Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria [Dedyk] [Easy]

Invoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepiej się grało jak maksymalny poziom wynosił ~ 200. Wszystko było super, cacy - aż się nie chciało wylogowywać. Następne aktualizacje wszystko popsuły co widać patrząc dzisiaj na Invorie. Fajnie, jakby na drugiej odsłonie max był jednak 200, nie 220 lecz pewnie tego nie zmienią.

Ale s2 będzie zupelnie inny, inny system ulepszeń itd, więc czy taki lv będzie maksymalny czy taki to i tak będzie co innego.

sygna1.png

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę o dodanie obrazków.

Nie musimy dodawać obrazków:D 

To Nasza prezka. Może być jaka chcemy i może mieć 0 grafik... Wasze wymagania (mpcforum) spełniliśmy. 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Proszę o dodanie obrazków.

To co trzeba jest + obrazki w wiekszości dzialają, prezentacja jest zgodna z regulaminem i nie muszę aktualizować jej na zawolanie bo spełnia wszystkie warunki.

sygna1.png

Opublikowano

na oko z 50 osob.

Chyba masz zeza. 

Graczy jest mniej niż na początku ale na pewno jest w granicach 300-400 osób i ciągle dochodzą nowi.

Serwer polecam.

Opublikowano

Patcher nie działa, dodatkowo na serwerze jest mało osób, kiedyś było ich znacznie więcej.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Patcher nie działa, dodatkowo na serwerze jest mało osób, kiedyś było ich znacznie więcej.

Nie ma się co dziwić, skoro reklamy nie ma.

579571423327107377857.png

Opublikowano

brak reklamy jest winą tego, że nie działa patcher? xD

Czytanie ze zrozumieniem? Kolega @p4w6i4 napisał ''dodatkowo na serwerze jest mało osób, kiedyś było ich znacznie więcej.''

579571423327107377857.png

Opublikowano

Kiedy s2?

Array pisał, że szybciej niż w grudniu na pewno nie wystartują, także dokładnie nie wiadomo być może dopiero na drugi rok. 

mój błąd, bardzo przepraszam ;) odpowiedź co do s2 macie poniżej. 

Polecam serwer. 

xD 

Opublikowano

Array pisał, że szybciej niż w grudniu na pewno nie wystartują, także dokładnie nie wiadomo być może dopiero na drugi rok. 

Nigdy tak nie pisalem? Pisalem ze raczej w listopadzie.

ps. zeby wam patcher dzialal musicie pobrac nowego z strony.

sygna1.png

Opublikowano

Nigdy tak nie pisalem? Pisalem ze raczej w listopadzie.

ps. zeby wam patcher dzialal musicie pobrac nowego z strony.

GordOnix zawsze ma info nie wiadomo skąd...

Czyli w Listopadzie s2? bo ''raczej'' mnie jakoś nie zadowala.

Opublikowano

GordOnix zawsze ma info nie wiadomo skąd...

Czyli w Listopadzie s2? bo ''raczej'' mnie jakoś nie zadowala.

Oj tam, ja Gord też człowiek i mam prawo do pomyłki, najwidoczniej źle spojrzałem ; d 

Wszedłem do gry po dłuższej przerwie i dosyć ciekawe tło logowania i tła EQ etc daliście, bardzo przyjemnie wygląda, ale jak wszedłem do miasta to mnie zamurowało. Invorię znam z takich czasów ss : http://scr.hu/2rvo/5aznh a teraz prawie nikogo w mieście nie ma, aż mi żal tej invori ;d 

xD 

Opublikowano

GordOnix a Ty czasem masz inne zajęcie niż spamowanie na MPCforum pod każdym tematem? Skończyłeś grę na Invoria to po ciul się wypowiadasz i jeszcze piszesz info z dupy wzięte?  "Array pisał..."   Nic nie wiesz i tylko ludzi w błąd wprowadzasz.

Bez odbioru Panie wszechwiedzący.

Opublikowano

GordOnix a Ty czasem masz inne zajęcie niż spamowanie na MPCforum pod każdym tematem? Skończyłeś grę na Invoria to po ciul się wypowiadasz i jeszcze piszesz info z dupy wzięte?  "Array pisał..."   Nic nie wiesz i tylko ludzi w błąd wprowadzasz.

Bez odbioru Panie wszechwiedzący.

Jeżeli uważasz, że moje posty są spamem to czemu tych postów nie zgłosisz ? jakoś mam cały czas 0% na pasku. A jeżeli chodzi o te hejty w moją stroną od Ciebie, to nie wiem do czego dążysz, ale chcę abyś wiedział że  mam Ciebie głęboko w d***e. 

Co do serwera to oczywiście polecam, jedynym minusem jest ilość graczy. Fajnie by było gdyby weszła spora reklama, ponieważ dobrze mi się grało na serwerze i chętnie bym zagrał jeszcze raz, a tak to czekam na s2 ;) 

Serwer polecam i życzę powodzenia w dalszym rozwoju. 

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...