Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria [Dedyk] [Easy]

Invoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś ten serwer był jeden z lepszych jak jeszcze na avalane i wieże się chodziło, od czasów dodania nowości m.in rubinów do dropu ten serwer stał się wielkim syfem, o wiele mniej ludzi gra a teraz wychodzą fakty o administracji. no ale nic powodzenia.

xD 

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

SS są podrobione.

A dokladnie eq.

Dlugo nie gralem na serwerze wiec nie jestem pewien ale tej zbroi ktorą ma postac array nie widac w eq do tego 1 lvl ma zalozony pas? z tego co wiem nie ma takiego na 1lvl.

Jeszcze ten 1lvl ma skille archera... a to jest woj przeciez...

Widac ze z tymi ss bylo cos robione wiec nie wierzcie w te glupoty...

1.To jest kostium, a nie zbroja.

2.SS nr 2 ukazuje Ninje, czyli postać GA.

3.Na SS nr 3 widać, że postać jest na "INV".

Opublikowano

1.To jest kostium, a nie zbroja.

2.SS nr 2 ukazuje Ninje, czyli postać GA.

3.Na SS nr 3 widać, że postać jest na "INV".

ok, mój błąd.

Opublikowano

Serwer na początku był fajny nie powiem że nie, dużo się działo i nie było tyle nowości co jest teraz .. 

Obecnie chciałam zacząć grać lecz to wszystko co dodali jest nie dla mnie, zdecydowanie za dużo. Kiedyś  grało pamiętam ok 2000 graczy teraz ledwo 1000 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Nie usuwa nic z automatu, tylko jak jestem pewny ze ktos sella na allegro.

Dzięki za odpowiedź. Btw. czym różni się sellanie na allegro od twojego forum? Ludzie sprzedają tam bryłki, konta i EQ niekiedy za grube pieniądze.

Serwer na początku był fajny nie powiem że nie, dużo się działo i nie było tyle nowości co jest teraz .. 

Obecnie chciałam zacząć grać lecz to wszystko co dodali jest nie dla mnie, zdecydowanie za dużo. Kiedyś  grało pamiętam ok 2000 graczy teraz ledwo 1000 

Uwierz, że dobrze jest tak jak jest. Wolę ten niecały tysiąc ogarniętych graczy niżeli 4k rozwydrzonych bachorów rzucających mięsem na lewo i prawo jak na Pandorze w prostym przykładzie, a tam normalnego gracza nie znajdzie.

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Dzięki ale serwer stoi od października. :P

No właśnie chodziło mi, że wracam od września na serwer :D

Widziałem coś na forum, że coś się pozmieniało :) 

Opublikowano

Serwer polecam ;) Stabilny, dużo graczy, miła atmosfera i łatwy kontakt z administracją :)

Zapraszam też do oglądnięcia 9 odcinka z invorii jak i całej serii :)

Miłego oglądania.

https://www.youtube.com/watch?v=AbFKCxw8E-U&list=UUkBtRT7UfgjgrgQyA7a2xUw

Właśnie z tą liczba graczy to nie do końca sklepików jest dużo, a z graczami jest problem nawet na mój 150lvl, który sobie dobiłem nie ma z kim brać pvp, bo jak nie same 200+ to 90 i shopy, w jinno same top lvl sklepów brak, przydałaby się dobra reklama , żeby więcej ludzi było i w różnych przedziałach lvl'woych jeśli o serwerach chodzi to fajny:D

Opublikowano

Właśnie z tą liczba graczy to nie do końca sklepików jest dużo, a z graczami jest problem nawet na mój 150lvl, który sobie dobiłem nie ma z kim brać pvp, bo jak nie same 200+ to 90 i shopy, w jinno same top lvl sklepów brak, przydałaby się dobra reklama , żeby więcej ludzi było i w różnych przedziałach lvl'woych jeśli o serwerach chodzi to fajny:D

Liczba graczy strasznie spadła, kiedyś grało 1,5k nawet więcej, a teraz ledwo co 800. Ale to jest przez te cholerne nowości które są nieprzemyślane. No ale cóż. 

xD 

Opublikowano

Nie usuwa nic z automatu, tylko jak jestem pewny ze ktos sella na allegro.

Usuwasz bryły tym co sprzedają na Allegro bo... ? Bo sam tam sprzedajesz i eleminujesz konkurencje i tylko o to chodzi :D

Opublikowano

Usuwasz bryły tym co sprzedają na Allegro bo... ? Bo sam tam sprzedajesz i eleminujesz konkurencje i tylko o to chodzi :D

No jasne, a usuwane są bo taki jest regulamin od początku serwera.

sygna1.png

Opublikowano

No jasne, a usuwane są bo taki jest regulamin od początku serwera.

No jasne, a regulamin ten kto pisał? :D 

Array, był byś totalny idiota gdy byś nie korzystał z tak prostego sposobu zarobku, przecież o to chodzi w tym całym cyrku.

A żeby zwykły gracz nie robił konkurencji, napisałeś ten "swój" regulamin i na dodatek jeszcze bryły usuwasz z eq. Pazerność i chamstwo :P i nawet nie zaprzeczaj :)

ps. Serwer był fajny ale Twoja pazerność nie wyjdzie na dobre dla serwera, i nie mowie tu tylko o bryłach :)

Opublikowano

No jasne, a regulamin ten kto pisał? :D 

Array, był byś totalny idiota gdy byś nie korzystał z tak prostego sposobu zarobku, przecież o to chodzi w tym całym cyrku.

A żeby zwykły gracz nie robił konkurencji, napisałeś ten "swój" regulamin i na dodatek jeszcze bryły usuwasz z eq. Pazerność i chamstwo :P i nawet nie zaprzeczaj :)

ps. Serwer był fajny ale Twoja pazerność nie wyjdzie na dobre dla serwera, i nie mowie tu tylko o bryłach :)

Ja nawet konta na allegro nie mam i mi to nie potrzebne, nie robiłem tego serwera dla kasy (nie mówie ze nie mam z niego ale uczciwie a nie na lewo jak niektórzy) + mieszkam w Francji i takie 2zł (czy ile to tam jest nwm już to dla mnie było by nic)

A taki regulamin był bo gracze o to prosili na becie, początkowo moża było sprzedawać wszystko ale była jakaś ankieta że przez handel yang szybko ceny beda wysokie, to sie zgodzilem dodać to do reguaminu. (Nie było to od początku serwera - jak niektórzy chyba pamiętają)

Nie niszczył bym na siłe serwera który stoi już prawie rok. :P Na swoich serwerach które sam robiłem nigdy nic nie dawałem ani nie sprzedawałem. ;d

sygna1.png

Opublikowano

Ja nawet konta na allegro nie mam i mi to nie potrzebne, nie robiłem tego serwera dla kasy (nie mówie ze nie mam z niego ale uczciwie a nie na lewo jak niektórzy) + mieszkam w Francji i takie 2zł (czy ile to tam jest nwm już to dla mnie było by nic)

A taki regulamin był bo gracze o to prosili na becie, początkowo moża było sprzedawać wszystko ale była jakaś ankieta że przez handel yang szybko ceny beda wysokie, to sie zgodzilem dodać to do reguaminu. (Nie było to od początku serwera - jak niektórzy chyba pamiętają)

Nie niszczył bym na siłe serwera który stoi już prawie rok. :P Na swoich serwerach które sam robiłem nigdy nic nie dawałem ani nie sprzedawałem. ;d

Przecież oczywiste jest że nikt się nie przyzna ze coś "kręci na lewo", a "takie 2 zł" x ilość tych oto bryłek = całkiem okazała sumka i nie ważne czy mieszkasz we Francji czy w Afryce.

Poza tym wiemy również że osoby sporo wpłacające na IS maja na serwerze względy Administracji,  temu zapewnię też zaprzeczysz :)

Nie wysilaj się Array, aż taki święty to Ty nie jesteś za jakiego chciał byś uchodzić :P 

Opublikowano

Przecież oczywiste jest że nikt się nie przyzna ze coś "kręci na lewo", a "takie 2 zł" x ilość tych oto bryłek = całkiem okazała sumka i nie ważne czy mieszkasz we Francji czy w Afryce.

Poza tym wiemy również że osoby sporo wpłacające na IS maja na serwerze względy Administracji,  temu zapewnię też zaprzeczysz :)

Nie wysilaj się Array, aż taki święty to Ty nie jesteś za jakiego chciał byś uchodzić :P

Chcesz to nie musisz mi wierzyć, ja tą zasade dodałem bo gracze chcieli, nic nie stoi na przeszkodzie byś napisał propozycje (gdy forum bedzie dzialać) w sprawie usunięcia tego punktu, jeśli gracze beda na tak to mogę usunąc, dla mnie to i nawet by lepiej było, bo nie każdego uda mi się za to zbanować, a potem są skargi ze jeden dostaje a jeden nie. :P Nikt nie ma względów, przykładem jest MrTroloo który chwali się ile to nie ładował w IS a jak było trzeba to bez problemu został usunięty z mistrzów pvp za oszukiwanie (potowanie)

Jeśli chcesz mogę sam nawet napisać taką "oficjalną" ankiete w sprawie punktu o yangach i bryłkach gdy forum będzie dzialać, jeśli będzie więcej na tak to mogę usunąć, dla mnie to różnicy nie robi. :P

sygna1.png

Opublikowano

@Quarel™, czyżby zasady rekrutacji do Team nie obowiązywały każdego? Czy raczej ktoś za twoimi plecami dodaje sobie kumpli do zespołu? Ponieważ z tego co pamiętam nie było Otwartej Rekrutacji ostatnio niż ponad miesiąc temu. Popraw mnie jeśli się mylę.

http://zapodaj.net/657e6177ffa3f.png.html

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...