Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria [Dedyk] [Easy]

Invoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na którym spocie expisz?

Polecam lewy górny róg, takie kółko tam jest + metek się respi co jakiś czas. Tam z PD 110 - 130 wbijasz na lajcie w wcale nie długim czasie.

Expię na samej górze na środkowym lum prawym górnym kółku, co jakiś czas rozwalam albo metka pod drzewem, albo w kółku. Z PD w 1h wbijam góra 2,5 kółka.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Expię na samej górze na środkowym lum prawym górnym kółku, co jakiś czas rozwalam albo metka pod drzewem, albo w kółku. Z PD w 1h wbijam góra 2,5 kółka.

Spróbuj się przejść na ten spot co ci wskazałem, sam tam osobiście zawsze expiłem i nie narzekałem na prędkość wbijania lvl.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Spróbuj się przejść na ten spot co ci wskazałem, sam tam osobiście zawsze expiłem i nie narzekałem na prędkość wbijania lvl.

Dobrze. A niedługi czas to dla Ciebie poniżej 2-3 dni, czy tydzień?

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Dobrze. A niedługi czas to dla Ciebie poniżej 2-3 dni, czy tydzień?

110 - 130 wbijesz w przeciągu paru godzin , nie chce cię teraz skłamać bo już bardzoo dawno ten lvl wbijałem.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

110 - 130 wbijesz w przeciągu paru godzin , nie chce cię teraz skłamać bo już bardzoo dawno ten lvl wbijałem.

Ja ostatnio expiłem nową postać, od 101 do 130 zużyłem około 3-4 PD, tylko były wtedy raty 30% i dodatkowo mam 60% Szansy na Bonus Doświadczenia w itemach.

Teraz najgorsze przede mną, 143-145 długo się bije ponieważ lv około 40-50min.

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

To ja teraz tyle expiłem od 110 do 111 ;) Jeżeli serio od 110 do 130 można wbić w jeden dzień, no to będzie bosko.

Wbij może jeszcze w eq bonus na doświadczenie, bo z tego co mi wiadomo to on na serwerze działa, kupujesz 4-5 PDków lecisz na spot i śmigasz z lvl ;)

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Do czego wchodzą 20% exp-bonus? Bo branse mam już perf i szkoda mi to zmieniać.

Co za problem kupić drugi set u NPC i wybonować za parę yang.

Jak się nie myle to: buty, naszyjnik, tarcza.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Serwerek mega,polecam.

Ostanio są mega eventy np. OX :D

Ja sie strasznie obłowiłem ;p

Tutaj macie filmik o serwerze i jak się opłaca robić tutaj misje i inne rzeczy :)

https://www.youtube.com/watch?v=nX4FhCO4k1E&list=UUkBtRT7UfgjgrgQyA7a2xUw

Filmik jest o unboxingu dropu z Ox i nie tylko ^^

https://www.youtube.com/watch?v=LRUzwj_V6JA&list=UUkBtRT7UfgjgrgQyA7a2xUw

Miłego oglądania i grania na Invorii :)

q1tjSnZ.png

Zapraszam na mój kanał youtube!

Link: 

http://www.youtube.com/user/Zymerr

Opublikowano

Nie respią mi się potwory. Nie daję rady zabijać skrytych zabójców i inne potwory się nie respią. I takim sposobem pierwsze 10 minut wbijam pół kółka, a potem 1% na 5 minut. Czasami mniej.

25hmxok.png

Opublikowano

Nie respią mi się potwory. Nie daję rady zabijać skrytych zabójców i inne potwory się nie respią. I takim sposobem pierwsze 10 minut wbijam pół kółka, a potem 1% na 5 minut. Czasami mniej.

Opisz w skrócie co ty masz za eq że nie dajesz rady ubić tam mobków, kim ty w ogóle grasz? Healerem z konia bijesz? xD

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Ninja Trytonem na 52 albo 54lv sr 46 kd do expa, roski i soki wszystkie, z konia.

Kup kostium byle jaki, zrób całego biologa, skrzydełka +9 śr + 50 3x kd +5 - musisz ogarniać całego spota na luzie, nie ma bata po prostu.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Kup kostium byle jaki, zrób całego biologa, skrzydełka +9 śr + 50 3x kd +5 - musisz ogarniać całego spota na luzie, nie ma bata po prostu.

A może być truciak? Bo muszę expić z konia. Bo na spacji kładę telefon, a 2 klikam taką zabawką młota pneumatycznego na stojaku :p

25hmxok.png

Opublikowano

A może być truciak? Bo muszę expić z konia. Bo na spacji kładę telefon, a 2 klikam taką zabawką młota pneumatycznego na stojaku :P

Jeden uj czy skrzydła, czy truciak. Zrób tak jak napisałem wyżej i po prostu MUSISZ ogarniać tego spota.

Życzę powodzenia i wysokich lvl ;)

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Dzięki. Tzn spota ogarniam, cały czas full pż, tylko te jedne moby są dla mnie nieśmiertelne i blokują resp pozostałych. Na kostium wydam pewnie 500kk, na truciaka 250, a ja ostatnio 5kk na sztylety od 95lvla żydziłem :(

25hmxok.png

Opublikowano

Dzięki. Tzn spota ogarniam, cały czas full pż, tylko te jedne moby są dla mnie nieśmiertelne i blokują resp pozostałych. Na kostium wydam pewnie 500kk, na truciaka 250, a ja ostatnio 5kk na sztylety od 95lvla żydziłem :(

Bojowniki z tego co pamiętam zawsze na ziemi leżały, albo za 20kk w sklepie stały.

15x DT = parę godzinek = broń 75 - polecam. Zrób bodego/wp 110lvl i chodź na metki na mapce od 95 oraz 110lvl, zarobisz coś na pewno, poczytaj poradnik na forum dt. zarobku, popytaj ludzi, cokolwiek. Hajs będzie, tylko trzeba się ruszyć.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Bojownika mogę Ci dać za darmo, jeśli napiszesz do mnie w grze, gdy będę online. Nick mam taki sam jak tutaj.

A co do wypowiedzi wyżej, lepiej sprzedać 15 szkat ripa i za to kupić trutę. Taniej wyjdzie, szkaty są potrzebne do pewnej misji, więc schodzą.

Opublikowano

A ten kostium jest na zawsze?

Bodajże na miesiąc.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Ciężko spotkać metki na mapie od 110 bo dużo ludu jest.. Najgorzej to o redki i złote fasolki ;)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Ogólnie bojownik jest na miesiąc, mój ma już trochę mniej niż 20 dni, ponieważ czas leci nawet wtedy, gdy się go nie nosi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...