Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Restia.eu [Dedyk] [Medium]

ShizeRxRestia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Chłopczyku sam poprosiłem Shizera aby mnie zbanował. Osoby które były na grze wiedza ze napisałem coś w tym stylu ,, Michale zbanuj mi konta widzimy się na YT Film już Hostuje,,. Sam tego nie potrafił zrobić wiec czekał na Sensuala.
  2. Podałem passy do moich kont na wołaczu aby zbanował pół waszego serwera i tak się stało. (banował na powiązane) Potem gracze pisali na forum ze zostali zbanowani a nie wiedza za co.
  3. Zacytowałem ten film aby przytoczyć fragment, wiec naucz się czytać ze zrozumieniem bo tę umiejętniej każdy ,,zdolny,, dzieciak osiąga w 3 kl Podstawówki, jak narazie ,, Jp Armia,, Shizera zalicza się do graczy 13 Lat+
  4. Odwiedzam często ,,wasz,, serwer ;) Ale powodu już nie podam. W Jinno nikogo nie ma, Chunjo ZOSTAŁO USUNIĘTE NIEDAWNO ! a w Shinsoo jest może 20/25 shopow max ;> Pewnie macie ukryte ch5 na którym siedzi te 1k graczy ? A ja o tym nic nie wiem.

5. A jeśli dalej myślisz ze oni mnie zbanowali bez mojej wiedzy to proszę bardzo:

sgil.jpg

Dalsza część rozmowy i wiele innych zostawię na next odcinek ;)

Jednak Gimnazjum zdałem bez problemu, jeśli ktoś tam zostaje to gratuluje mu w przyszłości ;)

Jesteś tak głupi i nic nie rozumiesz albo lubisz jak Ci ktoś pluje w twarz.

Bez urazy.

Słowo końcowe: widzisz jednak wiele ludzi to ,,imteresuje,, bo piszą do mnie na Pw o przekrętach a nawet wysyłają mi ss dotyczące Administracji.

​Kiedy będzie Dung na 50 poziom obiecany od startu ? Nie mam na myśli wo ;)

@Edit Jeśli mnie nie znasz i ze mną nie rozmawiałeś to czemu mnie nazywasz idiota ? Narazie reprezentuje większy poziom intelektualny od Ciebie wiec jeśli ja jestem idiota to czym Ty jesteś ?

ty kurwo zamknij ryj ty pryszczaty skurwysynie jestews ciemny jak o 12.00 w nocy ty downie robili Cię przez maszynkę do mięsa twoj stary robil Cie po pijaku i jest niewidomy :D chuj z warnem

• Odpowiedzi 525
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ty kurwo zamknij ryj ty pryszczaty skurwysynie jestews ciemny jak o 12.00 w nocy ty downie robili Cię przez maszynkę do mięsa twoj stary robil Cie po pijaku i jest niewidomy :D chuj z warnem

Tylko nie zapluj monitora.

Taka prawda, Restia już się wypaliła przez nieudolny TEAM ( nie mam na myśli wszystkich osóB)

Nie polecam/odradzam.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Sensual zawsze sobie znajdzie debili do teamu xD niby nie jego wina ale kolejny raz znalazł złych ludzi i gracze na tym cierpią ( wcześniej hikari i ten badar czy jak mu tam i nie tylko )

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Dzięki ShizeR ,że mnie bezpodstawnie zbanowałeś ja cie nie DDOSowałem ,a ,że siedzę z Cycem i on ma maszyne i on cię wali i pomyśl ShizeR ja do ciebie nic nie mam i proszę grzecznie o UB dziękuje bardzo:)

+ dodatkowo długo się znamy i ogarnij się

Opublikowano

Od początku tematu to samo, ja dziwie się, że w ogole ktokolwiek tutaj jeszcze gra przy takiej administracji.

Opublikowano

Od początku tematu to samo, ja dziwie się, że w ogole ktokolwiek tutaj jeszcze gra przy takiej administracji.

Pilnuj swojego Nosa serwer ma wzięcie dlatego tyle osób gra :) Fajny serwer sam go polecam ,ale ShizeR UB mnie administracja jest spoko można zawsze się dogadać..

Opublikowano

Ty to już nawet nie powinieneś wypowiadać się na temat administrowania serwerem.

Prawdziwe, żywe, czarne... duchy? Czujesz to?

Opublikowano

Ty to już nawet nie powinieneś wypowiadać się na temat administrowania serwerem.

Ciekaw jestem kolego ile masz serwerów, że pouczasz mnie co do Administrowania ;) Filmik jest sprzed miesiąca, już dawno była cofka, więc o czym my tu mówimy. Niektóre rzeczy zmieniają się na lepsze, natomiast są też takie, które od początku brną w gównie i chyba większość czytelników tego tematu wie o czym mowie, a raczej o kim ;)

Opublikowano

Ciekaw jestem kolego ile masz serwerów, że pouczasz mnie co do Administrowania ;) Filmik jest sprzed miesiąca, już dawno była cofka, więc o czym my tu mówimy. Niektóre rzeczy zmieniają się na lepsze, natomiast są też takie, które od początku brną w gównie i chyba większość czytelników tego tematu wie o czym mowie, a raczej o kim ;)

Aktualnie ani jednego.. za to wiem że ty już przeżyłeś ponad.. 10?

Prawdziwe, żywe, czarne... duchy? Czujesz to?

Opublikowano

Aktualnie ani jednego.. za to wiem że ty już przeżyłeś ponad.. 10?

Oj Sensu, nie zrywaj się już.

Opublikowano

Ile ludzi gra na serwerze?
Wiecej niz na Heli*m?
Oplaca sie grac?
Is daje duza przewage?

200/300 Ludzi on Line

Nie wiem co To jest za Serwer

Nie opłaca sie grac

Jako Gracz Ktory miał ponad 250k sm Mowie ze is daje duza przewagę jednak jak ma sie duzo sm nie ma sie juz co z nimi robic.

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

200/300 Ludzi on Line

Nie wiem co To jest za Serwer

Nie opłaca sie grac

Jako Gracz Ktory miał ponad 250k sm Mowie ze is daje duza przewagę jednak jak ma sie duzo sm nie ma sie juz co z nimi robic.

Powaznie 200/300? ktos ma jakiegos ssa bo az nie chce mi sie wierzyc ze wszyscy spieprzyli stamtad.

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Cześć!

Mam pytanie ,skąd wezmę pierścionek zaręczynowy?

M2 domokrążca :D

Na serwerze gra ludzi dość jak dla mnie, polecam i zapraszam.

Opublikowano

Wy sobie chyba jaja robicie.. Po wejściu na stronę przenosi do filmiku aby nabić wyświetlenia

nie polecam

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...