Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Restia.eu [Dedyk] [Medium]

ShizeRxRestia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=Sa1V7cgLxKc

A jak Administracja wytłumaczy te sytuację?

"JaneK jak coś dam Ci lvle a graczom napiszę na forum, że NIBY nie zliczało Tobie poziomów w rankingu." To jest [GA]ShizeRa głos, więc już zostały tutaj naruszone prawa administracji, rozdawanie poziomów.

Dokładnie... Szkoda, ale nadal tam gra dużo osób, bynajmniej ja się szczerze zawiodłem - cóż, trudno :mellow:

Dobrze, że w IS nie ładowałem xD

A wszystkie tematy z tym linkiem do tego filmiku z forum restii usuwają natychmiastowo...

Na serwerach i forach pod nickiem Vater.

• Odpowiedzi 525
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam serwera, administracja totalenie olewa graczy, nie dba o w ogóle o rozwój serwera. Co do samego projektu restii jest wykonany według mnie perfekcyjnie, ale administracja a w szczególności ShizeR odrzuca graczy, ten człowiek w ogóle nie zachowuje się jak na swój wiek, obraża graczy od gówien, nie wiem co ten człowiek ma w głowie , ale na pewno ma jakieś zaburzenia emocjonalne

Budowniczy
Opublikowano

6:30 - 7:20 i 9:50 zniszczyły serwer. Tyle w temacie.

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

iGu doskonale to podsumował, nie trzeba tutaj nic dodawać, tak samo jak na temat administracji tego pseudo serwera dla graczy ;)

Opublikowano

rozdawanie eq oraz lvli :D huhuhu :D skończeni jesteście :D wszystko ładnie na filmie ukazane :) a myślałem ze to jeden z porządniejszych serwerów. :D

Opublikowano

Heh, a pamiętam jak na początku gadali że tylko Sensual będzie miał dostęp do navi itd, szkoda że film mówi co innego :).

Tak jak pisałem w pierwszych dniach prezentacji - serwer z gównem a nie Administracją, dużo osób mnie wyśmiało a teraz życzę wam owocnej gry na Srestii ^^.

bez gif

Opublikowano

Niby szacunek do isamu i wogóle a pierwsze co spytali się czy bug na ravi działa? Po co ta szopka nie rozumiem no i przydałoby się trochę kultury ze strony administracji ale to swoją drogą

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Niby szacunek do isamu i wogóle a pierwsze co spytali się czy bug na ravi działa? Po co ta szopka nie rozumiem no i przydałoby się trochę kultury ze strony administracji ale to swoją drogą

Jak tam Memorial?? długo postał, Adi dobry technik 0 bugów.

Kiedy będzie nowy dungeon?

Opublikowano

w3ok.jpg

Nie chcę być nie miły bo cie nie znam i nigdy z tobą nie gadałem ale jeżeli ktoś ma szacunek do nas to my (administracja) mamy do niego.

Isamu okazał się normalnym człowiekiem i ja jak i reszta administracji szanujemy tego człowieka za to co robi na YT i jaki ma serwer. Pojawiło się

pytanie o ravie bo jak wiemy ten serwer już troche stoi i swoje wytrzymał więc to potwierdziło jedynie to, że nie był to prosty błąd i zdarza się

on nawet czołowym serwerom w Polsce. Janek często chwalił się nam jakim to on nie jest hakerem i jak to on nie dorobił się na ravii. Tyle w temacie.

ypIGkeh.jpg?1

Opublikowano

Co nie zmienia faktu, że jesteście idiotami ty Bubbex, Shizer i Respect dając youtuberom po 15k SM na dzień dobry, a nóż widelec wie ile teraz dajecie takie larremu który nagrał już dla was tyle odcinków, moze free eq?

Na razie ten serwer to największa chujnia, dobrze że wymienione dawno eq.

Opublikowano

Co nie zmienia faktu, że jesteście idiotami ty Bubbex, Shizer i Respect dając youtuberom po 15k SM na dzień dobry, a nóż widelec wie ile teraz dajecie takie larremu który nagrał już dla was tyle odcinków, moze free eq?

Na razie ten serwer to największa chujnia, dobrze że wymienione dawno eq.

15k sm? haha dobre ^^

ypIGkeh.jpg?1

Opublikowano

w3ok.jpg

Nie chcę być nie miły bo cie nie znam i nigdy z tobą nie gadałem ale jeżeli ktoś ma szacunek do nas to my (administracja) mamy do niego.

Isamu okazał się normalnym człowiekiem i ja jak i reszta administracji szanujemy tego człowieka za to co robi na YT i jaki ma serwer. Pojawiło się

pytanie o ravie bo jak wiemy ten serwer już troche stoi i swoje wytrzymał więc to potwierdziło jedynie to, że nie był to prosty błąd i zdarza się

on nawet czołowym serwerom w Polsce. Janek często chwalił się nam jakim to on nie jest hakerem i jak to on nie dorobił się na ravii. Tyle w temacie.

Wpuscilismy zla osobe na maszyne pod nieobecnosc i co mam ci teraz powiedziec nic nie mowie bo wole to zakonczyc. Jak tak lubicie sie czepiac to zaczynamy, trzeba zadbac o wasz serwer wkoncu jest dopracowany bo to pliki balanti lekko podrasowane to jak ma byc inaczej. Tutaj macie filmiki mozecie zobaczyc co administracja wyczynia na serwerze:

http://www.youtube.com/watch?v=4SBNtUkDfSk

http://www.youtube.com/watch?v=SDZw9uJtNfE

Rozdawanie sm, lvlowanie postaci i inne pierdoly to normalka. Na szczescie jak pompa wystartuje wszyscy spierdola stad i jeszcze to dobije xD

Odpiszcie mi cos glupiego to powrzucam screeny itp

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Wpuscilismy zla osobe na maszyne pod nieobecnosc i co mam ci teraz powiedziec nic nie mowie bo wole to zakonczyc. Jak tak lubicie sie czepiac to zaczynamy, trzeba zadbac o wasz serwer wkoncu jest dopracowany bo to pliki balanti lekko podrasowane to jak ma byc inaczej. Tutaj macie filmiki mozecie zobaczyc co administracja wyczynia na serwerze:

http://www.youtube.com/watch?v=4SBNtUkDfSk

http://www.youtube.com/watch?v=SDZw9uJtNfE

Rozdawanie sm, lvlowanie postaci i inne pierdoly to normalka. Na szczescie jak pompa wystartuje wszyscy spierdola stad i jeszcze to dobije xD

Odpiszcie mi cos glupiego to powrzucam screeny itp

Pompa skończy jak sravia - isamu cwel będzie miał na nią wyjebane jak na ravie, a na serwie zostaną w głównej mierze jego wierne gimby 40 kg wagi. Hajsu się szczurowi zachciało, hehehe

io7e.jpg

Opublikowano

Pompa skończy jak sravia - isamu cwel będzie miał na nią wyjebane jak na ravie, a na serwie zostaną w głównej mierze jego wierne gimby 40 kg wagi. Hajsu się szczurowi zachciało, hehehe

Nie oceniaj póki nie zobaczysz ok? to jest temat poswiecony resti wiec jesli masz o tym serwerze dobre/zle zdanie to je napisz a nie o pompie xD

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Cytując polecam zobaczyć czat na ts w 2:25

Nie oceniaj póki nie zobaczysz ok? to jest temat poswiecony resti wiec jesli masz o tym serwerze dobre/zle zdanie to je napisz a nie o pompie xD

Restia to już przeżytek od buga z sm po wałki administracji.

Jeśli podoba Ci się sytuacja w której dostajesz sm za darmo bo lubisz filmik jakiegoś nieudacznika życiowego to pozdrawiam i życzę miłej gry.

Shizer myśli ze zrobi z siebie wielkiego youtubera 50/60 multi + łapki za konkurs SM gratuluje własnie stałeś sie:

,,10 Most Subscribed YouTube Channels - 2014 -"

Mnie tylko zastanawia po co Sensual daje sobie szargać opinie przez:

- Typa któremu padło nno w Gimnazjum dostał 2 krytyki i teraz siedzi w tej samej klasie.

- Stolarza który sam sobie wystrugał biurko do grania w metina oraz opierdala swoich graczy.

- Osobnika który potrafi powiedzieć tylko słowo ,,OK,,

Nie będę się tu rozpisywać bo każdy zna moja opinie jednak śmieszy mnie ze dalej to 200/300 osób tam gra ...

Kiedy nowa strona jestem ciekawy bo jest zapowiadana od startu :P a jedyne co się pojawia to filmy R3specta ;)

@edit Dziękuję za Wiadomość na Pw :)

restia.png

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

Cytując polecam zobaczyć czat na ts w 2:25

Restia to już przeżytek od buga z sm po wałki administracji.

Jeśli podoba Ci się sytuacja w której dostajesz sm za darmo bo lubisz filmik jakiegoś nieudacznika życiowego to pozdrawiam i życzę miłej gry.

Shizer myśli ze zrobi z siebie wielkiego youtubera 50/60 multi + łapki za konkurs SM gratuluje własnie stałeś sie:

,,10 Most Subscribed YouTube Channels - 2014 -"

Mnie tylko zastanawia po co Sensual daje sobie szargać opinie przez:

- Typa któremu padło nno w Gimnazjum dostał 2 krytyki i teraz siedzi w tej samej klasie.

- Stolarza który sam sobie wystrugał biurko do grania w metina oraz opierdala swoich graczy.

- Osobnika który potrafi powiedzieć tylko słowo ,,OK,,

Nie będę się tu rozpisywać bo każdy zna moja opinie jednak śmieszy mnie ze dalej to 200/300 osób tam gra ...

Kiedy nowa strona jestem ciekawy bo jest zapowiadana od startu :P a jedyne co się pojawia to filmy R3specta ;)

@edit Dziękuję za Wiadomość na Pw :)

restia.png

Dalej, pokazujesz ten filmik idioto ? Każdy ma go dosyć.

Dla mnie prawda jest taka, że gdybyś bana nie dostał, to by nic nie wyszło na jaw i dalej byś grał.

Z resztą to że ty nie grasz nie znaczy, że na serwerze gra 200/300 ludzi, bo wystarczy zobaczyć na eventach, czy też w weekendy. Na oko idzie powiedzieć, że gra 1k+ ludzi w wolnym czasie.

Człowieku sam szkoły nie skończyłeś, a piszesz tutaj o innych ? Z resztą kogo imteresuje ich życie prywatne. Pierw się popatrz na Siebie, a potem na innych.

Opublikowano

Dalej, pokazujesz ten filmik idioto ? Każdy ma go dosyć.

Dla mnie prawda jest taka, że gdybyś bana nie dostał, to by nic nie wyszło na jaw i dalej byś grał.

Z resztą to że ty nie grasz nie znaczy, że na serwerze gra 200/300 ludzi, bo wystarczy zobaczyć na eventach, czy też w weekendy. Na oko idzie powiedzieć, że gra 1k+ ludzi w wolnym czasie.

Człowieku sam szkoły nie skończyłeś, a piszesz tutaj o innych ? Z resztą kogo imteresuje ich życie prywatne. Pierw się popatrz na Siebie, a potem na innych.

1. Chłopczyku sam poprosiłem Shizera aby mnie zbanował. Osoby które były na grze wiedza ze napisałem coś w tym stylu ,, Michale zbanuj mi konta widzimy się na YT Film już Hostuje,,. Sam tego nie potrafił zrobić wiec czekał na Sensuala.
  2. Podałem passy do moich kont na wołaczu aby zbanował pół waszego serwera i tak się stało. (banował na powiązane) Potem gracze pisali na forum ze zostali zbanowani a nie wiedza za co.
  3. Zacytowałem ten film aby przytoczyć fragment, wiec naucz się czytać ze zrozumieniem bo tę umiejętniej każdy ,,zdolny,, dzieciak osiąga w 3 kl Podstawówki, jak narazie ,, Jp Armia,, Shizera zalicza się do graczy 13 Lat+
  4. Odwiedzam często ,,wasz,, serwer ;) Ale powodu już nie podam. W Jinno nikogo nie ma, Chunjo ZOSTAŁO USUNIĘTE NIEDAWNO ! a w Shinsoo jest może 20/25 shopow max ;> Pewnie macie ukryte ch5 na którym siedzi te 1k graczy ? A ja o tym nic nie wiem.

5. A jeśli dalej myślisz ze oni mnie zbanowali bez mojej wiedzy to proszę bardzo:

sgil.jpg

Dalsza część rozmowy i wiele innych zostawię na next odcinek ;)

Jednak Gimnazjum zdałem bez problemu, jeśli ktoś tam zostaje to gratuluje mu w przyszłości ;)

Jesteś tak głupi i nic nie rozumiesz albo lubisz jak Ci ktoś pluje w twarz.

Bez urazy.

Słowo końcowe: widzisz jednak wiele ludzi to ,,imteresuje,, bo piszą do mnie na Pw o przekrętach a nawet wysyłają mi ss dotyczące Administracji.

​Kiedy będzie Dung na 50 poziom obiecany od startu ? Nie mam na myśli wo ;)

@Edit Jeśli mnie nie znasz i ze mną nie rozmawiałeś to czemu mnie nazywasz idiota ? Narazie reprezentuje większy poziom intelektualny od Ciebie wiec jeśli ja jestem idiota to czym Ty jesteś ?

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...