Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Restia.eu [Dedyk] [Medium]

ShizeRxRestia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 525
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jest bardzo spoko co wy od niego chcecie ?

Zresztą Administracja napisała już prawdę ;)

Opublikowano

heheszky xDD

Mam pytanie do Administracji, bo pod filmikiem tam się bronili itd...

1. dlaczego RespecT wbija lv komendą jankowi <<<< czy to jest u was dozwolone na serwerze ?

1390144171-U592769.png

Opublikowano
www.restia.eu

BRAK ODPOWIEDZI

forum.restia.eu

BRAK ODPOWIEDZI

ts3 Resti 

BRAK ODPOWIEDZI

Przykro mi panie i panowie ale serwer chyba padł :( a bardzo fajny był :P

Opublikowano

Hm... Wiecie co.. Zarobili pewnie nieźle na tym gównie :) Może na pierwszy rzut oka serwer był fajny ale jedno mnie cieszy. :)

W ŚWIECIE YOUTUBA I NAGRYWANIA METINA SĄ JUŻ SKOŃCZENI.

NIektórym można było wybaczyć , jak Buenie , że nie wyszedł mu serwer bo np. nie ogarniał albo ktośgo oszukał. Ale tutaj widać wyraźne przekręty i posiadanie w głebokim poważaniu resztę graczy serwera :)

Łubudubu Je*** Restie Shizera i R3specta i Sensuala :) !

Opublikowano

Hm... Wiecie co.. Zarobili pewnie nieźle na tym gównie :) Może na pierwszy rzut oka serwer był fajny ale jedno mnie cieszy. :) W ŚWIECIE YOUTUBA I NAGRYWANIA METINA SĄ JUŻ SKOŃCZENI. NIektórym można było wybaczyć , jak Buenie , że nie wyszedł mu serwer bo np. nie ogarniał albo ktośgo oszukał. Ale tutaj widać wyraźne przekręty i posiadanie w głebokim poważaniu resztę graczy serwera :) Łubudubu Je*** Restie Shizera i R3specta i Sensuala :) !

sensual co ma do tego ? :)

Opublikowano

Sensual był tutaj technikiem i pracował na serwerze :).

Na filmikach jest pokazane jak siedizał z nimi na ts3. I to właśnie Sensual na "rozkaz" Shizera aka Gimba , przelał temu Jankowi te SM'y ;)

Także uczestniczył więc w przekrętach :)

Opublikowano

Sensual na Resti obejmował stanowisko technika, nie miał nic wspólnego z prowadzeniem tego serwera przez Administracje. Ten serwer w końcu działa, czy padł?

Opublikowano

Sensual na Resti obejmował stanowisko technika, nie miał nic wspólnego z prowadzeniem tego serwera przez Administracje. Ten serwer w końcu działa, czy padł?

Myslisz sie kolego Tylko Sensual ma dostęp do Bazy Danych Shizera i Respecta można nazwać ,,sponsorem,,

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

Myslisz sie kolego Tylko Sensual ma dostęp do Bazy Danych Shizera i Respecta można nazwać ,,sponsorem,,

no ale Sensual wykonywał tylko polecenia z tego co widziałem .... Shizer czy respect mówił a on wykonywał ... serwer miałbyć shizera i respecta... a sensual tylko technikiem...skoro płacili sensualowi to on tylko wykonywał co mu kazali ...

Skoro " pracuje " to wykonuje polecenia i nie obchodzą go rezultaty ... w końcu to tak naprawdę nie jego serwer ... on ma tylko dostęp bo bazy i tyle...

Gratulacje, nie spodziewałem się tego, ale ładnie polecieli xD

Fajnie się na hardzie lv komuś dobija xDDD

1390144171-U592769.png

Opublikowano

no ale Sensual wykonywał tylko polecenia z tego co widziałem .... Shizer czy respect mówił a on wykonywał ... serwer miałbyć shizera i respecta... a sensual tylko technikiem...skoro płacili sensualowi to on tylko wykonywał co mu kazali ...

Skoro " pracuje " to wykonuje polecenia i nie obchodzą go rezultaty ... w końcu to tak naprawdę nie jego serwer ... on ma tylko dostęp bo bazy i tyle...

Gratulacje, nie spodziewałem się tego, ale ładnie polecieli xD

Fajnie się na hardzie lv komuś dobija xDDD

Szczerze wołałbym komuś dać te 5 lvli .bo dostał bana za bugowanie ,a pomyśl jakby go nie odbanowali i nie dali mu Lvli to by nabugował w chuj SMów i by serwer rozpierdolili i by było s2.. :) jak dla mnie godnie się zachowali ,bo co mieli zrobić? Janek by im serwer rozpierdolil i to w chuj łatwo:)

@Jak ktoś ma jakieś propozycje co by on zrobił na tym miejscu to napiście

Opublikowano

Szczerze wołałbym komuś dać te 5 lvli .bo dostał bana za bugowanie ,a pomyśl jakby go nie odbanowali i nie dali mu Lvli to by nabugował w chuj SMów i by serwer rozpierdolili i by było s2.. :) jak dla mnie godnie się zachowali ,bo co mieli zrobić? Janek by im serwer rozpierdolil i to w chuj łatwo:)

@Jak ktoś ma jakieś propozycje co by on zrobił na tym miejscu to napiście

No nie powiedziałbym .... mam troszkę inne zdanie co do tego.

Teraz powstała moda na to że jak ktoś ma powyżej 1k widzów to musi mieć swój serwer i chuj bo jest .. " lets Plejerem "

Jak wiadomo mieli technika jednego z lepszych sensuala ... no ale chyba pamiętamy jak padła Algoria :) bug z sm itd.

To po jakiemu to ma być ... że nie wiedzą jak naprawić czy zabezpieczyć stronę by nie bugował to spełniają każdą zachciankę kolesia ? bo on chcę lv ... bo on chce smy .. bo on chce nie wiadomo co jeszcze...

To się w takim wypadku nie stawia serwera, bo to nie jest sprawiedliwe dla kogoś, kto męczy nocki i wydaje hajs by być najlepszym ... a administracja zastraszona bo nie wie jak naprawić sm daje co tylko

chce gracz ? ... wyłącza się serwer w takim wypadku i jak najszybciej naprawia to co nie działa dobrze, a nie rozdaje smy i lv ..

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Jak myślisz , dlaczego dali mu te lv itp.? Chyba nie bez powodu , ahizer i respect maja max 16lat , to im się o hajsie dni , i w tym wieku nie potrafią zachować tj. Profesjonalizmu ;)

Aw@ skąd trute

Opublikowano

No nie powiedziałbym .... mam troszkę inne zdanie co do tego.

Teraz powstała moda na to że jak ktoś ma powyżej 1k widzów to musi mieć swój serwer i chuj bo jest .. " lets Plejerem "

Jak wiadomo mieli technika jednego z lepszych sensuala ... no ale chyba pamiętamy jak padła Algoria :) bug z sm itd.

To po jakiemu to ma być ... że nie wiedzą jak naprawić czy zabezpieczyć stronę by nie bugował to spełniają każdą zachciankę kolesia ? bo on chcę lv ... bo on chce smy .. bo on chce nie wiadomo co jeszcze...

To się w takim wypadku nie stawia serwera, bo to nie jest sprawiedliwe dla kogoś, kto męczy nocki i wydaje hajs by być najlepszym ... a administracja zastraszona bo nie wie jak naprawić sm daje co tylko

chce gracz ? ... wyłącza się serwer w takim wypadku i jak najszybciej naprawia to co nie działa dobrze, a nie rozdaje smy i lv ..

Heh widze na jakim my poziomie rozmowy jesteśmy bugowało się kupony z SMami przez handel wogle nic związane z ISem ,połowa innych serwerów miała ma tego buga .. Mieli 2 mozliwości spełnić zyczenia janka albo miec rozjebany serwer wiec nie pierdolcie o hajsie itp ,bo to gowno prawda :)

Opublikowano

Nie prawda mieli jeszcze jedną opcję przedstawić rzetelne fakty graczom jak wygląda sytuacja i nie musieliby zgadzać się na szantaż Janka. Nie pomyśleli i zachowali się nieodpowiedzialnie, bez sensu ich bronisz P4ckeR, bo sam dobrze wiesz, że było dużo wyjść z tej sytuacji a wybrali najłatwiejsze, lecz najbardziej niebezpieczne.

Opublikowano

Nie prawda mieli jeszcze jedną opcję przedstawić rzetelne fakty graczom jak wygląda sytuacja i nie musieliby zgadzać się na szantaż Janka. Nie pomyśleli i zachowali się nieodpowiedzialnie, bez sensu ich bronisz P4ckeR, bo sam dobrze wiesz, że było dużo wyjść z tej sytuacji a wybrali najłatwiejsze, lecz najbardziej niebezpieczne.

Nie rób ze mnie bandyty Widziałeś Film ? I Rozmowę pomiędzy nami ? Postawiłem warunki i je negocjowaliśmy wiec to nie było tak ze Dawaj to albo masz po serwie bo ja sie z nimi chciałem dogadac.

@Up 2 Trutka z WW albo Baronki :)

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

Nie rób ze mnie bandyty Widziałeś Film ? I Rozmowę pomiędzy nami ? Postawiłem warunki i je negocjowaliśmy wiec to nie było tak ze Dawaj to albo masz po serwie bo ja sie z nimi chciałem dogadac.

@Up 2 Trutka z WW albo Baronki :)

Nie chciałem Cię nazwać bandytą, oglądałem film cały. Mój błąd bo mogłeś do odebrać źle. Ale masz rację dlatego dalsza część wypowiedzi jest jaka jest.

Opublikowano

Gra na tym serwerze nie ma sensu
Administracja widzę sama wykańcza serwer, choć tak dobrze działał.
Powodzenia życzę w takim razie, choć większość ludzi już się utlenia z w/w serwera to i tak życzę żeby tak się w dużej mierze nie stało.
Pozdrawam

arhon

Opublikowano

Tylko ja ich nie bronie ,a po 2 oni nie wiedzieli jak to się buguje :) ,bo to nie był bug z ISem ze stronki czy wlam ,ale cięzki do odkrycia ,bo ty taki grubasek napewno byś tego nie odkrył:)

Budowniczy
Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=Sa1V7cgLxKc

A jak Administracja wytłumaczy te sytuację?

"JaneK jak coś dam Ci lvle a graczom napiszę na forum, że NIBY nie zliczało Tobie poziomów w rankingu." To jest [GA]ShizeRa głos, więc już zostały tutaj naruszone prawa administracji, rozdawanie poziomów.

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=Sa1V7cgLxKc

A jak Administracja wytłumaczy te sytuację?

"JaneK jak coś dam Ci lvle a graczom napiszę na forum, że NIBY nie zliczało Tobie poziomów w rankingu." To jest [GA]ShizeRa głos, więc już zostały tutaj naruszone prawa administracji, rozdawanie poziomów.

Lol, przeciez przed Toba jest dyskusja o tym.

Pozatym na serwerze zostali juz tylko fanboje gimbaza i idioci, ktorzy lubia grac na serverach oszustow :)

Na filmiku wyraznie widac wszystko.

zhda.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...