Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria [Dedyk] [Easy]

Invoria

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak, będzie cofka i serwer jest w tym momencie offline. Na poprzedniej stronie, w moim poście, jest cytat z forum invorii.

Jeśli chcesz zaczynać to świetny moment, ponieważ będzie prawdopodobnie podniesiony exp, lub jakieś eventy.

Opublikowano

Nie, cofka będzie do godziny 04:00 w nocy, więc nie jest tak źle.

Gorzej, jeśli ktoś przynołlajfił i expił cały dzień.

Opublikowano

Napisali prawdopodobnie na forum, ponieważ widziałem ich post z linkiem na facebooku. Niestety forum aktualnie nie działa.

Opublikowano

to moze zaczne grać :)

Dobra to ściagam tego serwerka 

Jak ktos moze to niech napisze mi na pw nick w grze to by mi pomogl w starcie ;P

CZEKAMY NA DRACONIS ;)

81492649835315255159.jpg

Opublikowano

ZUO nie przywroci mi 70b straconych na ulepsznie  ten kto wydal podobna kwote nie odzyska tego straci zapewne bryly  jak i eq ktore bylo ulepszane  tyle w tym temacie

Opublikowano

Zajebiście, cały dzień zapierdalałem od 5 do 22 i chuja. Cofka do czasu kiedy jeszcze nie założyłem konta. Dowidzenia

//edit, trzeba jednak wrócić do Lola :P

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Zamiast zuo i ox dajcie raty exp !!! : )

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

ZUO nie przywroci mi 70b straconych na ulepsznie  ten kto wydal podobna kwote nie odzyska tego straci zapewne bryly  jak i eq ktore bylo ulepszane  tyle w tym temacie

Cofka oznacza cofnięcie wszystkiego do danego momentu ( w danym przypadku do 4 rano) wiec jeśli w tym czasie miałeś ulepszone eq, oczywiście to cofnie ale 70b ( o ile je miałeś) wrócą do eq :)

Więc za bardzo nie masz o co tu rozpaczać :P

Opublikowano

Co?! Jakie zło i OX? Dajcie 100% expa, aby powrócić szybko do wcześniejszego lvla i aby wbić nieco więcej, jako rekompensatę. W dodatku straciłem 3x perf naszyjniki i 2x smocze noże... A Wy wyskakujecie z złem, na którym kozaki, co zrobiły eq przed 4 będą rozwalać wszystko, a nam zostanie zbierać naszyjniki, kolczyki i bransoletki z tego co zostało i znowu 10h robienia perfów.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

nie dadzą expa, bo będzie się bugować. Na tym serwerze nigdy nie było danego expa ;]

Opublikowano

Co?! Jakie zło i OX? Dajcie 100% expa, aby powrócić szybko do wcześniejszego lvla i aby wbić nieco więcej, jako rekompensatę. W dodatku straciłem 3x perf naszyjniki i 2x smocze noże... A Wy wyskakujecie z złem, na którym kozaki, co zrobiły eq przed 4 będą rozwalać wszystko, a nam zostanie zbierać naszyjniki, kolczyki i bransoletki z tego co zostało i znowu 10h robienia perfów.

Zgadzam się z tobą, ale nawet gdyby dali to było by praktycznie tak samo jak napisałeś z ZUO, wszystkie expowiska były by pozajmowane lub kozaki wywalały by każdego ze spotów.

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

I kolejne 4h mieszania eq będzie.. no fajnie fajnie.. ;/

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Jutro (dziś) w rekompensate odbedzie sie zuo i 5x ox, wiecej na forum.

Co mi da ZUO i OX zarobie na nim 70 b ? bo mi sie nie wydaje ;/

Opublikowano

Polecam serwer, stoi już bardzo długo. Widać, że administracja robi co może, aby gracze miło spędzali czas. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...