Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria [Dedyk] [Easy]

Invoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wygrzebałem SS z 27 kwietnia 2014:

Dodany obrazek

Był to najlepszy okres metina, serwer był najlepszy.

Przebijał wszystko, nie żałuje że grałem tu.

To był handel.. ach te sklepy :D

Dla invori moze byl to najlepszy okres ale ogolnie dla metina to byl to rok 2009.

Zero cheatow, oszustow, gralo sie fajnie na PLu jak i pierwszych serwerach prywatnych (np. Ymyt2).

A pamieta ktos starego dobrego Lomaxa ? :)

A co do invori cos nie dziala przypominanie hasla. Bo wpisuje, wpisusje i wyskakuje ze zly mail a na pewno dobry.

d5bkqz6-65cc8f5d-0cd6-44e8-8ee9-57967e50

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wygrzebałem SS z 27 kwietnia 2014:

f2va5i.png

Był to najlepszy okres metina, serwer był najlepszy.

Przebijał wszystko, nie żałuje że grałem tu.

To był handel.. ach te sklepy :D

xD Pozdrawiam Byly [TuT] Kahorii :3

Opublikowano

Opłaca się zaczynać od zera ? :) Czy nie bardzo ?

Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć.

[ Michel Quoist ]

Opublikowano

Coś ty teraz nie opłaca się grać na tym serwerze youtuberzy przestali nagrywać z serwera, administracja ma za przeproszeniem wyje**** na serwer, wysłałem przelew już około 2 miesiące temu do tej pory nie odzyskałem sm i nie otrzymam. wysłałem reklamację odpis to u nich wszystko działa poprawnie nic więcej nie mogą zrobić, pisałem do Array to pierwsze odpowiedź abym składał reklamację, a potem zero odzewu jak mi tak odpisali i mu to napisałem. Ja jestem już negatywnie nastawiony do tego serwera ale był naprawdę mega super dopracowany. Drugiego takiego jak invoria nie znajdziesz, coś słyszałem że ma s2 startować ale jeżeli wy się wgl. nie zajmujecie s1 to z s2 wam nic nie wyjdzie.

Pozdrawiam!

lubię to: 50 | 100 | 300 |

Pomogłem? Daj symboliczne lubię to!

Opublikowano
xD Pozdrawiam Byly [TuT] Kahorii :3

hahaha xD

Wybaczcie za spam z mojej strony ale zarzucę propozycje: 

- czy grałby ktoś na Invorii starej czyli max level 200 ? Taki jaki właśnie był na początku !

Przecież to było by cudne, wszystkie serwery bił by na głowę.

Trzymaj Kahori na pocieszenie.

Piękny 27 kwietnia EVENT był z Wielkanocnymi Jajkami !

16m2jq.png

Tak czy siak nostalgia co do serwera jest. Czekać trzeba na s2 bo tutaj nie ma sensu zaczynać ;d

Heniek.

Opublikowano

hahaha xD

Wybaczcie za spam z mojej strony ale zarzucę propozycje: 

- czy grałby ktoś na Invorii starej czyli max level 200 ? Taki jaki właśnie był na początku !

Przecież to było by cudne, wszystkie serwery bił by na głowę.

Trzymaj Kahori na pocieszenie.

Piękny 27 kwietnia EVENT był z Wielkanocnymi Jajkami !

16m2jq.png

Tak czy siak nostalgia co do serwera jest. Czekać trzeba na s2 bo tutaj nie ma sensu zaczynać ;d

Hyhyhyhy :3 ja zawsze osiedlową laciną :D

Opublikowano

Ja eq zdążyłem sprzedać i radze to innym, ponieważ serwer zmierza w dół = sięga dna :D

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

Opublikowano

Witam, 

eventpremium.png

W dniu dzisiejszym mamy dla Was niespodziankę ! 

Jako, że serwer ma już ponad rok i przebiliśmy magiczną barierę 120tys kont oraz blisko 200tys postaci mamy dla Was extra bonusy! 

1. Do każdego konta na serwerze zostało dodane 320SM (równowartość 23,37zł).

2. Na serwerze zostaną uruchomione bonusy (już od jutra).

3. Promocja w sklepie -30%! aktywna jeszcze jakieś 2-3dni 

4. ...+ dodatkowa niespodzianka już wkrótce 

Zapraszamy do gry 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Mamy nadzieję, że ta niespodzianka to beta s2 :)

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Witam, 

eventpremium.png

W dniu dzisiejszym mamy dla Was niespodziankę ! 

Jako, że serwer ma już ponad rok i przebiliśmy magiczną barierę 120tys kont oraz blisko 200tys postaci mamy dla Was extra bonusy! 

1. Do każdego konta na serwerze zostało dodane 320SM (równowartość 23,37zł).

2. Na serwerze zostaną uruchomione bonusy (już od jutra).

3. Promocja w sklepie -30%! aktywna jeszcze jakieś 2-3dni 

4. ...+ dodatkowa niespodzianka już wkrótce 

Zapraszamy do gry 

I co mi z tych SM, jak na serwerze gra 300 osób ? Lepiej byście zainwestowali w większą reklamę + przeszli na nowe pliki Source. Teraz jak wchodzę na invorie to aż żal mi jej, jeden z lepszych serwerów stał się jednym wielkim gównem na którym gra 300 osób. No nic powodzenia. 

xD 

Opublikowano

I co mi z tych SM, jak na serwerze gra 300 osób ? Lepiej byście zainwestowali w większą reklamę + przeszli na nowe pliki Source. Teraz jak wchodzę na invorie to aż żal mi jej, jeden z lepszych serwerów stał się jednym wielkim gównem na którym gra 300 osób. No nic powodzenia.

Gord ty tylko o jednym i tym samym pierd.lisz pliki source.... Jakby to bylo kurw nie wiadomo co. Invoria nie ma po dodawac to bo wystarcza im to co maja, a do tego juz niebawem s2

Opublikowano

Gord ty tylko o jednym i tym samym pierd.lisz pliki source.... Jakby to bylo kurw nie wiadomo co. Invoria nie ma po dodawac to bo wystarcza im to co maja, a do tego juz niebawem s2

Czyli lepiej żeby nic nie robili? Nic nie zrobią z S1 to po starcie S2 padnie.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Dałem tylko przykład, bo jak na razie to nic nie robią a ilość graczy zamiast wzrastać dnia na dzień spada, jak s2 wystartuje to pewnie max 100 osób będzie. 

Powodzenia. 

xD 

Opublikowano

Czemu tak mało? Z tego co pamiętam to grało ponad 1k luda :O

Gord. ale to nie zależy czy serwer na source czy nie. Na starszych game'ach też postawisz dobry serwer i też będzie 1k typa albo i więcej. Wszystko zależy od tego czy administracja siedzi w grze, słucha graczy, eliminuje bugi i nude. ;)

Source to jest tylko ułatwienie spełnienia marzeń zagorzałych metińczyków :D

jTcRYR7.jpg

Opublikowano

Czemu tak mało? Z tego co pamiętam to grało ponad 1k luda :O

Gord. ale to nie zależy czy serwer na source czy nie. Na starszych game'ach też postawisz dobry serwer i też będzie 1k typa albo i więcej. Wszystko zależy od tego czy administracja siedzi w grze, słucha graczy, eliminuje bugi i nude. ;)

Source to jest tylko ułatwienie spełnienia marzeń zagorzałych metińczyków :D

Latyna i inni Gamemasterzy dawali sobie na oxie "prywatnym postacią" Full EQ na 230 oraz XXX brył i zaczęli to sprzedawać oraz rozdawać innym. Poza tym Array ma totalną olewkę i zamiast zająć się i ogarnąć s1 postanowił mieć wyrypane w wszystko i zrobić nowy serwer którym będzie invoria s2. I tyle. 

@1361622928-U485574.pngTiTer

Boshe, jeżeli chodzi o te pliki do dałem tylko i wyłącznie przykład co może być dodane, by na serwerze było lepiej i zachęciło innych graczy, nie koniecznie muszą być to te pliki lecz jakieś inne fajne nowości. 

xD 

Opublikowano

@GordOnix ;) no ale jeżeli robili takie coś to wątpie żeby wbili jeszcze raz na ten sam serwer. Chyba że by zrobili reset kont, zmienili administracje i wystartowali pod inną nazwą w co wątpie. a s2 im gówno da bo jeżeli będą robić to co robią to napewno długo to nie postoi.

A na source to trzeba mieć naprawdę dobry pomysł żeby ludzie wbili i dużo bugów na początku wyeliminować ;) Wątpie żeby im się chciało..

jTcRYR7.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...