Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Pursuit Bot

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo fajne.

Chociaż niewiem czy sie nie pomyliłeś, mi wychodzi że zarabia 7mln na godzinkę, ale ile by nie zarabiał to jest chyba najbardziej "wydajnym modelem".

Także, polecam :)

Około, to zależy od wielu czynników.

Ten bot działa na pościgach? wykrywalny?

Działa tylko na pościgach, nie jest wykrywalny (a przynajmniej nie na chwilę obecną).

HB5fLf7.png

• Odpowiedzi 495
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hmm możliwe, ale na CHICANE-US mi działa, jedynie na APEX-EU nie działa, zużywa powerupa, ale nie odpala się

Wina lagów, spowodowanych przeciążeniami serwerów (duża liczba graczy online).

HB5fLf7.png

Opublikowano

Witam mam problem. Nie wiem czy to jest związane z tym botem. Nie działają mi powerupy, gdy włączam nitro to nic się nie dzieje a osiągnięcie "użyte wzmocnienia" jest progres. Czy tylko niektórzy mają problem z tymi powerupami? Mój znajomy nie ma takich problemów na apexie a ja mam.

Opublikowano

Witam mam problem. Nie wiem czy to jest związane z tym botem. Nie działają mi powerupy, gdy włączam nitro to nic się nie dzieje a osiągnięcie "użyte wzmocnienia" jest progres.

Nie jest to spowodowane działaniem bota.

Jest to wina przeciążenia serwerów (duża liczba graczy).

HB5fLf7.png

Opublikowano

Wiadomo coś o postępie prac EA?

Nie informują graczy o takich problemach, gdyby serwery były wyłączone, to moglibyśmy spodziewać się wiadomości od nich (ale na szczęście tak nie jest).

Teraz jest nieco lepiej (około 19 grałem i power-upy dało się aktywować).

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...