Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Restia.eu [Dedyk] [Medium]

ShizeRxRestia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Troszeczkę hejtu zbieracie.. i w sumie racja w tym jakaś jest. bo oczywiście teraz się wypieracie, ale już na początku było mówione, że start 25 października.. teraz oczywiście 25-27. No ale dobra, zobaczymy jak Wam pójdzie start. Jest już 19, strony nie widzę.

Jeszcze te głupie wmawianie wszystkim, że to medium. To nie jest medium. To jest hard, a czemu? Żeby zatrzymać ludzi dłużej przy serwerze, aby więcej władowali hajsu. Przecież wiadomo po co jest to gadanie 'chcemy abyście musieli się trochę pomęczyć i zostać z nami na dłużej'..

Metin2

• Odpowiedzi 525
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam ze względu na technika

Balantia, algoria

Nie polecam ze względu na Administracje

bugi, bugi i jeszcze raz bugi, lepkie rączki do Navi, do permów za wykorzystywanie bugów na własną korzyść itd. (triador, algoria i tak można do rana wymieniać).

Zaś polecam się zastanowić nad każdą wydaną złotówką na ten serwer :).

Nie mówię już o tym że miał to być medium a jest hard.

A teraz czekam drodzy Inspiration na hejt od poszczególnych osób że was nie znam, że wiem wszystko najlepiej bla bla bla. Wcale nikt was nie zna z innych serwerów i waszych akcji ;). Ddosy na mnie możecie puszczać od jutra najlepiej od 10 rano . Czekam na wasz ból dupki ale przykro mi ale nawet nie zamierzam z wami dyskutować bo jedyne co możecie zrobić to nasłać na mnie swoją armię 13 latków. Bo w końcu gdy ktoś wypowie się własnym zdaniem to od razu na stos ;).

AntyW@rn : Jak z dropem stalek i broni na 65?

bez gif

Opublikowano

Nie polecam ze względu na technika

Balantia, algoria

Nie polecam ze względu na Administracje

bugi, bugi i jeszcze raz bugi, lepkie rączki do Navi, do permów za wykorzystywanie bugów na własną korzyść itd. (triador, algoria i tak można do rana wymieniać).

Zaś polecam się zastanowić nad każdą wydaną złotówką na ten serwer :).

Nie mówię już o tym że miał to być medium a jest hard.

A teraz czekam drodzy Inspiration na hejt od poszczególnych osób że was nie znam, że wiem wszystko najlepiej bla bla bla. Wcale nikt was nie zna z innych serwerów i waszych akcji ;). Ddosy na mnie możecie puszczać od jutra najlepiej od 10 rano . Czekam na wasz ból dupki ale przykro mi ale nawet nie zamierzam z wami dyskutować bo jedyne co możecie zrobić to nasłać na mnie swoją armię 13 latków.

AntyW@rn : Jak z dropem stalek i broni na 65?

hej hejt hejt hejt

a pytasz jak z dropem hahahha Lol ^^ facePalm

nie ma to jak hejtować, a jak wystartuje to 1 poleci grać.

andmo3.png
Moj Fanpage 

Opublikowano

Restia Restivia Ravia Revential jeszcze zrobcie 10 takich nazw i na pewno nazwa bedzie sie wyrozniać i bedzie zapamietana, patrze na prezetacje i mysl ze tak jakbym te ss'y itp juz widział, nie zagram.

Opublikowano

Troszeczkę hejtu zbieracie.. i w sumie racja w tym jakaś jest. bo oczywiście teraz się wypieracie, ale już na początku było mówione, że start 25 października.. teraz oczywiście 25-27. No ale dobra, zobaczymy jak Wam pójdzie start. Jest już 19, strony nie widzę.

Jeszcze te głupie wmawianie wszystkim, że to medium. To nie jest medium. To jest hard, a czemu? Żeby zatrzymać ludzi dłużej przy serwerze, aby więcej władowali hajsu. Przecież wiadomo po co jest to gadanie 'chcemy abyście musieli się trochę pomęczyć i zostać z nami na dłużej'..

Mowili,ze chca wystartowac 25.Chciec a moc to dwa swiaty.Sam w sygnaturze reklamujesz harda wiec nie wiem o co ci chodzi.Co do restii.Typowy hard to na pewno nie bedzie,chociazby ze wzgledu na skille.Pod wzgledem trudnosci bedzie przypominal reventiala czy balmorke.Co do strony,masz racje.Obudzili sie dopiero o 15;00

Watpie w dzisiejszy start a szkoda,bo troche ludzi czeka.

Opublikowano

Na ile są wierzchowce na start, te z bonusem 10% na potwory?

P.S

modlę się, żeby to był medium, a nie hard...

-Powiększcie lekko raty

-W ciągu 1 tygodnia dajcie raty, chociaż raz...

-Dodajcie egzo, rady.

Uczeń
Opublikowano

Na ile są wierzchowce na start, te z bonusem 10% na potwory?

P.S

modlę się, żeby to był medium, a nie hard...

-Powiększcie lekko raty

-W ciągu 1 tygodnia dajcie raty, chociaż raz...

-Dodajcie egzo, rady.

na start ma raty

Opublikowano

Ta .

Dodadzą egzo , i rady do sklepu to będzie za łatwo ...

Skille w 1 dzien bd G1 .

Wiec dobrze że dropią z metków .

Dobrze, że potrafisz czytać.

Rady/zwoje działają tylko na skille poboczne czyli np dowodzenie, książki czytasz co 2h jeżeli nie wejdą i co 4h jeżeli wejdą.

Opublikowano

Ta .

Dodadzą egzo , i rady do sklepu to będzie za łatwo ...

Skille w 1 dzien bd G1 .

Wiec dobrze że dropią z metków .

/

O której start ?

Kiedy reje ?

EGZO I RAD NIE MA... NIECH DODADZĄ DO DROPU...

napisałem, że do npc? Nie.

Opublikowano

EGZO I RAD NIE MA... NIECH DODADZĄ DO DROPU...

napisałem, że do npc? Nie.

są "w dropie"

Zwoje Egzorcyzmu oraz Rady Egzorcyzmu możemy zdobyć z każdego Kamienia Metin.

Opublikowano

Źle wpisałem sory, miało być medium/hard sorry :)

to ja skasowałem [medium/hard] na samo hard, jak chcesz to mogę zmienić na samo medium, byleby był 1 typ a nie mieszane :P

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Prezentacja serwera wydaje się dość ciekawa, ale widzę nic się nie zmieniło ze startami serwerów. Stronka miała być 30 min przed startem, który miał się odbyć między 18-20. :)

Opublikowano

hej hejt hejt hejt

a pytasz jak z dropem hahahha Lol ^^ facePalm

nie ma to jak hejtować, a jak wystartuje to 1 poleci grać.

Ale ty tepy jestes ja pierdole normalnie jeblem przed kompem. Napisal ze to antywarny zeby warna nie dosta rusz glowa troche.

Chcialem zagrac i sprawdzic co tu sie bd dzialo zobaczymy ale smierdzi mi tu przekretami i to niezle ;)

98422928869820234240.jpg

Opublikowano

Jeżeli na KU nie działają zwoje i rady to na hu* to

Zwoje Egzorcyzmu oraz Rady Egzorcyzmu możemy zdobyć z każdego Kamienia Metin.

po co to zbędny drop -.-

Opublikowano

Jeżeli na KU nie działają zwoje i rady to na hu* to

po co to zbędny drop -.-

Słyszałeś o takim czymś jak "Kamień duchowy" albo " Sun-zi" ?

Serwer w miare ogarniety .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...