Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria [Dedyk] [Easy]

Invoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Latyna, napisałem Ci na PW pewne pytanie ( w grze ) czekalem dobre 15-20 min na odpowiedź i nic, potem nagle tepasz się do mnie i ban?

Zadałem pytanie dot. PSC, czy wkońcu można handlować bryły za psc czy nie, na forum są tematy, sellne to za to itd.

Najlepiej to jest k***a zbanować zamiast odpisać.

Nie będę się bronił że " nie wiedziałem i ban" w chuju to szczerze mam, ale chyba twoim zajebanym obowiązkiem jest odpisywanie graczom.

Pozdro ;P ( Wyjebane mam w ten Wasz regulamin, najpierw go spolszczcie a pozniej pogadamy ) ;3

Pisać pare dni ( nawet w czasie gdy GM był on a nawet stałem obok niego) i dostać ban dopiero jak zadałem pytanie odnośnie tego.. No cóż porażka :D

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wcześniej nie widziałem tego posta (bo mnie nie było :P) ale zaden gm, sgm czy jaka kolwiek ranga czy postać oprócz mojej nie ma komendy /i a nawet /m (zuo robią przez questa)

Cofka była przez to że GM (którego poniosły emocje i uwierzył w pewne fake które mu kolega napisał) dał itemy przez ox, po prostu go wlączył i dał, ale teraz mam zamiar zmienić by na ox dawało się dany item a nie wpisywało id :P

Serwer stoi, stać będzie i nie padnie ;d

moze sobie teraz stac do woli razem z tymi tysiacami brylek ktore sa dalej .....

niestety placz nic tu nie da juz ze niby jest OK 

up@ co do Latyny hahaha brak slow najbardziej zalosna GM na invorii , ale cor zrobic jak tylko jej w glowie pomagac ,, swoim ,, xDDDDD

no tak tak nikt niem praw zapomnialem... xD

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Czekamy na s2 ale invofia juz calkiem pojdzie w zapomnienie.

Skąd info, że będzie s2? 

Serwera nie polecam, za dużo bryłek lata po serwerze. Nowy gracz już się nie wybije.. ( taka prawda )

Opublikowano

Skąd info, że będzie s2? 

Serwera nie polecam, za dużo bryłek lata po serwerze. Nowy gracz już się nie wybije.. ( taka prawda )

Żadnego s2 nie będzie, array robi nowy projekt który będzie nosił nazwę "Vimeya" a invoria będzie jednym serwerem. 

xD 

Opublikowano

Żadnego s2 nie będzie, array robi nowy projekt który będzie nosił nazwę "Vimeya" a invoria będzie jednym serwerem. 

Na forum invori jest informacja, że będzie s2 jeżeli takie coś nastąpi to na pewno zagram ;)

Opublikowano

Jak nie jak tak xD

S2 ma byc stawiany na source.

sygnatura2lg.png
Opublikowano

Jak nie jak tak xD

S2 ma byc stawiany na source.

Na forum invori jest informacja, że będzie s2 jeżeli takie coś nastąpi to na pewno zagram ;)

a no fakt, to z*********e, chyba również powrócę na serwer ;d 

xD 

Opublikowano

s2? Świetny pomysł! Jednakże mam wątpliwość, czy ludziom znowu będzie się chciało wszystko robić od nowa. Liczę na nowy system ulepszeń, jakiś unikalny, oby nie taki sam jak na s1 bo to by było po prostu nudne, wiedząc jakie na nas już itemki wyglądają. Bynajmniej mamy 100% pewności, że powstanie dobry serwer, pozostaje czekać.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

jak obecna sytuacja na serwerze?

No ładnie sobie posty nabijasz, pod każdą prezentacją to samo "jak obecna sytuacja na serwerze?" ale okej odpowiem Ci. Serwer jest dosyć stabilny, ale niestety ilość graczy dnia na dzień coraz mniejsza, no i niedługo wychodzi invoria s2 na nowych plikach suorce ;) 

xD 

Opublikowano

No ładnie sobie posty nabijasz, pod każdą prezentacją to samo "jak obecna sytuacja na serwerze?" ale okej odpowiem Ci. Serwer jest dosyć stabilny, ale niestety ilość graczy dnia na dzień coraz mniejsza, no i niedługo wychodzi invoria s2 na nowych plikach suorce ;)

niestety nie nabijam sobie posty, bo nie ma to jak mieć "fejm" i nabijać sobie posty.. :)

interesuje mnie jak sytuacja jest na serwerze, który już trochę stoi. ewent. może zawitam.

Opublikowano

Ten co nie nabija postow w kazdym temacie :DDDDDD

a brylki sa dalej w obiegu dlatego invoria padla

edit: trolololo tez sobie nabijam posty <3

x

Opublikowano

Tak są w obiegu, ponieważ ktoś Ci tak napisał :l jeżeli są to może dasz dowód jakiś? a no tak nie masz bo nawet nie zagrałeś na serwerze tylko wbijasz i spamujesz jakimiś gównianymi postami, żeby ludzie widzieli Twoją żałosną stronę którą reklamujesz w sygnie

Opublikowano

Na serwerze jest duzo bryl z dungów.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Tak są w obiegu, ponieważ ktoś Ci tak napisał :l jeżeli są to może dasz dowód jakiś? a no tak nie masz bo nawet nie zagrałeś na serwerze tylko wbijasz i spamujesz jakimiś gównianymi postami, żeby ludzie widzieli Twoją żałosną stronę którą reklamujesz w sygnie

Są brylki wystarczy cofnąć kilka stron wstecz

~ Bo liczy się skill ~

e01db0d6044e848cmed.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...