowane w innych kontach bo znając tych "Hakierów" będą wyciągać wasze passy..

bez gif

Opublikowano

działa Wam normalnie strona? Bo jak wchodzę w celu rejestracji to wyskakuje komunikat

500 Internal Server Error

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

mam to samo inni graja a ja nie moge konta zalozyc co jest lipa :P trzeba czekac by pograc :P

Opublikowano

działa Wam normalnie strona? Bo jak wchodzę w celu rejestracji to wyskakuje komunikat

Dziala dziala xDD wejdz na restia.eu chociaz nie masz co tam szukac w sumie

Czy na serwerze są konie?

GaimdKk.jpg

Opublikowano

pewnie nie dziala, bo nadal "pracuja" nad tym (wiadomo w jakim celu ;P). Nie polecam serwer dlugo nie postoi, a inspir nie wytrzyma dlugo bez dziwnych akcji na serwerze. Co do nickow i hasel to tez radze dawac inne niz wszedzie bo pozniej bedzie ze zninelo mi eq na xxxx ^^

Opublikowano

Tak jak myślałem, zapowiadane z pompą, 10 youtuberów posklejanych a i tak Wam to nic nie dało, skoro nie potraficie nic dopracować.

Pliki kropka w kropke przekopiowane tylko z Balantii i innych syfiastych serwerów autorstwa Sensuala, tak myślałem.

Wyżej ktoś już napisał, że jak juz chcecie to sprawdzić to róbcie INNE PASSY, bo potem wam poginą rzeczy z innych serwerów.

Zero informacji, zero punktualności, zero dopracowania = DNO. :)

Nie polecam.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Hmm, server ma ponad 1h i to jest niby medium a w topce ma 39lvl ? coś jest nie tak *_*

Opublikowano

Hmm, server ma ponad 1h i to jest niby medium a w topce ma 39lvl ? coś jest nie tak *_*

Czyli Twoim zdaniem jak jest serwwer medium to po godznie gry powinni mieć który lvl 70?? 80 ??. facet zastanów się co piszesz albo porostu wyjdz.

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

co to za serwer jak jedni moga zrobic konto a inni nie syf nic wiecej

do administracji naprawicie to reje dzis czy nie ??

Opublikowano

Tak jak myślałem, zapowiadane z pompą, 10 youtuberów posklejanych a i tak Wam to nic nie dało, skoro nie potraficie nic dopracować.

Pliki kropka w kropke przekopiowane tylko z Balantii i innych syfiastych serwerów autorstwa Sensuala, tak myślałem.

Wyżej ktoś już napisał, że jak juz chcecie to sprawdzić to róbcie INNE PASSY, bo potem wam poginą rzeczy z innych serwerów.

Zero informacji, zero punktualności, zero dopracowania = DNO. :)

Nie polecam.

Szybki chlopak jestes skoro stwierdziles w 1h ze serwer to dokladnie balantia. Gratuluje tempa i podziwiam :).

Serwer start mial zaplanowany miedzy 25-27 informacje co do startu byly podawane wiec nie klam. Ogolnie pogratulowac tempa.

co to za serwer jak jedni moga zrobic konto a inni nie syf nic wiecej

do administracji naprawicie to reje dzis czy nie ??

Co ci dokladnie nei dziala? Strona sie nie wlacza czy co?

ypIGkeh.jpg?1

Opublikowano

Na serwerze gra 1500 osób, nie radze nawet patrzeć na te wypociny co pisze Zielak itp.

Jakoś trzeba niszczyć konkurencje zielak nie? Moderatora proszę o zmienienie z [HARD] na [MEDIUM] :)

Opublikowano

Co jak co, ale serwer postawiony typowo pod IS- znajdziesz tam wszystko, jeśli masz kase :) a słyszałem, że IS miał być ubogi.. :D i (tani)

+ Nie polecam serwera ze względu na administrację.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

To jest oficjalny serwer?

Oficjalny serwer- ahahaha.

Oficjalny serwer w europie ma tylko GameForge. To jest oczywiscie nielegalny priv. Szkoda, ze w Polsce nie robia to samo co w niemczech:) Zawsze mozna zglosic :) Moze pisemko urzedowy przyjdzie do administratora ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...