Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria [Dedyk] [Easy]

Invoria

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer był jak marzenie, jak był max 200lvl itd. Teraz nie widzę sensu rozpoczynania od nowa gry tutaj. Liczę że postawicie jakiś nowy, super projekt, bo potraficie to zrobić.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Serwer był jak marzenie, jak był max 200lvl itd. Teraz nie widzę sensu rozpoczynania od nowa gry tutaj. Liczę że postawicie jakiś nowy, super projekt, bo potraficie to zrobić.

Wszystko zaczęło się sypać jak dodali drop Rubinów z Dngeonów, teraz ten serwer już nie ma sensu a ilość graczy drastycznie spadła. 

xD 

Opublikowano

Byl czas kiedy to invoria gorowala nad dreikonem.Gordonix pamietasz gdy porownywales ilosc osob na obu tych serwerach?:)

Nigdy bym nie przypuszczal,ze role sie odwroca o 180%. Domyslam sie,ze obecnie z liczba graczy krucho,bo nawet zrezygnowaliscie z licznika.

Opublikowano

Maja byc nowe aktualizacje ale brylek nie usunieto wczoraj koles pokazywal mi na handlu 6 k brylek po 500 kk wiec dalej nie ma rownych szans.

No coz sa rowni i rowniejsi a konto to jest jednego kid moderatora z forum pozdro Invoro :)

Opublikowano

Nic tylko zrobić restart serwa hehe. Gra nie ma sensu jak gracze mają po 1-5k brył...

Zobaczymy tą nową aktualizacje, ale ci co mają bryły to nie muszą już nic dropić. Mogą mieć wszystko, a nowy gracz będzie zap*erdzielał nocami, żeby dorównać tym co skorzystali na takiej wpadce adminów.

Pozdro dla adminów. To już nie pierwszy raz się takie coś zdarzyło...

Opublikowano

Dno, kiedyś afera z kopiowaniem smoczej alchemii a teraz 10k bryłek w EQ :)  Gospodarka padła, ludzi z dni na dzień coraz mniej, tylko czekać na koniec albo rozdać EQ bo i tak nikt nie przyjmie ;)

36312214307482163419.jpg

Opublikowano

Jak zaczynałem grać, to było pełno ludzi, a teraz serwer idzie w złą stronę...

A administracja zamiast ratować serwer, kompletnie nic nie robi. Nie wiem co się stało z tym Array, kiedyś mu zależało a teraz ... 

xD 

Opublikowano

A administracja zamiast ratować serwer, kompletnie nic nie robi. Nie wiem co się stało z tym Array, kiedyś mu zależało a teraz ... 

Jak widzę na dreikonie się wzięli i serwer jest w topce.

579571423327107377857.png

Opublikowano

77081402987301231201.jpg

Invoria zdechła

Jakieś 3-4 miesiące temu w mieście było tyle sklepów ze to głowa mała, a teraz widać że serwer idzie ku śmierci naturalnej. Widziałem, że mają być jakieś aktualizacje ale chyba nie uratują już tego serwera.

Opublikowano

Żal mi troszkę tego serwera bo był naprawdę dobry, chodzi mi tu o czasu gdzie chodziło się na wieże i avalane. No nic, być może nowy projekt będzie lepszy. 

xD 

Opublikowano

Żal mi troszkę tego serwera bo był naprawdę dobry, chodzi mi tu o czasu gdzie chodziło się na wieże i avalane. No nic, być może nowy projekt będzie lepszy. 

Mi też szkoda, czasu poświęconego na serwer.

Opublikowano

Gadacie sobie w sumie nic nie wiecie, jak byście czytali forum to byście wiedzieli że mnie nie ma od 8 do 21 września, a teraz bede sie przeprowadzał to też mam mniej czasu, a ten serwer nie padnie, wiele razy miał gorsze/lepsze chwile a stoi dalej i będzie stać. :P Reklama też będzie, i mogę wam obiecać że jeśli ten serwer padnie to ja skończe z metinem i więcej już serwerów robić nie bede, a nie zamierzam go zamykać i stać będzie, tyle w temacie :P Na serwerze dalej gra po 700/900 osób w godzinach szczytu, może nie jest to tyle ile było kiedyś ale jak na serwer który stoi już rok w tych czasach to moim zdaniem jest dużo, gdzie wiekszość potrafi po max. pół roku paść, a reklama będzie. ;d

ps. na forum jest temat o aktualizacji, a serwer moze w niedalekiej przyszłości przeniose na source co da wieksze możliwości np. zwiekszone limity yang, wiecej stron eq etc.

sygna1.png

Opublikowano

Nosz ********* ile mam czekać na zaktualizowanie hostingów do pobrania gry!

Działa tylko jeden ,gdzie limit to 30kb/s !

Opublikowano

Gadacie sobie w sumie nic nie wiecie, jak byście czytali forum to byście wiedzieli że mnie nie ma od 8 do 21 września, a teraz bede sie przeprowadzał to też mam mniej czasu, a ten serwer nie padnie, wiele razy miał gorsze/lepsze chwile a stoi dalej i będzie stać. :P Reklama też będzie, i mogę wam obiecać że jeśli ten serwer padnie to ja skończe z metinem i więcej już serwerów robić nie bede, a nie zamierzam go zamykać i stać będzie, tyle w temacie :P Na serwerze dalej gra po 700/900 osób w godzinach szczytu, może nie jest to tyle ile było kiedyś ale jak na serwer który stoi już rok w tych czasach to moim zdaniem jest dużo, gdzie wiekszość potrafi po max. pół roku paść, a reklama będzie. ;d

ps. na forum jest temat o aktualizacji, a serwer moze w niedalekiej przyszłości przeniose na source co da wieksze możliwości np. zwiekszone limity yang, wiecej stron eq etc.

Jeżeli przejdziecie na source i będzie jakaś większa reklama, to chętnie powrócę na serwer. Także powodzenia. 

xD 

Opublikowano

Dodatkowo przypominam ze rekrutacja na moderatora forum jest otwarta, ts będzie działał niedługo ponownie a cala grafika clienta (lącznie z patcherem) niedlugo zostanie zmieniona by pasowała do nowej strony itd. 

minimum logowanie (jeszcze nie jest dokończone np. channele nie będzie wszędzie ch1)

tNFDFab.png

sygna1.png

Opublikowano

I tak gówno robisz na serwerze, rozdawać bryłki tylko potrafisz ze swoim gimbusowatym teamem. Nie da się już uratować tego privka.

Nie polecam.

~ Bo liczy się skill ~

e01db0d6044e848cmed.png

Opublikowano

Tak to jest dawać prawa gm :)

Sam się przekonałem jak to jest, tyle że mi nic nie zrobili, bo dali nie działające 6/7 bonusy dla swoich postaci.

Dlatego masz gm? Zablokuj mu wszystko niech lata i szuka botów nic poza. 

Co do serwera pamiętam jak oglądałem filmiki na yt o nim, wiedziałem że będzie o nim głośno i że będzie dosyć fajny.

Tak było, adm zarobili na nim sporo i nadszedł koniec proste jak w życiu. Żyjesz żyjesz i nie żyjesz :P

Wcześniej nie widziałem tego posta (bo mnie nie było :P) ale zaden gm, sgm czy jaka kolwiek ranga czy postać oprócz mojej nie ma komendy /i a nawet /m (zuo robią przez questa)

Cofka była przez to że GM (którego poniosły emocje i uwierzył w pewne fake które mu kolega napisał) dał itemy przez ox, po prostu go wlączył i dał, ale teraz mam zamiar zmienić by na ox dawało się dany item a nie wpisywało id :P

Serwer stoi, stać będzie i nie padnie ;d

sygna1.png

Opublikowano

Wcześniej nie widziałem tego posta (bo mnie nie było :P) ale zaden gm, sgm czy jaka kolwiek ranga czy postać oprócz mojej nie ma komendy /i a nawet /m (zuo robią przez questa)

Cofka była przez to że GM (którego poniosły emocje i uwierzył w pewne fake które mu kolega napisał) dał itemy przez ox, po prostu go wlączył i dał, ale teraz mam zamiar zmienić by na ox dawało się dany item a nie wpisywało id :P

Serwer stoi, stać będzie i nie padnie ;d

Liczę na usunięcie brył z dungeonów, oraz na reklamę i jakieś aktualizacje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...