Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria [Dedyk] [Easy]

Invoria

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolejna porazka administracji do gry trafilo ok. 50 tysiecy brylek ludzie placa po 100b za eq mroku gdzie normalna cena byla ok 40b osobiscie znam osobe ktora ma 8k bryl. serwer idzie powoli na dno coraz mniej ludzi kolesiostwo w administracji to juz chyba ostatnie tchnienie.

Opublikowano

Kolejna porazka administracji do gry trafilo ok. 50 tysiecy brylek ludzie placa po 100b za eq mroku gdzie normalna cena byla ok 40b osobiscie znam osobe ktora ma 8k bryl. serwer idzie powoli na dno coraz mniej ludzi kolesiostwo w administracji to juz chyba ostatnie tchnienie.

czysta prawda :)

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

NApisze mi ktoś tutaj jakie są najdrożesze ulepszacze?? minimum 50-100kk co kosztują.

Nie ma. Najdroższe to Zakręcony Pierścień 40kk, Sohany 29-34kk. Na serwie juz nie ma prawie ludzi więc gra robi się nudna i ciezko kupić eq na wyższy lvl.

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

Opublikowano

Nie ma. Najdroższe to Zakręcony Pierścień 40kk, Sohany 29-34kk. Na serwie juz nie ma prawie ludzi więc gra robi się nudna i ciezko kupić eq na wyższy lvl.

No własnie widze że ceny na sklepach są nizutkie strasznie,więc nie ma zbytnio na czym zarobić.No i administracjii jeszcze nie spotkałem na servie:)

Opublikowano

No własnie widze że ceny na sklepach są nizutkie strasznie,więc nie ma zbytnio na czym zarobić.No i administracjii jeszcze nie spotkałem na servie:)

Połowa na tzw. urlopie. A jeden GM zrobił ox gdzie dawał bryłki... zrobili cofke gdzie połowa ludzi straciła eq to i tak nie usuneli wszystkich bryłek. Serwer był dobry a szkoda.

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

Opublikowano

Serwer już upadł

Cofka była do którejś tam, a i tak mają po kilka tys. bryłek, do tego SGM Latyna ze swoim przydupasem sprzedają za  PLN itemki :P

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Serwer już upadł

Cofka była do którejś tam, a i tak mają po kilka tys. bryłek, do tego SGM Latyna ze swoim przydupasem sprzedają za  PLN itemki :P

Uuu, tak lipnie się tam zrobiło?

Warto wracać?

Opublikowano

Jak GM zrobił OX na którym rozdawał bryłki po 1k chyba dla kazdego co prawda dostało je pewnie ze 100osób bo była to pózna godzina to wystarczyło bryłki pozamieniac na RP u Medrzca i po cofce po prostu je wymienic  z powrotem na bryłki , 

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano

Serwer już upadł

szczerze to wątpię że sgm ma komendy typu /i, jak gm nie ma nawet /m to o czym ty mówisz..

nie polecam, może na początku był to ''topowy'' """""""""""""""EASY"""""""""""""""""""" ale teraz, dno.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

szczerze to wątpię że sgm ma komendy typu /i, jak gm nie ma nawet /m to o czym ty mówisz..

nie polecam, może na początku był to ''topowy'' """""""""""""""EASY"""""""""""""""""""" ale teraz, dno.

Mogli sobie otworzyć ox, wejść prywatnymi postaciami, zamknąć szybko i napisać że to test ox, najebać brył i wszystkiego czego chcieli..

Na każdym serwerze są jakieś przekręty, ale tutaj to już masakra B)

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Tak to jest dawać prawa gm :)

Sam się przekonałem jak to jest, tyle że mi nic nie zrobili, bo dali nie działające 6/7 bonusy dla swoich postaci.

Dlatego masz gm? Zablokuj mu wszystko niech lata i szuka botów nic poza. 

Co do serwera pamiętam jak oglądałem filmiki na yt o nim, wiedziałem że będzie o nim głośno i że będzie dosyć fajny.

Tak było, adm zarobili na nim sporo i nadszedł koniec proste jak w życiu. Żyjesz żyjesz i nie żyjesz :P

3_1.png

Opublikowano

Jestem na Invori Community Managerem , GM i SGM  maja ukrócone prawa nawet itemów nie mogą tworzyć  maja tylko kamień do banowania i do zuo i ox i teleportowania się do innych graczy lub ukrycia się  a GM który to zrobił to wyleciał ze stanowiska swojego 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...