Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria [Dedyk] [Easy]

Invoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na serwerze jest duzo bryl z dungów.

Tylko, że z dungeonów lecą bryły które są warte 500k lub 1kk (nie pamiętam) także syf. 

A te po 500kk, niby jakiś Gm na ox dał dlatego jest taki szum. 

xD 

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer stoi? Strona i forum nie działają więc nie wiem, a chciałem popykać. ;)

Chyba nie, bo też właśnie chciałem zobaczyć co się dzieje na serwerze, a tu bum logowanie nie działa ;d 

xD 

Opublikowano

Czego nie ogarniasz ? tego że z dungeonów lecą bryłki złota (500k) a nie Bryłki rubinu (500kk) ?

Jestem prawie pewien, że z dungeonów lecą bryły rubinu, ale pewnie z jakimś serwerem pomyliłem.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Serwer umiera a administracja nic nie robi w tym zakresie. Całe szczęście wyjdzie S2 na co pewnie zwita większa liczba osób.

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

Opublikowano

Serwer umiera a administracja nic nie robi w tym zakresie. Całe szczęście wyjdzie S2 na co pewnie zwita większa liczba osób.

Strasznie źle postępują, stracili troszkę graczy i zamiast ratować serwer to robią s2, a szkoda ;) 

xD 

Opublikowano

A ktos moze wie kiedy wyjdzie s2? I czy bedzie podobny do tej Invori czy duzo zmienia?

Jeszcze nie wiadomo, z tego co wiem to wszystko to samo, ale inne zbr/bronie i serwer stawiany na source (?) jak coś, to mnie poprawcie. :D 

Opublikowano

Na serwerze z okazji urodzin serwera dropią różne skrzynie + dostępne są fajerwerki u NPC

Przez najbliższe 2 dni odbędzie się również dużo eventów typu OX, inwazje bossów, metinów itd.

Dodatkowo została dodana pierwsza część aktualizacji.

sygna1.png

Opublikowano

Na serwerze z okazji urodzin serwera dropią różne skrzynie + dostępne są fajerwerki u NPC

Przez najbliższe 2 dni odbędzie się również dużo eventów typu OX, inwazje bossów, metinów itd.

Dodatkowo została dodana pierwsza część aktualizacji.

a jakaś większa reklama będzie ? bo zbytnio nie chce mi się grać, jak widzę 500 on-line ^^ 

xD 

Opublikowano

Moim zdaniem na S1 nie ma co już grać, bo " niedługo " będzie wychodziła Invoria S2. Na 230 poziomie jedyne zajęcie to stanie w m1 bądź robienie dungeonów lub ulepszanie itemków, które i tak się nie przydadzą, bo nie ma z kim robić PvP ! Gdy wyjdzie S2 w m1 będzie stało z 10 osób . 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...