Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria [Dedyk] [Easy]

Invoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja po raz setny powtarzam że w astilii nie jestem w team od ok. 20 maja i nie interesuję się co tam sie dzieje - serwer nie ma nic z invorią związanego a invoria stoi i stać będzie.

Nie zmiejszaliśmy zadnych spotów, moby się z czasem same rozchodzą i tak się wydaje.

Kiedyś się za tobą wstawiałem Quarel jednak potem dowiedziałem się sporo ciekawych rzeczy.

11.07.14 [*]

@topic

co się dzieje z serwerem ? Nie mogę się zalogować.

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sam zaczynam się zastanawiać nad dalszą grą, dostałem pewne informacje od kolegi, o ciekawych relacjach na linii Quarel - NocnaZmora.

Jedyna rzecz, która mnie odrzuca od serwera, to rozdawanie czegokolwiek. Już nie wiem co o tym myśleć.

Opublikowano

Sam zaczynam się zastanawiać nad dalszą grą, dostałem pewne informacje od kolegi, o ciekawych relacjach na linii Quarel - NocnaZmora.

Jedyna rzecz, która mnie odrzuca od serwera, to rozdawanie czegokolwiek. Już nie wiem co o tym myśleć.

Nie wiem o co ci chodzi ale Zmory nie ma w team od dawna a wylecial za to ze oddał eq ktore mial dla wygladu na GM (zbr, bron) koledze - oczywiście zostalo to od razu usunięte (bylo to bodajrze w marcu)

@eddr ale ja cię chyba nawet nie znam, bo kojarze cię tylko troche z mpc.

sygna1.png

Opublikowano

Co to za głupoty o końcu Invori? Invoria jest najlepszym serwerem easy od kilku miesięcy i jeszcze przez długie miesiące dalej nim będzie. 

Sam myśle czy nie zacząć grać od początku. W końcu wiele się zmieniło.

Edit- Jest mozliwosc przypomnienia hasła jeśli pamiętam login, a nie pamiętam na jaki email konto to zostało zrobione? Żebyście chociaż podali mi ten email.

Opublikowano

Edit- Jest mozliwosc przypomnienia hasła jeśli pamiętam login, a nie pamiętam na jaki email konto to zostało zrobione? Żebyście chociaż podali mi ten email.

Mogę ci podać e-mail na jakim masz konto tylko musisz napisać do mnie na PW.

sygna1.png

Opublikowano

Co jest ze strona Invori  jakas inna jest

Info ze strony glownej :

"Jest to strona tymczasowa.

Zamówiliśmy już zupełnie nową specjalnie dla serwera invoria.pl jednak wykonanie jej potrwa z miesiąc czasu.

Ponadto cała grafika serwera ulegnie zmianie.'

Srij9JT.png

Opublikowano

Zna ktoś mapę na 145 ? Chodzi mi głównie o występowanie metków , w jakich miejscach są i co ile ich resp?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Poprawcie tą prezentacje, nie dość że w oczy kuje to jeszcze nie wiadomo co z czego sie robi i nic nie można odczytać.

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano

Poprawcie tą prezentacje, nie dość że w oczy kuje to jeszcze nie wiadomo co z czego sie robi i nic nie można odczytać.

juz pisalem ze jak zmienimy grafike strony, clienta, forum itd (czyli jak bedzie gotowa) to bedzie i nowa prezentacja.

sygna1.png

Opublikowano

Wiem, czytałem tą wypowiedź, ale czytałem również gdzieś że potrwa to do około miesiąca a przez ten czas możecie zniechęcić do siebie troche wiary i wam ucieknie na inne serwery :)

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano

Kalendarz eventów lipiec:

95a6Wxp.jpg

Dodatkowo zapraszam na idola ktory odbedzie się na ts.nazwaserwera.pl dnia 16.07.2014 o godzinie 20:00

Nagrody:

1 miejsce - 1,500 sm
2 miejsce - 1,000 sm
3 miejsce - 800 sm

ZAPISYWAĆ SIĘ PROSZĘ NA TS, NA KANALE "ZAPISY" POD IDOLEM.

sygna1.png

Opublikowano

Mam kolejne pytanie. Po pierwsze dlaczego nie mogłem w niczym wbić perf przez 48h stania i zmieniania? Gdyby tak każdy miał, to perfy nie chodziłyby po 400kk, tylko po 20 bryłek...

Po drugie mam już 160 i powoli zaczynają się kłopoty z expem. Myślę, ze na 170lvlu z moba będę miał niecałe 0,02% na mapie 145 są jakieś duże spoty? Bo na razie expię na takiej górce.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Mam kolejne pytanie. Po pierwsze dlaczego nie mogłem w niczym wbić perf przez 48h stania i zmieniania? Gdyby tak każdy miał, to perfy nie chodziłyby po 400kk, tylko po 20 bryłek...

Po drugie mam już 160 i powoli zaczynają się kłopoty z expem. Myślę, ze na 170lvlu z moba będę miał niecałe 0,02% na mapie 145 są jakieś duże spoty? Bo na razie expię na takiej górce.

na dwa konta zmieniając po 5 itemów wbijam w pół godziny min. 3 itemki, zależy od szczęścia. a co do expa to wbij sobie bony na bonusy doś, pd, mount na exp

1367591241-U459639.png

Opublikowano

A ja mam pytanko jak ten server prosperuje w ogole? Duzo sie slyszy ze zle sie dzieje, ze podupada.. co o tym twierdza obietkywne osoby? :D
(Nie prosze o odpowiedz administracje oraz stalych graczy ktorzy oddadza reke za ten server, lecz o osoby w pelni obiektywne...)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

A ja mam pytanko jak ten server prosperuje w ogole? Duzo sie slyszy ze zle sie dzieje, ze podupada.. co o tym twierdza obietkywne osoby? :D

(Nie prosze o odpowiedz administracje oraz stalych graczy ktorzy oddadza reke za ten server, lecz o osoby w pelni obiektywne...)

Jezeli chodzi o liczbe osob wciaz utrzymuje wysoki poziom.Niedawno byl bug zwiazany z brylkami ale juz sie z nim uporali.

Srij9JT.png

Opublikowano

Nic nie pada, był tylko 2 lipca bug ale nic z niego nie zostało bo byla cofka. (wiem że nie prosisz administracje ale napisałem tak ci przy okazji o jedynym problemie ktory byl od dawna)

Prosze na razie nie klikać na stronie odbuguj bo zamiast odbugować to zbuguje wam postać.

sygna1.png

Opublikowano

Nic nie pada, był tylko 2 lipca bug ale nic z niego nie zostało bo byla cofka. (wiem że nie prosisz administracje ale napisałem tak ci przy okazji o jedynym problemie ktory byl od dawna)

Prosze na razie nie klikać na stronie odbuguj bo zamiast odbugować to zbuguje wam postać.

Fajnie, a czy tylko ja tak mam ,że nie mogę się zalogować świeżo po pobraniu klienta i spaczowaniu "błąd podczas łączenia z serwerem"?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...