Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Restia.eu [Dedyk] [Medium]

ShizeRxRestia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 525
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

na duchowe tez nie dziala -_-

Tylko na ksiegi pomocnicze jak jezyki,poli,gornictwo,dowodzenie,oswajanie konia, skille konia.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Gdzie sie moge zarejstrowac skoro strona nie dziala?

nie chce mi sie przegladac calej prezki,forum i yt czy gdzies nie jest podana...

Strony jeszcze nie ma.Ma sie pojawic lada moment pod adresem restia.eu

Opublikowano

czemu nie ma jeszcze strony ?

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Witam,

mogę się spodziewać czegoś ciekawego ze strony serwera? Jak i miłej administracji i organizacji? Bo jak na razie to ze słabej strony się wykazujecie.

Prezentacja bardzo ładna i to mnie przyciągnęło i mam nadzieje że serwer też będzie pociągający i nie będzie z niego klapa na miesiąc a na dłużą

metę. :)

edit@ co do rat to właśnie bez sensu bo pewnie będą na 24h a potem nowi gracze dostaną w dupę. :)

Pozdro.

c5xw7d.png

Opublikowano

Dziś nie musisz, nie ruszy.

dzięki za info, w takim razie poszukam czegoś innego. skoro na starcie administracja zalicza wtopę (brak strony, przesunięty start), to wiadomo, czego można się po nich spodziewać.

Opublikowano

info z forum od Bubexa :

Sensual wlasnie skonczyl IS'a, zaraz popatrzymy czy wszystko dziala i wlaczamy REJESTRACJE.

Wszyscy sie zarejestruja i startujemy!

Za wszystkie opoznienia przepraszamy ! Na pewno Wam to wynagrodzimy !

Oby to była prawda

Opublikowano

O boszee! Start równa 20 ? O no kurwa jacy wy perfekcyjni.. Napweno bedzie start 20 a tutaj 21 zaraz a servera ani rusz.. No naprawde się wyrobiliscie. A zegarka jeszcze nie przekładamy godzine do tyłu ... Wiec nie wiem co wy macie z tym czasem. Pzdr idę oglądac Mam Talent bo chociaz jest tam rozgrywk

info z forum od Bubexa :

Sensual wlasnie skonczyl IS'a, zaraz popatrzymy czy wszystko dziala i wlaczamy REJESTRACJE.

Wszyscy sie zarejestruja i startujemy!

Za wszystkie opoznienia przepraszamy ! Na pewno Wam to wynagrodzimy !

Oby to była prawda

tyle, ze to było o 18 45 a nie 20:25

d2dp.png

Opublikowano

O boszee! Start równa 20 ? O no kurwa jacy wy perfekcyjni.. Napweno bedzie start 20 a tutaj 21 zaraz a servera ani rusz.. No naprawde się wyrobiliscie. A zegarka jeszcze nie przekładamy godzine do tyłu ... Wiec nie wiem co wy macie z tym czasem. Pzdr idę oglądac Mam Talent bo chociaz jest tam rozgrywk

tyle, ze to było o 18 45 a nie 20:25

okej okej

Stawiaj serwer z taką popularnością zobaczymy czy wszystko zrobisz na czas .

Opublikowano

Serwer nie polecam ze wzgledu na administracje

Mam pytanie: kto jest sponsorem serwera?

Respekt i mozliwe ze jeszcze shizer

podono 6k wybulil hmm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...