Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Restia.eu [Dedyk] [Medium]

ShizeRxRestia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 525
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hehe Janka już nie ma w topce??? Sensual dowiedział się że bugował yangi oraz sm ??? hahahahaha

@Aw

Od jakiego lvl DT?

Opublikowano

Hehe Janka już nie ma w topce??? Sensual dowiedział się że bugował yangi oraz sm ??? hahahahaha

@Aw

Od jakiego lvl DT?

Wypad na serwer w którym administracja sprzedaje itemki za przelewy.

Dla twojej wiadomości janek dostał bana na 3 dni.

Wypad z tej prezentacji bo śmierdzisz.

Serwer polecam i zapraszam. Od dziś trwa Event, oraz powoli są wdrażane aktualizację.

Opublikowano

Serwer nudny - nie polecam. I ten spam mający na celu wypromowanie kanału youtube.. : - C

Opublikowano

Wypad na serwer w którym administracja sprzedaje itemki za przelewy.

Dla twojej wiadomości janek dostał bana na 3 dni.

Wypad z tej prezentacji bo śmierdzisz.

Serwer polecam i zapraszam. Od dziś trwa Event, oraz powoli są wdrażane aktualizację.

Heh a tutaj nie sprzedają itemków za pln ??? :D

Bana za bugowanie yangów oraz kuponów SM :)

Opublikowano

Jeden SS z gry jaka ilość graczy występuje na serwerze o godzinie 10:44

70332016826864132270.jpg

Nie gadajcie ,że jest mała ilość graczy:)

Opublikowano

Serwer top1 jezeli chodzi o Mediumy. Z poczatku bylem zle nastawiony ale wbilem i jest zajebiscie!
Polecam wszystkim ktorzy chca sie oderwac od Hardow i pograc na czyms lzejszym ale jednak nie takim latwym ;)

Opublikowano

Zapraszam na serwer, nowy dungeon, częste eventy, nic tylko wbijać/expić/dropić!

Zapraszam do Gildii ChelseaCFC. :D

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

Jeden SS z gry jaka ilość graczy występuje na serwerze o godzinie 10:44

70332016826864132270.jpg

Nie gadajcie ,że jest mała ilość graczy:)

Em ... ja na tym screenie widzę z 10 normalnych graczy a reszta same shopy, a jak wiadomo niektórzy wystawiają nawet po 5 shopów, więc nie ma co się dziwić, że tego tyle jest.

xD 

Opublikowano

Em ... ja na tym screenie widzę z 10 normalnych graczy a reszta same shopy, a jak wiadomo niektórzy wystawiają nawet po 5 shopów, więc nie ma co się dziwić, że tego tyle jest.

35147366128928230537.jpg

Jeżeli myślisz ,że stoi 10 osób to się grubo mylisz :) Na serwerze gra conajmniej ponad 900 osób :)

Opublikowano

Skąd wziąć małże? Chodzi mi o to czy jest jeszcze jakaś dodatkowa opcja na zdobycie ich czy standardowo :P

88980808639483698438.png

Opublikowano

serwer spoko polecam, na kamerze na nocke na 3 botach idzie wyciagnac okolo 300kk, lubie takie serwy:)

To spoko dropka masz skoro ja w 3h bez bocenia mialem 200kk a Ty w cala nocke 300kk na 3 botach xDD

zhda.png

Opublikowano

Skąd wziąć małże? Chodzi mi o to czy jest jeszcze jakaś dodatkowa opcja na zdobycie ich czy standardowo :P

Można je zdobyć z Restiańskich i oczywiściez łowienia:d

Opublikowano

Widzieliście świąteczny event? Polecam wejść na forum, lub kanał R3SPecTa na YT. ;)

Event rozpierdol, serwer polecam.

pq3.gif

Mamy przyjemność ogłosić zbliżający się Event Świąteczny 2013 na Restia.eu !

Event zostanie włączony 20 grudnia o 23:59 i potrwa do 5 stycznia 2014 roku !

Po rozpoczęciu Eventu pojawi się Grinch, Świąteczny Anioł i Świąteczna choinka w pierwszej wiosce w każdym królestwie.

ns3o.gifr0s.gif

a57.gif

Jeśli porozmawiacie z Grinchem, będzicie mogli zdobyć "Skarpetę Grincha" z nowych dodanych specjalnie na święta bossów.

52ps.gif

Nowe potwory, próbujące zepsuć święta.

iyu.gif6eo.gif

wcsa.gif5y5.gif

xz7f.gif

Potwory te występują po dwie sztuki na mapach:

- Dolina Seungryong (Śnieży Potwór)

- Góra Sohan (Śnieżna Bestia)

- Grota Wygnańców V1 (Śnieżny Mocarz)

- Grota Wygnańców V2 (Śnieżny Siłacz I)

- Przylądek Smoczego Ognia (Śnieżny Siłacz II)

Niestety nie powiemy Wam więcej ale dodam, że bossy mają stały resp czyli respią się ciągle w tym samym miejscu co 1 godzinę.

No dobra ale po co Wam bić te bossy, co z tego macie?

Z każdego bossa leci tyle samo "Skarpet Grincha" i jest tyle samo procent szans na drop. Przejdźmy zatem do nagród jakie możecie za nie otrzymać.

Możliwe przedmioty do wylosowania po zebraniu 5 skarpet (dostajecie losowe 3 przedmioty z tych niżej) :

Biała Perła, Niebieska Perła, Czerwona Perła, 50 zmianek, 50 dodań, 10 szt 5 bonów, 15 setek, 5 Zwojów Boga smoka,

30x Szkło intuicji , pierścień doświadczenia 1h , księga lidera 2h

Możliwe przedmioty do wylosowania po zebraniu 10 skarpet (dostajecie losowe 3 przedmioty z tych niżej) :

2x Biała Perła, 2x Niebieska Perła, 2x Czerwona Perła, 75 zmianek, 75 dodań, 15 szt 5 bonów,20 Setek

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

Widzieliście świąteczny event? Polecam wejść na forum, lub kanał R3SPecTa na YT. ;)

Event rozpierdol, serwer polecam.

pq3.gif

Mamy przyjemność ogłosić zbliżający się Event Świąteczny 2013 na Restia.eu !

Event zostanie włączony 20 grudnia o 23:59 i potrwa do 5 stycznia 2014 roku !

Po rozpoczęciu Eventu pojawi się Grinch, Świąteczny Anioł i Świąteczna choinka w pierwszej wiosce w każdym królestwie.

ns3o.gifr0s.gif

a57.gif

Jeśli porozmawiacie z Grinchem, będzicie mogli zdobyć "Skarpetę Grincha" z nowych dodanych specjalnie na święta bossów.

52ps.gif

Nowe potwory, próbujące zepsuć święta.

iyu.gif6eo.gif

wcsa.gif5y5.gif

xz7f.gif

Potwory te występują po dwie sztuki na mapach:

- Dolina Seungryong (Śnieży Potwór)

- Góra Sohan (Śnieżna Bestia)

- Grota Wygnańców V1 (Śnieżny Mocarz)

- Grota Wygnańców V2 (Śnieżny Siłacz I)

- Przylądek Smoczego Ognia (Śnieżny Siłacz II)

Niestety nie powiemy Wam więcej ale dodam, że bossy mają stały resp czyli respią się ciągle w tym samym miejscu co 1 godzinę.

No dobra ale po co Wam bić te bossy, co z tego macie?

Z każdego bossa leci tyle samo "Skarpet Grincha" i jest tyle samo procent szans na drop. Przejdźmy zatem do nagród jakie możecie za nie otrzymać.

Możliwe przedmioty do wylosowania po zebraniu 5 skarpet (dostajecie losowe 3 przedmioty z tych niżej) :

Biała Perła, Niebieska Perła, Czerwona Perła, 50 zmianek, 50 dodań, 10 szt 5 bonów, 15 setek, 5 Zwojów Boga smoka,

30x Szkło intuicji , pierścień doświadczenia 1h , księga lidera 2h

Możliwe przedmioty do wylosowania po zebraniu 10 skarpet (dostajecie losowe 3 przedmioty z tych niżej) :

2x Biała Perła, 2x Niebieska Perła, 2x Czerwona Perła, 75 zmianek, 75 dodań, 15 szt 5 bonów,20 Setek

10 Zwojów Boga smoka, pierścień doświadczenia 1h , księga lidera 2[background=tr

Więcej na forum!

czy dropią jakieś szkaty czy coś z mobów ?

Opublikowano

Wystarczy wejsc na forum Restii lub na kanal Respecta i tam wszystko jest : )

Opublikowano

Wiec Czas na szczera oraz prawdziwa opinie na temat serwera od Mojej osoby Czyli Gracza o nicku ,,Janek”.

-Administracja Daje Duże ilości sm Gracza.

-Administracja Expi Graczy.

-Administracja DDosuje Ludzi z TS.

-I nie tylko.

Myślisz ze to nieprawda ? Zobacz !

Obiecałem wam ze wstawie moje dowody i za to mnie zbanowaliscie na serwerze ?!

Jeśli Sadzicie ze te film to Jedyne na co mnie stać to się mylicie ;3

Wasze Żałosne Eventy ściągnięte z zagranicznych stron nie zachęca graczy do gry na waszym serwerze. Co Michał Dostałem 10k SM ? Cos się nie zgadza ;>

Widzimy się na serwerze. 5

Serwera Nie Polecam Sensual Podziękować możesz Michałowi:)

Pozdrawiam Janek.

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

Wiec Czas na szczera oraz prawdziwa opinie na temat serwera od Mojej osoby Czyli Gracza o nicku ,,Janek”.

-Administracja Daje Duże ilości sm Gracza.

-Administracja Expi Graczy.

-Administracja DDosuje Ludzi z TS.

-I nie tylko.

Myślisz ze to nieprawda ? Zobacz !

Obiecałem wam ze wstawie moje dowody i za to mnie zbanowaliscie na serwerze ?!

Jeśli Sadzicie ze te film to Jedyne na co mnie stać to się mylicie ;3

Wasze Żałosne Eventy ściągnięte z zagranicznych stron nie zachęca graczy do gry na waszym serwerze. Co Michał Dostałem 10k SM ? Cos się nie zgadza ;>

Widzimy się na serwerze. 5

Serwera Nie Polecam Sensual Podziękować możesz Michałowi:)

Pozdrawiam Janek.

Przecież to było wiadome 2 dzieciaków zrobiło serwer do tego Sensual i już te same bajery co na balanti. Chociaż tam to większość była od włamów , ale nie wszystkie.

oLqzgYC.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...