Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe miejsca na auta w garażu

Roiccrx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Trick istnieje już od jakiegoś czasu więc trzeba korzystac póki pora.

Przedstawie wam sposób na zwiększenie ilości miejsc w garażu jak i równocześnie dzięki temu na zdobycie koenigsegga CCX:

- Wymagany będzie poziom kierowcy 60

- Grę należy uruchomić w rozdzielczości 800x600 (nie tryb okienkowy) !

- Oprócz tego potrzebny nam będzie PursuitBot w wersji v1594

Download:

http://www46.zippyshare.com/v/48123044/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/url/1ff8067f6c6076ea5cdcc4007577b02e3a2a403ba5cec126f33af601a472be0e/analysis/1380208276/

I teraz jak to działa?

- Uruchamiamy grę w rozdzielczości 800x600

- Wchodzimy do Dilera Samochodowego i dalej do kupowania aut

- Teraz uruchamiamy PursuitBota (jeśli nie będzie chciał się uruchomić to jako administrator) ale bota nie startujemy! Program ma być tylko uruchomiony w trybie spoczynku

- Wracamy do gry i kupujemy miejsca w garażu za darmo

Przypominam, że sposób ten używacie na własną odpowiedzialność, nie zapewniam, że sposób jest w 100% bezpieczny.

Jednakże nie odnotowano do tej pory ukarania użytkownika gry za powyższą działalność.

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

• Odpowiedzi 277
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sposób działa, nie wieże w to :D Winą że sposób nie działał jest zła wersja bota'a. Na dole macie odpowiednią wersje bota wraz ze skanem, bugujcie i nabijajcie kasę aby osiągnięcia robić ;) Nie znalazłem info o jakimkolwiek banie za to :P

Opublikowano

Pewnie, działa bez problemu, cos musicie źle robić albo już fixnęli :P

Sprawdzałem go dziś 2 razy i mam 1xx Sb a kupiłem bez problemu kilka miejsc.

Jak odpalacie grę?

I 2 pytanie czy hack w temacie z MPC jest w wersji 1594?

/edit. Problem wynika ewidentnie z wersji pursuit bota. Sprawdziem i link został niepotrzebnie edytowany.

Ponownie zamieszczam link do poprawnej wersji bota tym razem na tym samym hostingu co w temacie oficjalnym bota.

skany były wiec nie będę robił od nowa :)

/szarlotek. W moim wirusy? Wersja która jest w temacie MPC ma tyle samo wirusów co a którą dałem ^^ Obejrzyj sobie skany.

To jest ten sam program lekko nadpisany ^^

142g9ox.png

Opublikowano

Nic nie działa . Rzuć jakieś konkretne dowody , iż ktoś takie coś wykonal , ponieważ pod żadnym względem nie dziala , jak kolwiek ustawi się grafikę , kiedykolwiek wlaczy sie bota etc .

Jeżeli jest to jakiś inny bot , rzuć mi linka na pw co i jak bo coś wątpie . Oczywiscie download na pw ;]

Opublikowano

Nic nie działa . Rzuć jakieś konkretne dowody , iż ktoś takie coś wykonal , ponieważ pod żadnym względem nie dziala , jak kolwiek ustawi się grafikę , kiedykolwiek wlaczy sie bota etc .

Jeżeli jest to jakiś inny bot , rzuć mi linka na pw co i jak bo coś wątpie . Oczywiscie download na pw ;]

Działa ;)

Bugujcie póki można.

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/url/1ff8067f6c6076ea5cdcc4007577b02e3a2a403ba5cec126f33af601a472be0e/analysis/1380208276/

Plik jest czyty.

HB5fLf7.png

Opublikowano

HAHA ! Nie wierze! 150 miejsc teraz tylko zbic kase na bocie : DDDDDDDDDD

I nadmienie , iż EA znow dalo się Wyr*chać przez nagminne łatki sratki przez ktore dodawane były samochody . Wątpie troszke , żebyśmy uszli bez banow , ale co tam :D .

Kupujcie z umiarem !

Opublikowano

Uruchamiasz jako admin? Może nie zauważyłeś, że bot działa czasem uruchamia się zminimalizowany, zobacz na pasku zadań przy ikonie NFSA czy jest 2 zakładka czyli właśnie bot :)

142g9ox.png

Opublikowano

Trudna sprawa, nie spotkałem się jeszcze z takim tematem na forum. Zwykle na Win8 były problemy i ustawienia zgodności pomagały ^^

Jeszcze zapytam czy ewentualnie nie używasz nic innego, żadnych trainerów przed włączeniem bota?

142g9ox.png

Opublikowano

Wchodzisz tam gdzie kupujesz auta , wlaczasz bota i kupujesz 150 miejsc lub wiecej , najlepiej 300 xD Po tej akcji beda konta sprawdzane co do jednego ..

Opublikowano

Potrzebny jest 60 lvl? bo mi sie dobijac nie chce..

//ale jak miejsca kupujemy za 0 tak? ;)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Wymagany 60lv kierowcy, na moim 25lv nie działało na Apexie, kupujesz za 0 ile chcesz. Polecam do tego program Tasker 2.0 i zostawić tak na 2 godzinki w nocy ;)

Opublikowano

Support EA nie wnika co masz na koncie w worldzie. Jedynie może sprawdzić transakcje, oraz ilość sb jaką masz na koncie. Sam dzwoniłem raz w sprawie BMW z zaproś znajomych do EA, i powiedzieli że nie mają możliwości sprawdzenia co sprzedałem, kupiłem, dostałem w grze, jedynie to sb widzą :)

Opublikowano

Dopóki EA się nie zorientuje (jeśli założymy, że to naprawią).

@EDIT

Ej, u mnie nie działa :/ Robię wszystko jak należy (60 lvl, 800x600, diler, bot), ale w grze wszystko bez zmian (wciąż za 500SB)...

PS. Co ciekawe bot przy próbie uruchomienia daje info "800x600 first" choć mam, dopiero w oknie rusza. Ale miejsc za 0 SB nie ma obojętnie czy w trybie pełnoekranowym czy nie.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

To ja mam inne pytanie. Ile miejsc muszę kupić aby wygrać koenigsegga CCX ? Mam już 150 miejsc a auta nie widać ;(

@Edit

Ok już wszystko wiem. Muszę mieć 150 aut :)

Opublikowano

To ja mam inne pytanie. Ile miejsc muszę kupić aby wygrać koenigsegga CCX ? Mam już 150 miejsc a auta nie widać ;(

@Edit

Ok już wszystko wiem. Muszę mieć 150 aut :)

Nie jest to osiągniecie które jak masz 150 miejsc dostajesz auto. To jest osiągniecie na zdobycie 150 aut, aktualnie na koncie musisz miec 150 aut, nie miejsc.

Opublikowano

i co zrobię sobie z pięć miejsc i banik ;) i wózki za speed bost pójdą w długą :D

A od kiedy za kupowanie miejsc są bany :D

Ten hack jest niewykrywalny tzn, że inni też mają dostać bany bo mają po 500 miejsc? :P

Bez przesady

142g9ox.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...