Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria [Dedyk] [Easy]

Invoria

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wie ktoś jakie jest  ID zmianek? chciałem zamieszać parę itemów innym bs i nie mogę;/

Już znalazłem.

Opublikowano

Red Las = Dobry zarobek na małym poziomie :)

https://www.youtube.com/watch?v=rMVtrC4WwPM

Yyyy nie ? Red las to zaden zarobek a nie dobry,nawet na low lvl . Jak sie nei znasz to nie udzielaj o,0. W podobnym czasie,co ty ta swoja ninja ubijesz kilka metkow,to ktos zrobi dt (badz ww pare lvli pozniej) i spokojnie tam zarobi na eq. 

Xaltor_eune_121_1_nozg.png

Opublikowano

Red Las = Dobry zarobek na małym poziomie :)

https://www.youtube.com/watch?v=rMVtrC4WwPM

Yyyy nie ? Red las to zaden zarobek a nie dobry,nawet na low lvl . Jak sie nei znasz to nie udzielaj o,0. W podobnym czasie,co ty ta swoja ninja ubijesz kilka metkow,to ktos zrobi dt (badz ww pare lvli pozniej) i spokojnie tam zarobi na eq. 

No szczerze to kolega ma racje gówno tam dropi, można sobie jedynie stalke lub bojowy i jakiś inny miecz dropnąć reszta to złom,  a te ulepki co tam jeszcze lecą to śmiechu warte, lepiej zrobić bodego/wp i robić dt.

Opublikowano

@Quarel™, czyżby zasady rekrutacji do Team nie obowiązywały każdego? Czy raczej ktoś za twoimi plecami dodaje sobie kumpli do zespołu? Ponieważ z tego co pamiętam nie było Otwartej Rekrutacji ostatnio niż ponad miesiąc temu. Popraw mnie jeśli się mylę.

http://zapodaj.net/657e6177ffa3f.png.html

T3RROR (NocnaZmora) był adminem i po prostu wrocił do team tak samo jak kiedyś MelGibson.

sygna1.png

Opublikowano

@Quarel™, czyżby zasady rekrutacji do Team nie obowiązywały każdego? Czy raczej ktoś za twoimi plecami dodaje sobie kumpli do zespołu? Ponieważ z tego co pamiętam nie było Otwartej Rekrutacji ostatnio niż ponad miesiąc temu. Popraw mnie jeśli się mylę.

http://zapodaj.net/657e6177ffa3f.png.html

Ehh... musiałem poukładać sobie kilka rzeczy i poszedłem na długi urlop, że tak to ujmę a teraz po prostu wróciłem na stare stanowisko.

Mam nowe konto na forum oraz nowy pseudonim, może to dziwnie wygląda, ale tak jest, w zespole jestem od samego istnienia serwera...

Pozdrawiam T3RROR.

Opublikowano

Serwer się sypie? Forum co chwile nie działa nie ma jak noobów zgłaszać. Help!

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

Opublikowano

W takim razie Przepraszam cię Quarel™ i Antive. Myślałem, że to coś innego ponieważ gdy przez chwilę forum działało widziałem niezadowolenie ze strony Gibsona co do przydzielenia rangi.

Serwer się sypie? Forum co chwile nie działa nie ma jak noobów zgłaszać. Help!

Wyślij ticketa lub na TS zgłoś, żeby ktoś zbadał sytuację.

http://invoria.entergames.pl/

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Opłaca sie tutaj grać ?

Ile graczy dzienie gra ?

Niby na stronie ludzi online pisze 700+ w dzień w nocy pokazuje po 300+, lecz w Shinsoo(czerwoni) jest najwięcej luda/sklepy itd. w jinno(niebiescy) są jakby topki tam się ludzie bija itd. Serwer pod względem serwera jest fajny nie ma jakiś pierdół i zrytych na dekiel itemów typu "sandały z koziej pały", jest paree setów zbroi/broni i biżu(itemy się różnią bo na innych serwerach jest 10 setów jednej stalki tylko w innych kolorze tu tego nie ma), jak się ktoś postara jest samowystarczalny można większość wydropić i sobie ulepszać, lecz granie z ludźmi przyspiesza te czynności, serwer polecam długo stoi i nie ma oczojebnych rzeczy jak mówiłem . Ludzie muszą się przemóc jeśli im się coś nie podoba bo w końcu kto na nim będzie grał jak tak będą wybrzydzać:D

Opublikowano

Rejestracja nie działa.. A miałem sobie pograc dzisiaj, ehh ;/

Powinno ci już dzialać poprawnie, a jak nie to spróbuj na innej przeglądarce.

sygna1.png

Opublikowano

strasznie wam pada stronka i forum ostatnio macie jakieś ataki na serwer ? 

wiadomo już kiedy będzie nowa stronka ? 

ps.nie chce ktoś kupić konta lub eq na Invori ? 

Opublikowano

Admin stoi tam na INV'ie;) Wojownik ma założoną zbroje a w ekwipunku na ss'ie nie ma tej zbroi ;) Wojownik także nie stoi na środku ekranu ;______; Szacunek dla ludzi którzy myśleli, że ten wojownik ma pas i to on robił zdjęcie ;_;.

Opublikowano

Serwer bardzo fajny, zapraszam do gry :) Gra się fajnie, serwer bardzo dobrze skonstruowany, ale często pada forum i strona co jest dosyć denerwujące, mimo wszystko mam nadzieję, że admini się tym zajmą. Ludzi coś ostatnio ubywa, ale nie wiem czemu, mimo wszystko na serwie jest z 800-900+ ludzi online.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Tutaj można ulepszać epiki u kowala w dt?

Nie ma kowala(jeśli mnie oczy nie okłamały jak chodziłem), ale nikt nie poświęci epika po tym jak na niego wydal kasę, żeby go stracić, każdy ulepia metalami.

Opublikowano

Jak się podoba nowa strona i skin na forum? :)

Strona paskudna , skin może być ale ten stary był lepszy.

Opublikowano

hmm ogolnie serwer dobry ale troche ciezko sie gra eq jaszczura jest w uj trudno zrobic potrzeba po 10 ulepek a drogie sa a kas wgl nic nie leci prawie i nie wiadomo skad to miec a zeby miec trute trzeba 15 razy na ripa to tez lipa bo komu sie chce 15 razy w ta i z powrotem ;p taki bardziej hard pod wzgledem ulepszen ale mimo to polecam jak ktos lubi hard ;D

Opublikowano

hmm ogolnie serwer dobry ale troche ciezko sie gra eq jaszczura jest w uj trudno zrobic potrzeba po 10 ulepek a drogie sa a kas wgl nic nie leci prawie i nie wiadomo skad to miec a zeby miec trute trzeba 15 razy na ripa to tez lipa bo komu sie chce 15 razy w ta i z powrotem ;p taki bardziej hard pod wzgledem ulepszen ale mimo to polecam jak ktos lubi hard ;D

Jaki masz lvl ?? Zakładam że nie większy niż 90-95. Eq jaszczura się robi w chwilę, wystarczy pochodzić na metki/bosy i sobie wydropić. Kasa leci co raz lepiej na wyższym lvl-u, poza tym całkiem nie źle dropią sztabki, wiec tu również nie ma większego problemu. Trute można kupić u graczy ale do tego trzeba przestać lamentować i ruszyć d*** z m1 by coś zarobić :D Ulepszaczy jest dużo, z tym się zgodzę ale akurat w sensie dropu tych ulepszaczy serwer jest dopracowany i nie można narzekać że nie ma skąd te ulepki wziąć, wystarczy jak już wspomniałem ruszyć d*** z m1.

Ciekaw jestem co byś powiedział gdyby Tobie przyszło ulepszacz eq mroku :D 

Serwer polecam, jednak na dzień dzisiejszy jest to jeden z nielicznych stabilnych serwerów. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...