Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Pursuit Bot

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 495
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ustawilem w grze rozdzielczosc 800x600, zamknalem okno "News" a kiedy klikam "start" nic sie nie dzieje. Wszystko stoi ;/

Musisz mieć wyświetlone menu jakiegoś pościgu i wtedy naciskasz "Start".

Opublikowano

nbie bardzo rozumiem bo jestem nowy nfs world. A chailem sobie na start troche gotowki dorobic dzieki temu programowi. Wszystko w teorii dziala ale samochod po starcie stoi.

Czy jakis lv jest wymagany?

Gdzie jest to menu wyscigow. Dzieki za szybka odpowiedz.

Dobra świetna sprawa, Dałem rade to ogarnąć : D

Opublikowano

elo :) mam problem zrobiłem wszystko jak w instrukcji stanąłem przy pościgu nacisłem start i nic co jest?

a jak stoje przy wysigu na okrazenia to mnie przenosi stoje w miejscu i nic tylko 1 wyscig mi nalicza i już

No oneunderstands my world...

Opublikowano

Na dodatkowe miejsca na auta nie działa :huh:

Ten bot służy do wbijania kasy i lv, darmowe miejsca zdobywasz jego starszą wersją, poradnik:

http://www.mpcforum.pl/topic/1054113-poradnik-darmowe-miejsca-na-auta-w-garazu/

elo :) mam problem zrobiłem wszystko jak w instrukcji stanąłem przy pościgu nacisłem start i nic co jest?

a jak stoje przy wysigu na okrazenia to mnie przenosi stoje w miejscu i nic tylko 1 wyscig mi nalicza i już

Rozdzielczość 800x600, tryb gry w oknie?

Okno gry na środku ekranu?

Bot podejmuje pościg czy nie?

HB5fLf7.png

Opublikowano

wyłączyłem zaporę i antywirusa i oprócz tego to nic więcej.

"System Windows nie może uzyskać dostępu do określonego urządzenia, ścieżki lub pliku. Możesz nie mieć odpowiednich uprawnień, aby uzyskać dostęp do elementu"

Opublikowano

wyłączyłem zaporę i antywirusa i oprócz tego to nic więcej.

"System Windows nie może uzyskać dostępu do określonego urządzenia, ścieżki lub pliku. Możesz nie mieć odpowiednich uprawnień, aby uzyskać dostęp do elementu"

Uruchom jako administrator.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Witam mam problem, mam ten plik nfsw_pursuitbot.exe i jak go włączam to nic się nie dzieje (zapora i antywirus wyłączony i uruchamiany jako administrator) Czy potrzeba pierw włączyć grę?

Opublikowano

Witam mam problem, mam ten plik nfsw_pursuitbot.exe i jak go włączam to nic się nie dzieje (zapora i antywirus wyłączony i uruchamiany jako administrator) Czy potrzeba pierw włączyć grę?

Tak, najpierw uruchamiamy grę, a później bota.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Bardzo fajne.

Chociaż niewiem czy sie nie pomyliłeś, mi wychodzi że zarabia 7mln na godzinkę, ale ile by nie zarabiał to jest chyba najbardziej "wydajnym modelem".

Także, polecam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...