Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Restia.eu [Dedyk] [Medium]

ShizeRxRestia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Kto chce wiedziec na czym polegał bug zapro PW" - nadal nie dostałem odpowiedzi. :]

Myslisz, ze powie pieskowi adminstracji, ktory spuszcza sie na widok shizera?

Bug jest byl i bedzie, do tego janek dostawal lvle i smy. Pozdrawiam.

zhda.png

• Odpowiedzi 525
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Myslisz, ze powie pieskowi adminstracji, ktory spuszcza sie na widok shizera?

Bug jest byl i bedzie, do tego janek dostawal lvle i smy. Pozdrawiam.

Myślisz, że ja lubie Shizera za te kłamstwa o musku, a potem lizanie mu dupy ?

Serwer fajny to gram, na adminów mam wyjebane. Poza tym, on napisał na poprzedniej stronie, że "Ten bug BYŁ", ale już go nie ma :] A na tej stronie piszę, że jednak jest :> Dureń i kłamca. Tyle w temacie.

io7e.jpg

Opublikowano

Graczy 500/700 a ta liczba spada. Bugi??? YangbuG był ludzie sobie nazbierali troszku hajsu :)

Ninja hack na ten serwer :) Działa :)

http://www.mpcforum.pl/topic/484945-dl-ninja-hack/

jaja sobie robisz?

serio dajesz link do specjalnego wh?

Kazdy ninja hack, kazdy warrior hack, kazdy wh tu dziala, administracja rozdaje navi i lvle dla kolegow i SMy, a Respect z Shizerem sprzedaje ogórki na targowisku za połowe ceny i niechce powiedzieć gdzie, wszedzie oszustwa, wszedzie navi, wszedzie zlodziejstwo i chamstwo, buu!

A tak na serio to navi, bugi i oszustwo, nie polecam, do tego kazdy wh dziala, a admini zlewaja.

Biedny Sensual bedzie musial wrocic na zmywak niedlugo. :D

zhda.png

Opublikowano

Serwer polecam fajny exp przyjemny jedyne co można zmienić to nastawienie Sensuala do serwera ,bo naprawde się nie przyjemnie robi ,powinnien troche więcej włożyc pracy w serwer np przy infterfejsie logowania czy wywalaniu z baronowny:)

Opublikowano

Nie polecam ze względu administrację, wyszczekani jak psy. O kontakt na ts też bywa trudno, prawdę mówiąc mają już lekką wylewkę na ten serwer. Liczy się tylko hajsik. Ale projekt sam w sobie muszę przyznać udany.

Opublikowano

Ludzie nie grajcie na tym smieciu ... wszedzie boty z wh bugi i out z channeli ... ShizeR kawal chama i prostaka :) jezeli na jakims serwerze bedzie on mial gm to nawet nie ma co grac.

Opublikowano

jaja sobie robisz?

serio dajesz link do specjalnego wh?

Kazdy ninja hack, kazdy warrior hack, kazdy wh tu dziala, administracja rozdaje navi i lvle dla kolegow i SMy, a Respect z Shizerem sprzedaje ogórki na targowisku za połowe ceny i niechce powiedzieć gdzie, wszedzie oszustwa, wszedzie navi, wszedzie zlodziejstwo i chamstwo, buu!

A tak na serio to navi, bugi i oszustwo, nie polecam, do tego kazdy wh dziala, a admini zlewaja.

Biedny Sensual bedzie musial wrocic na zmywak niedlugo. :D

Dowody? Dowody? Dowody?

Ty chyba nie wiesz co to navi człowieku, wyczuwam tu płacz z powodu bana :)

Ludzie nie grajcie na tym smieciu ... wszedzie boty z wh bugi i out z channeli ... ShizeR kawal chama i prostaka :) jezeli na jakims serwerze bedzie on mial gm to nawet nie ma co grac.

A co Tobie ShizeR zrobił ? Z tymi wh i botami to przesadzacie, ale aut chaneli faktycznie wkurwia.

Co do serwera to jest dobry, tylko odrobina wysiłku Panowie ! Niech ktoś powie temu Senualowi, żeby w końcu zabrał się do roboty, bo faktycznie do tych świąt, to nikt tu nie będzie grać :(

Co do nowej strony, to chyba ten wasz web master w chuja z wami leci.

Serwer jak na ta chwile jeszcze polecam.

Opublikowano

Co zrobil nazwalem go pajacem na pw ban na 3 dni :) na serwerze na wolaj wyzywaja go od murzynow i dalej nie bede wymienial nic nie zrobil :> a na ts jedyne co potrafil mi powiedziec to un bana nie bedzie admin ma zawsze racje szkoda slow. Widzialem jak koles bukiet z 5 bonami pokazywal :)?

Opublikowano

Co zrobil nazwalem go pajacem na pw ban na 3 dni :) na serwerze na wolaj wyzywaja go od murzynow i dalej nie bede wymienial nic nie zrobil :> a na ts jedyne co potrafil mi powiedziec to un bana nie bedzie admin ma zawsze racje szkoda slow. Widzialem jak koles bukiet z 5 bonami pokazywal :)?

Pajac do administratora to jest obraza jakbyś do gracza rozumiem to ... Co do serwera trzeba pogonić Sensuala ,żeby popracowął .bo na serwerze gra się epicko:)

Opublikowano

No tak rozumiem jezeli bym go wyzywal. Nie bede sie rozpisywal dlaczego tak do niego napisalem... ale na moim miejscu nie takie wyzwiska skierowalbys w jego strone :)

Opublikowano

+ i - Serwera ;)

+ Fajnie się gra (SENSUAL się postarał)

-Administracja

-yangbug

-mody

-hacki

-złodziejstwo

-oszukane smy

-navi

-lvle dla kolegów administracji

106ir79.png

Opublikowano

+ i - Serwera ;)

+ Fajnie się gra (SENSUAL się postarał)

-Administracja

-yangbug

-mody

-hacki

-złodziejstwo

-oszukane smy

-navi

-lvle dla kolegów administracji

Kolejny...

Navi ? Gdzie dowody ?

Lvle dla kolegów administracji ? Znam ich kilka lat i nie dostałem żadnego lvl nic !

Jeżeli nie macie dowodów to po co piszecie takie głupoty? Bo usłyszeliście czy co ?

Opublikowano

Kolejny...

Navi ? Gdzie dowody ?

Lvle dla kolegów administracji ? Znam ich kilka lat i nie dostałem żadnego lvl nic !

Jeżeli nie macie dowodów to po co piszecie takie głupoty? Bo usłyszeliście czy co ?

wbij max lvl tak samo jak janek^^okaże się co zrobią jak bd nie wiem 2 lvl do końca gry ;)

106ir79.png

Opublikowano

Ban na ts domagajac sie ub ban na forum bo napisalem prawde ze shizer jest najgorszym administratorem co ludzie widza i tak :) Pozdro leszczu dla cb

Wiec w skrocie sensual ma nas gdzies , a shizer robi sobie co chce :)

Opublikowano

Ban na ts domagajac sie ub ban na forum bo napisalem prawde ze shizer jest najgorszym administratorem co ludzie widza i tak :) Pozdro leszczu dla cb

Wiec w skrocie sensual ma nas gdzies , a shizer robi sobie co chce :)

zgadzam się z tym postem jakby ShiZera nie było w teamie grał bym z ekipą a tak już się pożegnaliśmy :P

106ir79.png

Opublikowano

zgadzam się z tym postem jakby ShiZera nie było w teamie grał bym z ekipą a tak już się pożegnaliśmy :P

Dokładnie. Gdyby zostawić Sensuala, wymienić Shizera i Respecta na byle kogo to serwer bylby jak najbardziej do pogrania, ale z tymi osobnikami nigdy nie wiadomo..

zhda.png

Opublikowano

Dokładnie. Gdyby zostawić Sensuala, wymienić Shizera i Respecta na byle kogo to serwer bylby jak najbardziej do pogrania, ale z tymi osobnikami nigdy nie wiadomo..

Zostawić R3SPECTA Bubexa i sensuala a tamtego wyrzucić ja bym tam wtedy grał tak to tylko tracicie

106ir79.png

Opublikowano

Kolesia okradziono na 360 zl ... odp shizera ? nie bede mu pomagac jego strata.... na wlasne uszy to sluchalem na ts zanim mnie zbanowal.

Wiec mateusz-say nie odzyskasz juz niczego.

Opublikowano

Kolesia okradziono na 360 zl ... odp shizera ? nie bede mu pomagac jego strata.... na wlasne uszy to sluchalem na ts zanim mnie zbanowal.

Wiec mateusz-say nie odzyskasz juz niczego.

Bo chyba wyraźnie jest napisane w regulaminie, oraz bylo to mówione kilkakrotnie że Administracja nie odpowiada za skradzione EQ, tymbardziej jeżeli go okradziono za zł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...